Ce trebuie sa faca Danut Cuclea pentru a dezvolta Turnu Magurele.

10 Iunie 2019, 05:56 | 2318 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele.

Terenul trebuie oferit gratis.

Taxe si impozite orientate spre minim. 

Infrastructura asigurata indiferent de zona unde se va deschide afacerea. 

Primaria trebuie pusa la dispozitia tuturor oamenilor de afaceri, nu numai a celor din famiglie.  

Zona trebuie promovata pentru o cat mai buna valorificare. 

Avem drumuri, cale ferata si Dunarea. 

Nu este nevoie de o inventie extraordinara, trebuie sa mergem pe drumurile batatorite de altii. 

 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Mitica de la Măcelărie pe 11 Iunie 2019, 08:34
#11
Pentru Matrițer
Fraiere coclit, căcatul de-l rozi NU e cingo!
Ilie matriterul pe 11 Iunie 2019, 05:43
#10
Pt. Ilie de la scularie
Iar mananci mancare d-aia maro !
Cracea pe 10 Iunie 2019, 19:45
#9
Va torn
O sa dorm la usa lui kovesi până o sa redeschidă dosarele ale lui fiscuci,codrea,teldrum, briza sunați si mai ales al lui orfanul ala de simionescu. O sa i explic eu cum sta treaba cu comerțul transrontarier.
CONSILIER DIN OFICIU pe 10 Iunie 2019, 16:43
#8
INVESTITII,NU BANI ARUNCATI AIUREA
CEL MAI IMPORTANT LUCRU PE CARE-L POATE FACE DANUT CUCLEA ESTE SA ADUCA DEGRABA NISTE INVESTITORI PRIN ZONA.NUMAI ASA VA AVEA SI EL UN LOC DE MUNCA DUPA CE VA ZBURA DIN PRIMARIE.SAU A FURAT DESTUL INCAT SA TRAGA PE DREAPTA?NE VOM DISTRA COPIOS IN PERIOADA CE VA URMA.
FLORIN COMBINAT pe 10 Iunie 2019, 15:51
#7
LISTA RUSINII
Acesti incapabili conduc orasul sfidindu-ne in fiecare moment.Toate slugile si sifoanele din combinat:Mihalcea-dat afara pentru ca fura ingrasaminte,Raicu un pupator de maini,fost activist comunist,Cristea-viceprimar care nu e bun de nimic.Ce asteptari sa aveti?Lista rusinii orasului Turnu Magurele.Astia v-au sifonat peste tot!
Ilie de la scularie pe 10 Iunie 2019, 15:32
#6
Consiliul local de 2 lei
Este cel mai slab consiliu local în frunte cu CRACEA.A făcut primrelu ce-a vrut în consiliul local. Urmărind procesele verbale din c.l.îți poți da seama cât de slabi sunt consilierii opoziției Cracea, Baciu, Neagu etc.Au umplut orașul cu cutii de tablă . Neispravitul de primar cheltuie aiurea banii cetățenilor și ei nu zic nimic. Instituțiile din subordinea clientelei sunt conduse de directori și consilii de administrație numite ilegal fără respectarea ordonanței 109/2011 si ei nu iau atitudine. Nu cer rapoarte de la Salubritate de la local urban prin care să justifice cum cheltuie banii publici analfabetii functionali CONE ȘI PETCULESCU. Sunt instituții prin care se sifoneaza banul public. Au aprobat construcția de copertine si clienții PSD si-au facut garaje și alde CRACEA nu au zis nimic Trebuia să atace în contencios administrativ hotărârile pentru ca erau ilegale. Din 2011 dl Cracea se trezește în 2018 să atace în contencios administrativ hotărârea care-i afecta buzunarul.
Kctus pe 10 Iunie 2019, 15:05
#5
Pentru PSD-isti
Plecati în p**a mea din primărie. Mergeți după șeful vostru la pușcărie. Băga-vas p**a-n gât.
Mirela Grigore pe 10 Iunie 2019, 12:55
#4
Daca au onoare,DEMISIA !
Putregaiul de conducere din Primaria Turnu Magurele,impreuna cu toti sefii din ALDE numiti de catre gasca PSD Teleorman,trebuie sa dispara si sa dea socoteala pentru toata perioada in care au condus si pentru toti banii pe care i-au risipit pe la firmele prietene lor.Retineti,in Turnu Magurele nu au realizat NIMIC,dar absolut NIMIC.Doar ”si-au rotunjit bine”veniturile.Da,au venit rupti in fund,iar acum isi cauta periodic vacante si epateaza prin tot ceea ce fac si au.Plimbari de placere,haine,masini,case aranjate cu bani multi si multi alti bani prin conturile lor sau ale rudelor si apropiatilor.Obiceiuri invatate de la INFRACTORUL SUPREM CONDAMNAT PENAL,actualmente client la RAHOVA.E foarte posibil sa fiti colegi candva.
Mihai Matei pe 10 Iunie 2019, 12:00
#3
IATĂ LISTA RUȘINII PSD DIN TURNU
Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:

Prună Marinel, Aura Atheneu, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu etc.



iată si clipuri cu ei de la mitinguri:



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurele



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragnea



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii



http://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei
CASA VICTOR pe 10 Iunie 2019, 10:58
#2
CASA VICTOR
CASA VICTOR FACE PARTE DIN LA FAMIGLIA

I SA U CEDAT CATIVA METRI BUNI DE LA PIATA DE LA GEURI!!
Dinu F. pe 10 Iunie 2019, 10:02
#1
E TIMPUL SĂ PLECAȚI CÂT MAI RAPID
Băi,sclavi conducători ai găștii PSD,fără coloană vertebrală,fără onoare și fără pic de rușine față de cetățenii care v-au ales,nici acum nu realizați că cel ce a distrus și a înrobit România,cel ce a pustiit județul și întreaga zonă,este la PUȘCĂRIEEE?!?!Nu aveți niciun proiect major de investiții,nicio absorție semnificativă de fonduri europene,nu aveți oameni pregătiți pentru funcțiile pe care le ocupă,și tot țineți coada sus?!Veți fi judecați cu aceeași măsură cu care v-ați bătut joc de toți cetățenii orașului și de generațiile plecate departe de familii și prieteni.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.