Fratii Codrea au ajuns in randul ingerilor si sfintilor.

04 Iunie 2019 | 6273 vizualizări | 16 comentarii
Fratii Codrea.
Fratii Codrea.

Biserica "Sf. Apostoli Petru si Pavel" din cartierul Odaia si-a schimbat numele in " Sf Smecheri Adi si Catalin". Cine se mai duce la aceasta biserica isi merita soarta. Aia care lucreaza in acest lacas ar trebui sa se apuce de capre. Fratii Codrea nu sunt cu picioarele pe pamant, ei, inca, plutesc, doar sunt ingeri. 

Mai mult, aici>>liberinteleorman.ro

Comentarii (16) Adaugă comentariu
Derasullumii pe 25 August 2019, 22:27
#16
Xxxx
Asta inseamna sa te conduca olteanu
Ciresica pe 06 Iunie 2019, 13:47
#15
Hotia in Teleorman cu AJOFM și primăriile conduse de p.s.d.
De firmele de confecții oare Președintele României știe ce se petrece La Turnu Măgurele?Firmele din Alexandria și Turnu Măgurele cu patroni italieni și-au schimbat denumirea firmelor de zeci de ori avind același patron și aceiași salariați vec





Președintele României știe de mafia firmelor de confecții din Turnu Măgurele și Alexandria cu patroni italieni?Au schimbat denumirea firmelor de zeci de ori .Angajații sunt salariații vechi de la firma precedenta,cu vechime in profesia de confecționer de 20-30ani si ei spun că îi califica pt.a lua bani de la stat .Pt.un nou angajat primesc de la stat 22000lei Ron(vechi angajat) .Aceste șmecheri se fac în legătură cu AJOFM Alexandria și Turnu Măgurele .Rog din suflet mass-media sa informeze și să se facă controale în acest sens.

Oarecare pe 06 Iunie 2019, 13:37
#14
Curiozitate
Oare este cineva in Turnu Magurele sau pe lumea asta care sa-i iubeasca pe oamenii astia?
Oricine pe 06 Iunie 2019, 11:18
#13
Curaj gaina ca te tai
Pai "coaie"avem decat pe retelele de socializare,cati dintre noi a avut c*rajul sa iasa in fata si sa spuna tot ce il doare,cand a venit presa toata lumea nu stia, nu auzise,si au mai zis si de biata femeie care a fost singura cu c*rajul necesar de a spune lucrurilor pe nume si pe fata....cum ca ar fi nebuna.ne meritam soarta.....toti stim,vb fara sa ne stim uni cu alti de frica sa nu ajunga la urechile "mai marilor" ca x sau y a spus,dar nimeni cu c*raj.....sa speram ca bunul Dumnezeu va avea grija de toti si toate si pana la urma toti vom fi unde ne e locul.
Mai de al casei pe 05 Iunie 2019, 21:43
#12
Frauda
Poate afla si dna ul cum a dat dragnea ordonanța de urgență sa scape ale codrea de sechestru pe avere. Sa se mai uite o dată pe dosar. Rugăminte mare.. A fost trafic de influență.
Fasole pe 05 Iunie 2019, 20:17
#11
Dosar
Eu zic sa se redeschidă dosarele cu plățile fictive ale Eurofrutasului. Stiti voi cu diurnele false.
VICTORIE pe 05 Iunie 2019, 08:40
#10
in atentia DNA
SA FIE CERECETATI SA VADA CATI BANI EUROPENI AU LUAT DE LA DRAGNEA, FACND PARTE CU EL, CATA LUME A SUBJUGATAO FARA SA-I PLATESCA PRIN SEFI DE ECHIPZA LASANDU-I PE ACESZTE SA LE IA BANI OAMENILOR,,,,, SXPERF CA SED VA FACE DREPTATE
Justitiarul pe 04 Iunie 2019, 21:53
#9
Odată e doar odata
Mai fraților acum când îl ia pe Dragnea la scuturat ii va lua și pe ei,câți bani europeni a luat și iau papat. Să vedem pe unde scot camasa,,, că spun sigur că îi agata
Sa. pe 04 Iunie 2019, 16:53
#8
Nu
Ai dreptate Ioane,totul e penetrat de acești frați cocalari,infractori : primăria politia justiția

Nu știu dacă și SRI este penetrat de acești frați infractori,în SRI mai avem speranță !

Dna pe 04 Iunie 2019, 16:36
#7
tic tac
Vine si randul lor..
Eu pe 04 Iunie 2019, 15:08
#6
Bătaie de joc la adresa bisericii
Odaienilor, va închinați la cocalarii aia? Preoții de acolo sunt vinovați ca au acceptat asemenea bătaie de joc la adresa bisericii.
Ion pe 04 Iunie 2019, 14:51
#5
Fratii corsicani
Doi infractori celebri care au cotizat la greu la dragnea si care acum conduc din umbră orașul. Totul este sub controlul lor primăria politia justiția. Nimeni nu are coaie ca sa se ia de ei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.