Cetatea, echipa orasului Turnu Magurele. Vointa Saelele, zisa Turris, echipa familiei Dragnea. Fotbalul, dezvoltarea orasului, respectul fata de turneni si interesele familiei Dragnea.

05 Mai 2019, 21:42 | 4979 vizualizări | 36 comentarii
Car Universal
Cetatea Turnu Magurele.

Echipa familiei Dragnea a primit toata sustinerea autoritatilor locale. Cititor - "De Cetatea si-au batut joc autoritatile cum au vrut, nelasindu-i sa joace nici pe stadion si nici la Armata. Cetatea este echipa orasului!". In felul acesta au procedat si cu Turnu Magurele. Mafia controleaza intreg orasul si nu a dat voie la niciun investitor strain sau local sa deschida afaceri mari. Echipa Cetatea nu a fost lasata sa joace nici pe terenul unde se antreneaza "vedetele" familiei Dragnea. Mai jos este un articol publicat pe stirideturnu.ro, unde se spune o parte din adevar. 

De la Voinţa Saelele la Turris Oltul Turnu Măgurele

După două sezoane petrecute în Liga 3, echipa susţinută financiar de autorităţile locale şi de fiul liderului PSD Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, a reuşit promovarea în Liga 2 şi să ducă în anticamera primei ligi un club de fotbal din judeţul Teleorman.

Înaintea acestui campionat al Ligii 3, conducerea clubului a decis să schimbe numele echipei din nou. Din Liga 4 s-a promovat cu numele de Voinţa Saelele, însă odată cu primul sezon la noul nivel s-a jucat cu denumirea de Voinţa Turnu Măgurele.

În vara trecută, la începutul campionatului actual, s-a trecut la Turris Oltul Turnu Măgurele. Noul nume nu a fost ales întâmplător, ci reprezintă titulatura primei echipe înregistrate în micuţul oraş teleormănean.

Turris evoluează acasă pe noul stadion din Turnu Măgurele

Dacă în ediţia trecut a Ligii 3, prima în care a jucat la acest nivel, meciurile de pe teren propriu le-a desfăşurat la Saelele, din acest sezon, conducerea clubului Turris Oltul şi primăria Turnu Măgurele au ajuns la o înţelegere ca formaţia să îşi desfăşoare jocurile pe noul stadion din oraş, unul care are inclusiv nocturnă. 

Primul meci, cel în care s-a făcut şi inaugurarea stadionului, a fost cu FCSB 2, la care au fost prezenţi  peste 1500 de spectatori.

Mulțumim conducerii clubului și susținătorilor din tribunele stadionului municipal pentru această deosebită promovare, care readuce orașul nostru pe linia fotbalistică de tradiție pe care am avuto în Turnu Măgurele

Citeşte şi
Comentarii (36) Adaugă comentariu
Radu pe 16 Iulie 2019, 22:23
#36
Dezastru
Cine gestioneaza echipa asta ? Pare o gluma
Gimi pe 11 Mai 2019, 23:14
#35
Pt sile camataru
Esti un mare prost !

Dacă tot ma provoci hai să-ți zic ca de prost esti,eu i-am dat 5 mingii lui miligul de gelu. E bine fraiere ?

Dacă vrei si cu unitatea,vezi ca nu este A lui nicolae,este a lui Autocora,adică Dinu . Miauu miauuu
Sile Cioacă pe 11 Mai 2019, 16:57
#34
Pentru Gimi
Băi leule cu cap de munscă hai s-o luăm metodic:

1. Unitatea militară nu este privată boule, este doar închiriată, în caz de război ea revine la destinația ei inițială? Pricepi sau îți fac schița?

2. Tu l-ai văzut pe nen-tu Gelu ieșind cu minile alea de la stadion, dar acele mingi galbene cu care l-ai văzut tu provin de la Mara. Dacă nu știi un lucru cum trebuie mai bine taci, nu mai mânca căcat.

3. La Cetatea dau bani mai mulți oameni de suflet. Mara este unul dintre ei. Nu te mai căca pe tine că știi ceva, că ești pe dinafară.

