Soc si groaza! Cum au fost ultimele zile de libertate ale lui Dragnea. A trait cu senzatia ca va fi achitat.

05 Iunie 2019, 21:52 | 2321 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.
"Eu nu vreau să plec din viața și din funcția asta ca prostul", le spunea Liviu Dragnea jurnaliștilor, în urmă cu aproape un an. Social-democrații recunosc, după condamnarea liderului PSD, că acesta a sacrificat partidul în încercarea de a scăpa de condamnare și mai spun că votul dat de electorat a fost unul al urii împotriva acestuia. Surse social-democrate povestesc pentru HotNews.ro cum au fost ultimele zile de libertate ale lui Liviu Dragnea la partid. 
 
Până în ultimul moment, Liviu Dragnea nu a crezut că va fi condamnat, au spus surse social-democrate. Liderul PSD ar fi primit asigurări de la cercul său de intimi că judecătorii îl vor achita și că nu va face nicio zi de pușcărie. 

 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Fane pe 06 Iunie 2019, 07:36
#5
Penal
N-a ieșit din politică precum prostul, el a ieșit ca un penal, cu cătușe.
MOI pe 06 Iunie 2019, 03:01
#4
DRACNEA
SPER CA JIGODIA ASTA SA NU MAI VADA LUMINA SOARELUI PREA CURIND . ASTEPT CU NERABDARE SA VAD CITI ANI VA LUA PENTRU BANII FURATI DE TEL DRUM .SINT GATA SA PARTICIP LA LICITATIA COCIOABEI SALE DIN TELEORMAN SI CHIAR LA DARAPANATURA DIN FORTALETA . EU NU AM FOST BUGETAR, POT SA-MI JUSTIFIC BANII .
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 05 Iunie 2019, 23:00
#3
SĂ-L MĂNÂNCE PUȘCĂRIA, SPER SĂ MOARĂ ÎN ÎNCHISOARE
Să-l mănânce pușcăria, să nu mai iasă de acolo decât cu picioarele înainte spre cimitir iar când va muri, trebuie să ne pișăm cu toții pe mormântul lui pentru tot răul pe care l-a făcut toată viața lui..... grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.