Fratii Codrea au facut donatii, nu au construit biserica din cartierul Odaia.

04 Iunie 2019, 17:09 | 3200 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Biserica Odaia.

Ceea ce se intampla in lacasul de cult din Turnu Magurele este o incalcare a canoanelor bisericesti. 

Principial, pentru ca cineva sa fie pictat pe peretii unei biserici, trebuie sa fie ctitor", a explicat pentru Ziare.com parintele Constantin Stoica, purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane.( n.r. intr-un caz similar din anul 2011)

Potrivit canoanelor bisericesti, a adaugat reprezentantul BOR, nu oricine poate aparea printre sfintii din biserica. "Ctitorul este cel care a construit integral biserica. Ceilalti, care au participat totusi cu bani, sunt donatori sau binefacatori", a adaugat parintele Stoica.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Silviu pe 20 Februarie 2021, 05:59
#3
Silviu
Acești oameni,nu sunt ingeri si nici sfinți ..prima dată când a făcut pictori tablou cu tata la baieti ăștia a ieșit un drak,cu adevărat .. va dati seama ca in costitutia romaniei si dreptul de apel nu scrie ..trebuie să ia măsuri tribunalul si justitia din turnu magurele ..
Ciulei,trezeste-te pe 05 Iunie 2019, 08:36
#2
Cancerul din Biserica Ortodoxa
Nu ma mai mira nimic din tot ceea ce se intampla prin saracia aia de comuna,Turnu Magurele.Daca Dragnea era liber,asemenea picturi cu caricaturi de oameni,puteau fi si mai multe.

Mai,oameni buni,voi va dati seama in ce zona traiti?Vreti sa fiti condusi de niste sclavi ai unor mafioti si analfabeti?Ce asteptati,sa-i vedeti pe peretii bisericii si pe Martalin si Cacari?Si-o sa va duca la groapa alde Picu cu Varzaru,iar preot o sa va fie Barcanescu.Biserica a devenit un SRL,o afacere pentru prostit oamenii amarati.
Dna pe 04 Iunie 2019, 22:17
#1
Bor
Rusine odaieni ati ajuns sa va inchinati la interlopi.. Cocalari..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.