4. Turris poate reprezenta pe toți veneticii din oraș, NU și pe turnenii adevărați. Ăia țin la tradiția lor.

5. Căcatul pe care-l mesteci NU E CINGO! Cine te-a mințit în legătură cu asta a ăcut mișto de proști ca tine.

6. Chiț, chiț, chiț!

7. Hai sictir!
Jucator pe 11 Mai 2019, 08:42
#33
Cetatea
Nea gelule dane bre banii promisi ca ai 6000 de lei in cont.vrei să-ți plătești coșciugul cu ei
Maleata pe 10 Mai 2019, 17:38
#32
Cetatea
Echipa Cetatea este sustinuta de citiva oameni din oras. Primaria nu o ajuta cu absolut nimic.Este singura echipa din liga judeteana care nu este ajutata cu nimic de primarie.Pentru asta merita Cetatea toata stima!
Gimi pe 10 Mai 2019, 10:03
#31
Pentru sile
Domnul Sile total pe lângă subiect

1 nu sunt cap de creta

2 nu sunt c.i picant

3 nu sunt PSD ist ca tine lipitor de afișe electorale pnl

4 sunt locuitor al orașului in care traiesc

5 cred in continuare ca tu nu locuiești în TURNU,altfel vedeai si tu plancardele de pe gardul unității militare care scrie mare LOCATIE PRIVATA .
Gimi pe 10 Mai 2019, 09:47
#30
Pt sile camataru
Sime tata,coboară dracu cu picioarele pe pământ, esti injectat politic?

1 Intelege si tu ca unitatea militară este privată, primăria mai are doar 1 hectar in incinta aia,buc te mai bate pe burta ca le stii pe toate.

2. Eu am văzut cand gelu a iesit cu 5 mingii de la stadionul mare .

3 Stiu si cine mai da ceva bănuți la cetatea si bine face

4 TURRIS TE VA REPREZENTA SI PE TINE IN LIGA 2 A

5 miau miau miauuu.
Sile Cioacă pe 09 Mai 2019, 10:22
#29
Pentru Gelu
1. Terenul de la Cazarmă este doar ÎNCHIRIAT de Nicolae de la Primărie băi c*r pictat. Cum Interagro a cam intrat în insolvență și terenul a revenit la Primărie. Mai citește și tu HG 829/2002 să vezi și tu cap de cretă cum stă treaba.

2. De unde știi tu că de la Cetatea a primit 5 mingi de la Turris? Băi coi pictat, mingile respective sunt de la FRF prin intermediul centrelor județene ale federație. Se vede că n-ai stat pe crampoane, dar măninci căcat de parcă ai fi fost coleg cu Mircea Sandu.

3. Cetatea a fost și va rămâne în memoria turnenilor boule, pe când de Turris după ce intră Dragnea la pivniță fii sigur că nu va mai ști nimeni despre echipa asta peste doi-trei ani.

4. Cetatea nu trăiește din banii lui Gelu (care e un chirnog) ci din alte surse. Poate o da și Crăcea ceva, dar banii nu vin de acolo de unde știi, sau mai degrabă crezi că știi tu.

5. Stai să intre Dragnea la beci, și mai vedem dacă mai aveți voi unde vă duce, căcaților puțind a PSD ce sunteți! Hai sictir!
Sile Cioacă pe 09 Mai 2019, 10:11
#28
Pentru Gimi
HG 829/31 iulie 2002 este actul normativ prin care cazarmele militare sunt trecute la autoritățile locale băi Nea Caisă. Tu cui vinzi gogoșile astea?
Gimi pe 08 Mai 2019, 19:57
#27
Ghici
Sile tata esti chiar prost,se vede ca nu trăiești în TURNU,bre nene esti nebun,ia intreabal pe gelu mircea a cui este unitatea,sa nu zic sa întrebi la sediul PNL. esti dus rau
Gelu pe 08 Mai 2019, 15:02
#26
pentru Sile Agarici
bai pulica franaru:



1. Echipa plateste chirie la primarie, du-te si intreaba sa primesti raspuns, p*la cu urechi

2. Terenul e al lui Nicolae cumparat acum muuulti ani de la primarie

3. Milogul de Gelu a primit 5 mingi omologatd FRF de la Turris

4. Cetatea nu e nimic si nici nu a fost. E tinuta de Gelu si cu ceva bani de la Cracea

5. Toti turnenii vin minim 1000 la fiecare meci, pe numarate



Asa ca mucles, te asteptam in tribuna la meciurile de Liga 2, sau la cat de zgarcit esti nu o sa vii sa dai 10 lei, dar te uiti la meci pe Digi
Sile Cioacă pe 08 Mai 2019, 07:34
#25
Pentru Gimi
Măi coi pictat, tu să pricepi un lucru cert: în secunda doi după momentul intrării lui Dragnea la pușcărie (și asta este un lucru ce ține doar de zile) dispare și echipa lui Dragnea. Cetatea chiar dacă va dispare scriptic va rămâne în amintirea turnenilor pe când de asta nu-și va aminti nimeni peste un an-doi.

