Dezvaluiri din Valiza: Liviu a dus-o pe Catalina in Brazilia.

17 Aprilie 2019, 07:19 | 2964 vizualizări | 7 comentarii
Liviu si Catalina.

Casa Grande, vila de lux de la malul oceanului Atlantic unde și-a petrecut Liviu Dragnea vacanțele de-a lungul anilor, este acum părăsită. Nici Dragnea și nici anturajul său nu au mai dat pe acolo din 2016. Între timp însă, proprietatea de lux din Brazilia a devenit un risc pe două fronturi pentru politicianul de la București. Autoritățile din această țară îl investighează pe șeful PSD pentru o posibilă spălare de bani legată de achiziționarea vilei din Cumbuco iar, pe de altă parte, Casa Grande continuă să spună povestea legăturilor dintre Dragnea și compania Tel Drum SA, legături pe care politicianul le neagă din răsputeri în contextul proceselor aflate pe rol și al anchetelor în curs de la DNA.

Mai mult, aici>>riseproject.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Sim pe 22 Aprilie 2019, 09:12
#7
Caty
Romcip

Un calcultor(laptop)

Un mălai

Un fu -ai

In brazilia
Eeeeee pe 19 Aprilie 2019, 20:15
#6
Pai cine s-a scolit la Moscova
...Puisorii de dictatori frati cu DicatatURA!
Mari pe 19 Aprilie 2019, 20:10
#5
Dragnea a vrut să dea mâna cu un bărbat la mitingul PSD...
Reacția acestuia: „Eu nu dau mâna cu hoţii”https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/dragnea-a-vrut-sa-dea-mana-cu-un-barbat-la-mitingul-psd-reactia-acestuia-eu-nu-dau-mana-cu-hotii-1115568
Petru pe 19 Aprilie 2019, 20:08
#4
#NimicEstiTuChallenge
"Eu nu sunt un nimic. Pe 26, votez! Si ai sa vezi ca nimic esti tu!" Va provoc sa va inregistrati cu acest mesaj, adresat lui Liviu Dragnea si sa postati filmul pe paginile vostre de Facebook, cu hashtag #NimicEstiTuChallenge. E timpul sa scapam de PSD. E timpul Romaniei!", a postat Rareş Bogdan. Fostul realizator TV s-a referit la data de 26 mai, când au loc alegerile europarlamentare în România.Liviu Dragnea, la Suceava: „Ce am făcut noi?”. Participant la miting: „Nimic”

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/liviu-dragnea-la-suceava-ce-am-facut-noi-participant-la-miting-nimic-1115539
Vladao și Danao pe 18 Aprilie 2019, 08:45
#3
Prostituție pe funcții și bani mulți
Maimuțica asta de Ștefăneasca,după ce a fost călărită atât prin țară cât și prin Brazilia,de către nașul Livao,a fost pasată lui Cosma după care lui Șova.După ce a fost aleasă de o turmă de spălați pe creieri din Turnu Măgurele,a urmat un parc*rs mândru numai de gașca mafiotă a PSD.Realizările acestei nulități politice au fost 0.Și-uite așa a bifat un mandat în Parlamentul României,pe banii fraierilor contribuabili.Și ca ea sunt mulți,și din toate partidele.
simplu cetățean pe 17 Aprilie 2019, 23:10
#2
rahat
Libidinosul dragnea a pus o grămadă de c*rve in parlament și totuși găsește idioți să îl voteze. Mulți cretini cu drept de vot.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.