Ioan Niculae reporneste combinatul Donau Chem Turnu Magurele.

22 Martie 2019, 08:31 | 9480 vizualizări | 43 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Doar 81 de companii, furnizori de gaze și consumatori industriali, sunt marii câștigători ai controversatei OUG 114/2018, care prevede plafonarea prețurilor la gazele vândute de către producători la 68 lei/Mwh. Practic, cele 81 de firme vor primi direct gazele ieftine de la producători, potrivit unei decizii a Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). Ceilalți consumatorilor industriali din România nu sunt atât de norocoși. Vor trebuie să se mulțumească cu gaze mai scumpe vândute de intermediari sau din import. Cei mai mari beneficiari de gaze ieftie sunt combinatele omului de afaceri Ioan Niculae.

Pe listă mai sunt trecute două companii, însă în dreptul lor nu există niciun MWh de gaze. 

În perioada 1 aprilie- 30 septembrie 2019, Chemgaz Holding va primi 670.367 MWh de gaze de producţie internă, Donau Chem - 686.405 MW, Ga Pro Co Chemicals - 555.243 MWh, Nitroporos - 115.156 MW, iar Viromet - 311.769 MWh, acestea făcând parte din grupul InterAgro, controlat de Ioan Niculae. Întrebarea este cum vor consuma aceste combinate gaze, în condițiile în care, în afară de Viromet, sunt închise, aflându-se în insolvență, pentru unele deschizându-se procedura de faliment. Azomureș, un alt combinat de îngrășăminte chimice, dar care nu este al lui Niculae și care funcționează corect și cu profit, nu primește gaze ieftine.

Mai mult, aici>>hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (43) Adaugă comentariu
Fane Belu de la Nasturelu pe 10 Iulie 2019, 10:50
#43
C.I.C. redeschidera pentru inca o teapa trasa muncitorilor si statului Roman
Da, se doreste pornirea mai multor obiective economice. Dar aceste obiective vor functiona cu oameni. De unde domnule Niculae? Ati platit datoriile la zi atat oamenilor muncii cat si datoriile la stat? Nu ati platit nimic si de aceea nu veti avea decat niste viitori angajati muritori de foame si analfabeti. Cea ce faceti acum prin repornirea acestor societati este de fapt pregatirea unor TUNURI ECONOMICO-FINANCIARE. Hot ati fost, hot veti ramane, nu mai pozati in mare investitor. Asa sunt cetatenii de etnie roma. Mari tepari.
doina pe 18 Aprilie 2019, 16:41
#42
despre recalculari pensii
nu stiu daca cunosc toti ce care au lucrat in grupa 1 si 2 dar vreau sa va impartasesc ce am gasit eu!

de recalcularea pensiilor cf legii 221 din 2018 nu benef cei care si au deschis dreptul la pensie anterior datei de 01 01 2011 dar au beneficiat de majorarea punctajului mediu anual in cf cu OUG 1oo din 2008 OUG 209 DIN 2008 LEGEA 2018 DIN 2009 SI ART 169 DIN LEGEA 263 din 2010,