1. Tu cui vinzi scaieți că Turris nu beneficiază de sprijinul autorităților locale? Tu crezi că toți am băut apă după prostul satului și n-am spălat cana?

2. Terenul de la armată nu este al niciunei firme private boule, aparține Primăriei. Dar la mâncat căcat nu vă întrece nimeni.

3. De unde știi tu că Cetatea joacă cu mingi de la Turris? Le-ai dus tu?

4. Cetatea este un simbol al românilor versus opulența gherțoilor PSD.

5. Turnenii care țin la orgoliul lor se duc la Cetatea. Nu fac rabat de la onoarea de a fi turnean adevărat. Nu ling c*rul lui Dragnea așa cum o faceți voi.

VIRGULA pe 08 Mai 2019, 05:19
#24
PT punct
Punctule esti un postac Psd care jigneste si da cu laturi.Esti o mizerie de postac,care probabil daca stim cine esti vom descoperi ce afaceri faci pe seama Psd-ului. Rog redactia sa nu mai puna postarile nimanui care injura si foloseste cuvinte obscene.
Sica pe 08 Mai 2019, 01:29
#23
Unu
Mai tu asta mare fotbalist de la cetatea,chiar milogi am vazut pe acolo. Am auzit ca jucați cu mingii de la TURRIS, de fapt habar ai cu ce minge joci ca ochii tai este le margine sa vezi daca a pus baleala micii pe grătar.eu am auzit ca cei de la TURRIS au dat 5 mingii la cetatea voastră,asta se numeste mila sau miloaga?
Boicot casa victor! pe 07 Mai 2019, 22:10
#22
Boicot casa victor!
Casa victor tot expirat Va rugam nu mai faceti comenzi la Casa Victor!

Anulati nunti

Anulati botezuri
Gogu pe 07 Mai 2019, 15:35
#21
Mersi de la voința saelele
.....si cel mai bun atacant de la voința saelele este primarelul Cuclea. Echipa borfasilor va pierde tot începând din acest an.
SVR pe 07 Mai 2019, 12:49
#20
Punctul,un spalat pe creier
Mai,punctule,la m**e au luat-o toții votanții PSD,si pe langa ei si cei ce-i mai suporta de atata vreme.Ai ce ai cu unul care n-a fost niciodata la conducerea a ceva,in schimb,lauzi cu gura plina infractorii care au pus Teleormanul si Romania pe butuci.Sa ai parte de toate minciunile,promisiunile,hotiile si nerealizarile PSD.O sa platim cu cu totii,cu copii si nepoti,toate nenorocirile care ne-au adus pana aici.Mai multa minte si c*raj tuturor.
Un jucator pe 07 Mai 2019, 11:48
#19
Cetatea
Mai habarnistilor voi ducetiva la Saelele la meci si umilitiva acolo.Cetatea are 50 de ani și nu are nevoie de mila nimănui.

