Cone si Cocosila au dat adevarate tunuri. Cei doi sunt mana-in-mana-impreuna.

04 Iunie 2019, 17:38 | 2600 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

"Cuplul", format din cei doi sefi, a realizat lucruri marete peste noapte. Revenim cu amanunte. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Gicu pe 05 Iunie 2019, 10:51
#2
Administrația PRIMARELULUI
În realitate acest individ face ce vrea în oraș. Ca să-și justifice activitatea a montat calmatoare de viteza și pe străzile unde nu trec 10 mașini pe zi.De când se ocupă de piata hala a fost abandonată și producătorii își vând produsele pe trotuar.Ca să ia bani de pe domeniul public a inițiat acțiunea de construire a cutiilor de tablă care trebuia să fie copertine garantandu- le clienților psd-iști că pot să le închidă și sa le transforme în magazii. Această instituție trebuie verificată pentru că este cea mai importantă sursă a lui Cuclea și Cone prin care se drenează banul public.
Viorel pe 05 Iunie 2019, 09:35
#1
Analfabeti din fruntea orasului
De când judetul a fost la discreția condamnatului DRAGNEA nicio instituție de control nu și-a făcut datoria. Curtea de conturi s-a făcut că-i controlează pe acesti hoti. Funcțiile sunt ocupate ilegal de CONE și COCOSILA.Au susținut ei vreun conc*rs pentru ocuparea posturilor?Dacă analizați achizițiile făcute la această instituție care capuseaza banul public și nu produce nimic vă veți da seama că toți intra în buzunarele lor și clientelei PSD. Ovedenie este clientul cel mai important.Mai sunt firma de apartament a lui Sorin Burtea kafka,carpatina,SAS.Firma consuma carburant mai mult decât o firma de transport. CONE umblă brambura cu mașina în oraș toată ziua .Predecesorii lui nu aveau mașina de serviciu el are.Din informațiile pe care le am el vinde carburant și bagă banii în buzunar.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.