Asa ca o sa vedeti o mare bataie de joc la adresa pensionarilor !
Marin Tudor Marian pe 03 Aprilie 2019, 00:15
#41
OPRITI VANZAREA PAMNTULUI CATRE EVREI
acest pedofil si repeten de livake este sustinut de evrei sa depopuleze TRACIA UNITA SI SA NE CUMPERE PE NIMIC . TRAISACA IGOR DODON VIITORUL PRESEDINTYE AL TRACIEI UNITE .
Spitalul Poroschia. pe 26 Martie 2019, 07:05
#40
Lui titi catap**a=costica labagiul.
Doctorii sunt intr-o mare dilema: tu(voi)esti CRETIN sau DEMENT? (sau, unul din cazurile rare, si unul si altul!?)Bai, prostul dracului, Combinatul(cu B mare, dementule) nu este un fenomen si nu trebuie sa stii chimie pentru a-ti da seama in ce stare este. Daca tu cunosti starea lui actuala-fizica si tehnica- inseamna ca ai facut parte din echipa care l-a adus in starea asta!
Titi catapulta pe 25 Martie 2019, 13:38
#39
Pentru deșteptul orașului,Olteanu L.
Bai,transpiratule,tu ai citit titlul articolului ???? Aruncă cu piatra-n mata!!!
LIVIU OLTEANU. pe 24 Martie 2019, 18:31
#38
Pentru niste idioti.
Uneori am un chef nebun sa ma amuz pe seama unor tampiti, gen costica manivela-alias costica labagiul si arunc o piatra-n apa sa vad cati prosti sar dupa ia. S-o luam mai concret:- nicaieri nu scrie ca se reporneste Combinatul, ci numai ca i s-a repartizat o cota de gaze la un anumit pret. Ca are unde s-o foloseasca-bine, daca nu are ce face cu aceste gaze, nu-i nimic, vor primi alta intrebuintare. Asta este ca si cota de noxe, pe care o poti ceda altuia daca tu nu ai cu ce polua. La fel se poate spune si despre dreptul de vot; vrei sa votezi bine, nu vrei, nu-i nici o nenorocire, "votezi" cu mana altora.Pentru ca o asemenea unitate sa poata functiona este nevoie de multe, nu numai de gaze. In fond toate inseamna bani. care nu sunt pentru ca Ioan Niculaie i-a papat sau i-a pus bine pentru zile negre. Daca o fi dat si la partide, a dat la mai multe, nu numai PSD-ului, Sau te pomenesti ca PNL si Iohannis l-au refuzat?!Nu i-a lasat statul de drept, incoruptibil! Hahalere idioate!
Gica pe 24 Martie 2019, 15:48
#37
Sunteti pregatiti pentru dictatura ?
Cenzura lui Dragnea la meciul România - Suedia(Dragnea via C.Dan a trimis jandarmi in civil in Suedia sa confiste banerele "jignitoare la adresa guvernului" Halucinant in ce situatie am ajuns. Luati de va minunati