Viorel pe 07 Mai 2019, 09:28
#18
Unu
Nea Ilie,Din cate stiu eu AC MILAN a fost echipa lui Berlusconi si vezi ce se intampla acolo,hai sa terminam cu prostiile astea,echipa asta este a orașului,a județului, iubitorilor de fotbal,matale poate ai alte interese de intri ca musca in lapte . Ati inebunit cand sa facut stadionul asta,nu-l ia nimeni acasa iliuta,este al orașului in care nu stiu daca tu locuiești. Te salut
Cetățean cu drept de vot pe 07 Mai 2019, 09:23
#17
Prostia a distrus România
Numai oamenii sănătoși la cap vor înțelege că fără investiții,fără infrastructură și loc*ri de muncă,fără învățământ serios și sănătate în norme europene și profesionalism,nimic nu poate fi serios,trainic și civilizat.Doar cu 1000 de gură cască la o echipă care nu aduce plus valoare pentru oraș,nu se va schimba nimic în bine pentru viața cetățenilor.Aici s-a ajuns cu PSD,puțină pâine și mult circ.
Gimi pe 07 Mai 2019, 09:20
#16
Turris
Pt. Sport . Ti se pare ca s-au alocat bani de la bugetul local la alte sporturi? Meritati felicitari pentru ce faceti la sporturile respective dar sa nu aruncam pisica in alta parte ca miroase urat
. pe 07 Mai 2019, 08:02
#15
.
Cel mai bun fotbalist care a aevoluat vreodata la CETATEA este FUNDASUL Cracea Claudiu, vad ca nu mai poate de dragul echipei. Jigodie imputita, nu mai ai limita, de ce vrei mai mult, de aia o sa ai mai puti. Iar iti iei m..e in alegeri, boule !!!
Sport pe 07 Mai 2019, 07:48
#14
De performanta
Daca s-a facut performanta in orasul asta, a fost doar la kaiak si rugby..... cati bani sunt alocati din bugetul local pentru sporturile astea?
Smecher pe 06 Mai 2019, 14:23
#13
Turris
Bai, frate nu va inteleg ce faceți atât tamtam pentru cetatea ei sunt o echipa de liga a 4 a care nici nu ar merita sa joace dupa cate a facut Gelu. Si este normal ca echipa care sa apartina de Turnu sa fie Turris
Nicu pe 06 Mai 2019, 13:58
#12
Pt crin
Daca Cetatea nu este echipa orașului atunci Saele înseamnă că după mintea ta reprezintă Turnu. Esti îndoctrinat!

Stoian Florin pe 06 Mai 2019, 12:59
#11
Turris
Turris aduce la stadion meci de meci peste 1000 suporteri și wcsb este invidioasa .
Ilie pe 06 Mai 2019, 12:18
#10
Echipa infractorilor
In 2020 va retrograda pentru ca nu vor mai avea bani mafioții sa o susțină .Radio sud,TR TV nu mai exista,așa se va întâmpla și cu echipa mafioților .Nu va termina nici campionatul.
Fotbal și mai ce altceva? pe 06 Mai 2019, 09:04
#9
Echipa noului Ceaușescu
Aceleași metode și ambiții ca în regimul Ceaușescu.Țăranul ajuns șef să își facă echipă de fotbal,numai pentru gâdilarea orgoliului propriu.Aducerea unor sportivi din alte loc*ri,și asta pentru că în pofida sălilor de sport,goale,nu se mai face sport.Numai că în trecut,e bine să nu uităm chiar totul,mai existau și alte sporturi practicate în Turnu Măgurele: handbal, volei, rugby sau baschet,plus alte câteva sporturi individuale.
Crin pe 06 Mai 2019, 08:16
#8
Cetatea
Cetatea nu a fost niciodată echipa orașului, doar a jucat în oraș, echipa orașului a fost doar Chimia .

Cetatea a trăit din golaniile facute de gelu mircea cand toate CAP urile cotizat la echipa sa obtina finantare de la Banca GELU MIRCEA in mintea lui . Hai gata cu vrajeala si victimizarea voastra de 2 lei.
Gimi pe 06 Mai 2019, 08:09
#7
Ghici
Gore ai mare dreptate,vad in fotografia asta 2 nume mari ale fotbalului Turnean,chiar si ursu se poate număra printre ei. Dar sa mancati c..A pe aici nu este frumos.

1. Turris nu beneficiază de nimic din partea autorităților locale și se poate verifica.

2 . La mâncat c..a nu va întrece nimeni, stadionul de la armata este a unei firme private si fac ce vor ei cu suprafata aia dar nu se poate juca meciuri oficiale pe ea,nu este omologată, din cate stiu eu acum 3 ani se ocupa cetatea de ea si parca era un tabon,crezi ca nu am dreptate.dar eu inteleg frustrarea altora chiar si pe a ta .in mintea unora Cetatea este echipa orașului, eu zic ca este trecută la gelu mircea in testament. Cetatea este o rusine la momentul asta,nu are unde juca,nu are conducere,este doar o amintire sa fim seriosi. Cand o sa dispara Mircea Gelu dispare si CETATEA .

Gore pe 06 Mai 2019, 05:43
#6
Rusine!
Pentru uni muma pentru altii ciuma!Pentru ei Cetatea nici nu conteaza!O sa vina vremea cind toti acesti intrusi vor da socoteala pentru toate nedreptatile care le-au facut in oras!

Aasdf pe 05 Mai 2019, 21:52
#5
Pacat !
Un an si se desfiinteaza Turris oltul pizdii !!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.