Ioan Niculae nu mai reporneste combinatele chimice. Guvernul nu poate sa ii ofere gaz metan la pret moca.

31 Martie 2019, 07:04 | 4371 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că se va renunța la preţul de 68 de lei/MWh cu care Petrom şi Romgaz trebuia să vândă gazele consumatorilor non-casnici. Principalul beneficiar al OUG 114, Ioan Niculae, nu va mai avea astfel nicio facilitate.

Mai mult, aici>>money.ro

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
micsu pe 31 Martie 2019, 19:30
#7
Multa cultura sintetizata si bine concentrata intr-un sfert de ora de cultura cu CTP
Minunata lume nouă. Cât de actuale sunt distopiile?

În anul 1932, scriitorul britanic Aldous Huxley publica romanul distopic „Minunata lume nouă”. Societatea imaginată de autor era pop**ată de oameni creaţi pe bandă rulantă, condiţionaţi să acţioneze la comandă, privaţi de orice libertate sau de opţiuni individuale. În acelaşi registru distopic, în anul 1948, George Orwell a scris romanul „1984”. O carte despre modul în care puterea absolută, Fratele cel Mare(Big Brother), controlează individul şi societatea: prin supraveghere continuă, prin informaţii manip**ate în favoarea partidului şi...prin propagandă.



https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/cultura/minunata-lume-noua-cat-de-actuale-sunt-distopiile-1100093
Nai cu cine nai cu ce pe 31 Martie 2019, 18:08
#6
Numai gugustiucii mai inghit asa prostii
Stati linistiti la loc*rile voastre. Ca nici cu gaze la pret moca nu putea sa mai porneasca. Viseaza si el la vremurile cand era cineva si mai bagat in seama ca acum nici porcii nu se mai uita la el
Margareta Lipan pe 31 Martie 2019, 13:20
#5
Protestatară din TELEROMAN: "Mut postul când e Dragnea sau Viorica. Mă supără minciuna"
Protestatară din TELEROMAN: "Mut postul când e Dragnea sau Viorica. Mă supără minciuna"

O protestatară din Teleroman a devenit virală pe internet după ce a prezentat crudul adevăr despre viaţa din judeţul său şi a declarat că mută postul atunci când îl vede pe liderul PSD la televizor.

"Sunt din Teleorman, chiar din Alexandria lui Dragnea. Singurul meu copil e plecat în Anglia. Nu se mai întoarce. E sărăcie la noi, foarte mulți cu ajutor social. Nu s-a făcut absolut nimic. Nu au vrut să vină nicio firmă să poată să ne angajeze. Au vrut să ne țină în întuneric, să poată să ne manevreze, să fim o masă de manevră"



https://www.stiridiaspora.ro/protestatara-din-teleroman-mut-postul-cand-e-dragnea-sau-viorica-ma-supara-minciuna-video_416341.html
mari pe 31 Martie 2019, 11:32
#4
Sute de fani ai festivalului Electric Castle au plantat o pădure. Scopul: un milion de copaci
Un milion de copaci plantaţi! Este provocarea pe care au primit-o fanii celebrului festival Electric Castle, chemaţi de organizatori să participe la o acţiune pentru protecția mediului. Puieţii au fost donaţi de Direcţia Silvică din Cluj și au început să fie plantaţi într-o pădure din judeţ. Oamenii au venit în număr mare, chiar dacă roadele muncii lor vor fi observate abia de generațiile următoare.



https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/natura-si-mediu/sute-de-fani-ai-festivalului-electric-castle-au-plantat-o-padure-scopul-un-milion-de-copaci-1106459



FOARTE TARE ! ASTA TREBUIE FACUT IN TOATE JUDETELE UNDE AU FOST FACUTE DEFRISARI MASIVE FARA CAP, DOAR PENTRU BANI SI DISTRUGEAREA MEDIULUI, OXIGENULUI, NATURII!
miha pe 31 Martie 2019, 11:31
#3
trebuie sa fii prea idiot
sa mai crezi in plina campanie electorala asa promisiuni din partea PSD.
Combinatul de vise pe 31 Martie 2019, 10:00
#2
Ar porni,dar nu are baterie,motor și șofer
Era de așteptat.Se aruncă tot felul de fumigene și zvonuri false ca pe vremea împușcatului,să vada dacă mușcă pwlimea.Și pwlimea mușcă necontenit și cu din ce în ce mai multă poftă,pană va intra definitiv și irevocabil în faliment.Electoratul naiv și sărac al PSD așteaptă în continuare pomană și promisiuni fără să gandească sau să se uite în portofel.Din păcate,situația e din ce în ce mai grea și nu e de ras.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.