Turnu Magurele - Sudul salbatic. Constructii ridicate ilegal cu acordul Primariei.

03 Iunie 2019 | 2941 vizualizări | 8 comentarii
Constructii ridicate ilegal.
Constructii ridicate ilegal.

Voi ati remarcat ca in Turnu Magurele se construieste haotic?
Iata cum rasare o alta casa ce va avea turnulete si care nu are
autorizatie de construire. Noi avem consilieri locali sau arhitect pentru
urbanism?
Ia sa le dam tema pentru acasa (puscarie), cate case cu etaj au
autorizatie in Turnu Magurele?

Ia zi Cucleo!

Click aici pentru galeria foto.

Comentarii (8) Adaugă comentariu
VLAD TEPES pe 06 Iunie 2019, 21:32
#8
INFO
VADUVA AURELIAN ESTE OMUL TIGANILOR DIN TURNU MAGUREL,CEL CARE LE FACE PROIECTE PT CASE SI SE FACE CA NU VEDE CE SE CONDÂSTURIESTE FARA AUTORIZATIE SAU SE DEPUNE UN PRIECT LA PRIMARIE9MAI EXACT LA BIROUL URBANUS,0SI PE TEREN SE CONSTUIRÂESTE ALTCEVA.CE FACE INGINERUL VADUVA AURELIAN IN ORASUL ASTA IN PRIVINTA VERIFICARII SI AUTORIZARII CONSTRUCTIILOR SE NUMESTE CEL PUTIN ABUZ IN SERVICIU.NU SE PLATESC TAXE PT.DEMOLARE RESPECTIV CONSTRUIRE,NU SE PLATESC IMPOZITE .......CONSTRUCTIILE NU SUNT DECLARATE CA FIIND TERMINATE......E UN OBICEI IN ORASUL ASTA.OBSERVATI CA MAJORITATEA CELOR CE AU CONSTRUIT CASE(ADICA TIGANI)AU SI CASA VECHE IN CURTE NEDEMOLAT,DE FAPT EI LA CASA ACEEA PLATESC IMPOZIT.....SI ACEST LUCRU SE CUNOASTE DE CATRE RESPONSABILII DIN PRIMARIE IN FRUNTE CU PRIMARUL.........VOR VEI VI VREMURILE CAND SE VOR IMPOZITA CORECT ACESTE IMOBILE CONSTRUITE FARA NIMA...SA VEDEM DIN CE LE VOR PLATI.....
Un CETATEAN. pe 06 Iunie 2019, 18:22
#7
Revin dupa o pauza.
Dupa cum probabil va mai amintiti, eu am mai scris despre pericolele care-i pandesc pe conducatorii auto care circula in acea zona. "Vila" din imagine, aflata in constructie, proprietatea unor "cetateni europeni discriminati" se afla la intersectia strazilor Pompierilor cu Nicolae Balcescu. Romulanii proprietari au niste figuri de mafioti care au "fericit" o tara din U E, pe langa care iti este teama sa treci. Nu stiu daca au sau nu autorizatie de constructie. Mai degraba cred ca nu au, deoarece nu-mi inchipui ca era cineva atat de tampit s-o dea. Oricare ar fi situatia, cei in drept ( Consiliul local, Primaria, Politia, Inspectoratul de stat in constructii, etc) sunt datori sa ia masuri urgente, inclusiv demolarea. Alta propunere: pe strada Grivitei, in dreptul atelierului de confectii, unde este c*rba continua, pe str Spitalului, pe strada Pompierlor pe partea Primariei,pe str Politiei, pe un sens, sa se puna semnul STATIONAREA INTERZISA,(si sa se ridice permisele la cei vinovati)
ANTON pe 04 Iunie 2019, 22:19
#6
care toarnă beton
In spatele judecătoriei. Acolo e. Fericit?
Ba pe 04 Iunie 2019, 16:25
#5
????
Unde e mă casa? În Turnu sau la dracu ? Ce rahat de știre e asta?
Sparkasse pe 04 Iunie 2019, 06:34
#4
LEGEA E NUMAI PENTRU FRAIERI?!
În mod cert va veni și vremea când cei ce au aprobat sau nu,tot felul de construcții ale unor cetățeni dubioși,fără respectarea legii,să dea socoteală.Va fi extrem de ușor să se verifice dacă documentele sunt sau nu legale.A trecut vremea când pentru voturi să fie admise nereguli și încălcări grave ale legii.Trebuie să aflăm odată cine protejeză astfel de persoane și cine refuză să respecte legea.
Gheorghe pe 03 Iunie 2019, 21:31
#3
Pt Nicu
Cred că Franchevici este secretarul primariei comuna Turnu Măgurele înainte să fie Cristea vice sau Cuclea primar.
mos ion roată pe 03 Iunie 2019, 19:24
#2
Unde?
Unde se construiește hidoșenia?
Nicu pe 03 Iunie 2019, 19:19
#1
Orașul dughenelor ilegale
Orașul,în plin centru este împînzit de construcții de tablă ilegale. Consiliul local a dat aprobare pentru construirea de copertine. Însă multe din aceste construcții mizerabile au fost închise și au fost transformate în magazii. Una îi aparține chiar celui care ar trebui să vegheze asupra legalității și anume secretarului primăriei FRANCHEVICI care este și ginerele viceprimarului CRISTEA care în paranteză fie spus nu știe ce este cu el în această funcție la cât este de incult. Dar după cum se știe primaria Turnu Măgurele este condusă de nași,fini,gineri si nepotismul este la el acasă. Deci cine să mai aplice legea atâta timp cât chiar cei care ar trebui să o respecte o încalcă.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.