Exploziv! Raluca Turcan: Unde sunt banii familiei Dragnea? Ferma Lita a luat un imprumut de la Cargill. Culturi de rapita si grau au fost puse garantie.

22 Mai 2019, 15:55 | 2344 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Treierat.

Liviu Dragnea, iată alte dovezi ale minciunii și ipocriziei tale!

Vă prezint astăzi DOCUMENTE care dovedesc cum familia Dragnea prosperă grație unor afaceri agricole pe scară largă, aflându-se în relații comerciale cu multinaționalele pe care la televizor, ultra-populistul Liviu Dragnea le atacă în fiecare zi pentru a mai păcăli o dată electoratul PSD.

O firmă a familiei Dragnea, Nutrelo Group SA, controlează o suprafață de aproape 1200 de hectare de terenuri agricole în județul Teleorman. Iar firme puternice, multinaționale, sunt cele care au finanțat familia Dragnea să lucreze pământurile țăranilor din Teleorman. 
Când sunt utile familiei, marile companii străine sunt bune, iar familia Dragnea continuă să prospere în Teleorman. Nu ar trebuie să ne mire.

Dragnea pentru Teleorman a înseamnat dintotdeauna sărăcie, dar Teleormanul pentru Dragnea a însemnat întotdeauna bogăție.

Ipocrizia lui Liviu Dragnea, disprețul față de interesul celor mulți, ca și populismul deșănțat sunt o nenorocire pentru această țară. Atacarea companiilor care construiesc afaceri și creează locuri de muncă este un lucru profund nociv care se întâmplă în guvernarea PSD. Doar deschiderea către investițiile străine masive, alături de buna utilizare a fondurilor europene pot garanta că, la un moment dat, milioanele de cetățeni români plecați s-ar putea întoarce acasă.

Cu fiecare zi în care Liviu Dragnea se află la putere, această posibilitate rămâne una îndepărtată. 
Duminică, putem da o șansă României! Putem stopa acest personaj toxic venind masiv la vot pe 26 mai!

Mai jos documentele:
Document 1 – extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanția pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese suprafața de teren pe care aceasta firma deținută majoritar de Dragnea Valentin Ștefan o are în administrare. 
http://s.go.ro/2cg67b3x

Document 2 - acționariat SC Nutrelo Group SA din care reiese faptul că Dragnea Valentin Ștefan deține 80% din părțile sociale. 
http://s.go.ro/q8kw5ggj

Document 3 – extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanția pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese faptul că această societate a primit finanțare de la Cargill Agricultura – parte a holdingului internațional Cargill.
http://s.go.ro/r5ul2zjp

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Confidential pe 27 Mai 2019, 09:49
#6
Dragne Ilie Puiu
Trebuie cercetat si Dragne. Pitiș Petre Dragne Valentin

Ăștia ii vor spune pe toți toată mafia goniți din Teleorman

Tr pe 22 Mai 2019, 22:45
#5
Direcție
Export de produse
Miha pe 22 Mai 2019, 22:28
#4
Firme Agricole cu istoric "stufos"
Cargill, Esperantza, Nidera !!!
Miha pe 22 Mai 2019, 22:26
#3
MUIE PSD ! MUIE PSD ! MUIE CIUMA ROSIE PSD-ALDE-UDMR-PRU-PROROMANIA
IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI PENTRU REFERENDUM "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"! IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI PENTRU REFERENDUM "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"! IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI PENTRU REFERENDUM "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"! IESITI LA VOT PE 26 MAI, VOTATI SI PENTRU REFERENDUM "FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE"!
h pe 22 Mai 2019, 20:07
#2
c
dragnea na re bani !
Sim pe 22 Mai 2019, 17:54
#1
Normalitate
Orice societate comercială caută finanțare și trebuie sa și vinda
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.