Cum si-a batut joc Ioan Niculae de banii chimistilor turneni. Familia Dragnea aplica aceeasi reteta.

08 Aprilie 2019, 11:28 | 4979 vizualizări | 22 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

După meci, Niculae a venit la mine şi m-a întrebat: <>. I-am spus că vreau sa-mi schimb maşina. <>, m-a întrebat din nou şi i-am raspuns că-mi plac BMW-urile. Au trecut câteva ore, am ajuns acasa la Ploiesti, mancam pizza cu prietenii si primesc un telefon de la cineva din conducere, care mi-a spus sa ies pe strada. Am iesit si in fata mea era un BMW nou cu zero kilometri! Am fost foarte surprins. Apoi, Niculae mi-a spus ca l-am facut fericit!", a povestit Fatai.

Mai mult, aici>>telekomsport.ro

Citeşte şi
Comentarii (22) Adaugă comentariu
miha pe 14 Aprilie 2019, 18:57
#22
#m**epsd
#m**eniculae#m**eciumatilor
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 13 Aprilie 2019, 20:30
#21
Răspuns pt pesedista de mai jos
Păi Aurica e babă, are peste 50 și a intrat în menopauză, nu-i mai vine ciclu..... iar tu zdreanță ciumată să te duci vis-a-vis de pompieri să nu mai apuci următoarele alegeri, Amin! :D :D :D :D :D
PSD ist pe 12 Aprilie 2019, 18:25
#20
Aoleu
Sa o pupati undeva pe Aura . Da cand este la ciclu LOL LOL LOL
14 pe 12 Aprilie 2019, 00:22
#19
Cine da salariile restante? Primaria? Poate dupa alegeri si numai daca votezi cu cine trebuie !!!
Un vecin de scară pe 11 Aprilie 2019, 22:56
#18
Postacului Ciumat Liviu Olteanu care defapt Aura Atheneu
Tu ai luat nick-namul de "Liviu Olteanu" crezând că vei păcăli pe cineva??? Măi femeie tu esti nebună rău, ai uitat când îl pupai în kur pe inpectorul Amariei să-ți dea un post de profesor suplinitor??? Te-ai făcut dracu' de râs la Examenul de Titularizare, te-ai făcut și mai de kăkat intrând în Ciuma Roșie PSD!!!!! Te văd mereu când îți plimbi câinele, mai bine du-te dracu' la nebuni căci acolo îți e locul.
mirela pe 11 Aprilie 2019, 21:47
#17
Iesiti la vot pe 26 mai daca vreti sa mai aveti o tara in care sa traiti!
PSDragnea - UDMR vinde tara pe bucati. Ca de exemplu 20% din padurile tarii - 6 Miliarde de Euro



O lege care ne lasă fără 20% din păduri. Inițiator: Liviu Dragnea



https://www.youtube.com/watch?v=WjfvsxjN_LY



ORICE CETATEAN ARE DRETUL DE A ALEGE SI DE A FI ALES - CONSTITUTIA ROMANIEI. IESITI LA VOT - 26 MAI
fane de la autobaza pe 11 Aprilie 2019, 18:57
#16
autobaza lu .....
Cred ca ai vrut sa zici #10.

Esti un bou. si tu si la de a dat acolo cand ai aprut tu. Cea care a stat este o vaca. Forta PSD
Mihai Matei pe 11 Aprilie 2019, 18:38
#15
Răspuns pt Liviu Olteanu
Tu ești un politruc Ciumat PeSeDist, ești același postac pupinkurist al Ciumei Roșii care apare și în alte articole, iată articolul in care mai apari sub același nume [Nu cred că e o simplă coincidență:

http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii ]
Ilie de la scularie pe 11 Aprilie 2019, 15:02
#14
"DOMNULUI "olteanu
În sfârșit a apărut un postac "erudit "în persoana lui olteanu. Ai dreptate cum poți sa-l compari pe analfabetul de Iohannis cu deșteptele de Dancila sau Carmen-Dan.Dupa cum scrii reiese că ai multe "studii".Vezi că se dau salariile restante de la combinat saptamana viitoare. Prostule sa fii pe fază!!!
LIVIU OLTEANU. pe 11 Aprilie 2019, 08:53
#13
Auzi bai Alex Dima.
Esti un idiot fara frontiere! Zici ca te-ai nascut dupa 1989. Rau ai facut, mai bine ramaneai acolo unde te aflai! Alvin Tofler( de care tu sunt sigur ca nu ai auzit, s-au inti inchipui ca a fost vreun fotbalist de la C.C.A. Tapligari) spunea ca analfabetul viitorului nue este cel care nu stie sa scrie si sa citeasca, ci cel care nu intelege. Tu esti un asemenea analfabet! Pe cine ai avut profesor la fizica, pe marele savant de renume mondial, KKlaus Iohahannis? Pentru lamurirea opiniei publice, ia spune-ne si noua CE STUDII AI SI CU CE TE OCUPI? Eu SUNT UNUL DIN "FERICITII" CARE ASTEAPTA DE ANI DE ZILE SA-SI PRIMEASCA SALARIILE RESTANTE DE LA COMBINAT. Iar daca vrei sa afli cine a contribuit la distrugerea CIC intreaba-i pe dnii consilieri PNL. Dar a ELECTROTURRIS?
Fane de la autobaza pe 11 Aprilie 2019, 08:15
#12
Pentru #3 si 9
Sa-mi giugiuliti barzoiul bai slugoi psd-isti ce sunteti!
pentru AUTOR pe 10 Aprilie 2019, 21:56
#11
Un labagiu
Nu pui tot ce se scrie. Doar ce iti convine tie. Asa se face pseudojurnalismul. Esti un labagiu si tu si Viorel si #4. Si cu mame ca in comentariul nepostat.
Dan pe 10 Aprilie 2019, 12:47
#10
Prostia la ea acasa
Nu va este clar ca imbecilul asta de la 3 este un rahat de pesedist? Mai este un pic si se duc dracu de la guvernare, bineinteles ca nu si din Teleorman, ar fi mare minune, dar nu cred..., ca prea multi sunt dusi cu capul, mintiti si creduli...si ii voteaza, ca deh, prostia este la ea acasa.
Alex Dima pe 09 Aprilie 2019, 20:55
#9
Are perfectă dreptate #5
Corect, așa e! Ai perfectă dreptate în comentariul tău de la Nr. 5 însă să Nu uităm că și lumea din Turnu e de vină.... Cine pune lunea să voteze Ciuma Roșie PSD+ALDE???? Ei au ajuns unde sunt și fură de rup tot cu ajutorul oamenilor, iată cum locuitorii din Turnu îl susțin pe Dragnea:

http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii
Viorel pe 09 Aprilie 2019, 09:57
#8
Pentru cacatul de la 3
Cacatule tu nici macar nu ai înțeles mesajul articolului. Acolo se arată că sec*ristul Nicolae folosea banii de la combinat pentru plata fotbaliștilor. Tu-l regreti pe sec*ristul care a cumpărat combinatul nici macar la preț de fier vechi. Țara este plină de idioți ca tine .Din cauza sec*ristilor care au jegmanit țara suntem cea mai săracă țară din UE.
Să nu trăim cu ochii-nchiși pe 09 Aprilie 2019, 08:42
#7
PROSTIA CONDUCE ROMANIA
Metodele tipic sec*risto-comuniste,de umilire,de sărăcire,de mințire și dezinformare a oamenilor,este o rțetă pe care o practică cu succes și Dragnea.Promisiunile fără acoperire au făcut ca disperarea oamenilor să atingă cote de neimaginat,și să plece de pe aceste meleaguri,acolo unde viața lor poate fi ceva mai bună.Și,după cum vedem,încă se mai găsesc unii care să le mai pupe dosurile și să ne transmită bunăstarea de care nu am fost în stare să profităm.Păi,noi cetățenii le-am făcut dosare acestor excroci???Noi am gonit potențialii investitori în fabrici mai moderne,mai profitabile și cu venituri mai mari pentru angajați??? Cine a distrus Fabrica de Conserve,IME,Fabrica de Mobilă,Abatorul,ICIL(Fabrica de Lapte),cine a cumpărat majoritatea spațiilor comerciale și a decis cine și ce are voie să producă???Rușine tuturor celor ce susțin și votează PSD!!!
SuperMuiePsd pe 09 Aprilie 2019, 00:17
#6
Sa putrezeasca in puscarie sec*ristu si famiglia lui, care au furat banii chimistilor, iar #3 sa-i suga coceanu la parnaie ca sa nu se plictiseasca
ce de cacat pe 08 Aprilie 2019, 22:44
#5
este autorul
asa si? A lucarta pt masina aia. Pai zic ca cine stie ce a primit. Pai Cristiano catiga un BMV din ala pe zi. Care este problema? in fotbal se invart multi bani. Acum daca unora le chioraie matele, trebuie sa le chioraie tuturor?

Banul lui Nicolae,face ce vrea cu el. Nu va mai cacati pe voi. De acum va zic-o sal regretati pe Nicolae si cei ca el. Asteptati cam 5 ani si sa castige USR ul si mai vorbim. Da sa nu va mai vad si aud atinci> Ca atunci voi avea voie sa ma pis pe voi ca prea le stiti voi pe toate,toti sunt hoti,doar voi vreti si stiti ce este bun si ce este rau.
mari pe 08 Aprilie 2019, 13:21
#4
SIGLA PSD A FOST SCHIMBATA IN ACEASTA DIMINEATA
Noua sigla PSD a fost instalata cu succes. grin



https://www.facebook.com/morosanutivilic.marian/videos/2689976174377963/ smile
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.