https://www.youtube.com/watch?v=lzBPLe97ZjM
Mariana N pe 24 Martie 2019, 15:12
#36
Circotasi
V am spus circotasi ca vad ca va certati pe fb ..dar nu va dati numele ...de ce va e frica ? Chiar si aceia care acuza psd ul ..daca combinatele lu nicolae ar reporni care ar fi problema ? In loc sa criticati mai bine ati gindi pozitiv si nu mai jigniti ca nu e tocmai bine ....sa vedeti ca cel de la Slobozia porneste sigur..
Cetățean cu drept de vot pe 24 Martie 2019, 08:15
#35
GATA,PORNEȘTE COMBINATUL
Vine Ovedenie și îl ia la ștangă,îi pune o baterie de tractor și îi dă brânci în Dunăre.După ce au tăiat mii de tone de fier din el,după ce s-au vândut alte sute și sute de tone de inox,cupru,oțeluri speciale și alte metale ce alcătuiau instalațiile,nu-i mai trebuie decât o mână de lumânări.Și în locul muncitorilor ce aduce,roboți industriali?A început campania pentru mințirea și prostirea celor rămași prin Turnu Măgurele.Cetățenii s-au săturat de vorbe, vor numai fapte.În zonă puteau fi aduse nenumărate alte investiții,nu vise cu redeschiderea unor cimitire industriale extrem de periculoase.
Mitică de la măcelărie pe 24 Martie 2019, 06:47
#34
Lui Liviu Olteanu
Livache, cred că tu ești sinurul care mănâncă hândel pe aici. Cine a păstorit județul din 1990 încoace? Nu PSD? Cine a ruinat zona nu PSD? Cine a gonit investitorii nu PSD? Cine a gonit tinerii din oraș? Tata din groapă sau mafia PSD condusă de tizul tău? Ziceai de forța de muncă necesară repornirii combinatului? Cine a forțat-o să plece? De ce nu s-a avut grijă să se califice forță de muncă? Și să lucreze unde? Cine a făcut din acest combinat, ca și din UVCP adevărate mormane de fier vechi din care s-a furat și se mai fură încă? Bine le mai zice Costică! Ne vedem frăție chiar la hotel la o bere și o tavă de mici când o să se ducă Dragnea la ocnă. Mult nu mai e!
Pupici pe 24 Martie 2019, 01:38
#33
Scoala” ie “pentru tractoare
Tu nu muncesti cu siguranta pentru ca dupa comentariu se vede clar ca nu te-ai desc*rca, bine zis eu gandesc, tu esti dovada vie ca unora le este imposibil sa faca asta dar nu te întrista cat pupi unde trebuie si lingi vei reusii sa te tarasti si tu cu greu prin viata asta pe care se vede ca nu o întelegi. Nu am criticat am spus doar ca oamenii din combinat munciau pentru banii lor nu ii primeau cadou si ca infractorii trebuie sa stea la inchisoare pentru ca acolo le este locul probabil partea cu infractorii tea deranjat csf n csf viata ie greu nu toți poate.
Costel pe 23 Martie 2019, 21:04
#32
Raspuns
Este o stire mincinoasă praf in ochi pe locuitorii acestui oraș altădată foarte c*rat si activ. Nu are cu cine teoretic vorbind. O parte din cei care lucrau sunt pensionari iar din aceștia o mare parte nu mai sunt. Tinerii care mai erau au plecat la km distanta. Acel combinat nu poate lucra eficient pe bucatele. Ă fost gindit altfel. Cei mai vechi isi aduc aminte de capacitatea de a produce abur rezidual ă instalației Sybetra de amoniac care din ce informatii am nici macar nu mai exista la fel ca si la AMONIL SLOBOZIA.Imi pare foarte rau de situația produsă politic de partidele care au fost la guvernare. Unele instalații deja sunt tăiate si topite.
Poza pe 23 Martie 2019, 18:53
#31
de sus
Om de afaceri pe dracu. Daca i pui o sirma in rat zici ca i porcu lu dragnea de la salcia. Sec*risti hoti si je**si la jilava e locul lor
LIVIU OLTEANU. pe 23 Martie 2019, 18:21
#30
Idiotului de costica manivela.
Da, bai CRETINULE, Combinatul cu C mare in mijlocul propozitiei! Boule, daca nu stii, intreaba!
pentru MARS pe 23 Martie 2019, 09:23
#29
Esti prost
Facut gramada. Bine zis MUNCEAU, ca acum o sug la rece sau cald(depinde de anotimp) Da voi astia de ganditi mult si prost nu va mai saturati de criticat. Asaca Muncimea i P-la bai distrusule LOL LOL LOL
Costică manivelă pe 23 Martie 2019, 08:04
#28
Liviuleee,te doare când postezi ceva?!
Măi Oltene,dacă nu înțelegi nici măcar atunci când scrisul stă tot timpul pe ecranul calculatorului,înseamnă că ești unul dintre cei enumerați de către mine.Tu nu înțelegi nici măcar ceea ce scri tu,dar să mai comentezi ce scrie altul.Da,prostia se face prezentă și simțită defiecare dată atunci când postează un PSD-ist.Concluzia ta,e că am dreptate.Iar când scrii combinat cu C mare,la mijlocul propoziției,trebuie urgent să mergi la școală.Și să începi cu clasa a-I-a.Hai că nu e chiar o tragedie,e doar tipic simpatizanților PSD.
Comy pe 23 Martie 2019, 07:26
#27
Op. Chimist
Când or da salariile restante ....atunci va găsi oameni să pornească.Din 1997 s-a desființat profilul op. chimist.
Mars ( ciocolata) pe 23 Martie 2019, 04:26
#26
Turnenii nu mancau mancarea domnului Nicolae scuza-ma ca te contrazic, turnenii aveau o meserie si atentie MUNCEAU (of of se vede ca nu esti familiarizat cu verbul “a muncii” schimba frecventa 2,15) pentru banii lor nu le facea cadou Nicolae banii sau alte bunuri dar te depaseste grav termenul de muncă pe dumneata. Infractori trebuie sa stea la inchisoare indiferent de consecinta plus de asta Combinatul Chimic din TR Mag nu respecta nicio norma asta fie vb intre noi trebuia modernizat ca asa se face stiti o data la 100 de ani ... cu placere!
Mirela pe 22 Martie 2019, 22:32
#25
A INCEPUT CAMPANIA PSD !
AU INCEPUT SI PROMISIUNILE DESARTE DIN NOU SI DIN NOU! AM INVATAT LECTIA DEJA ! LA PUSCARIE CAND TE MAI DUCI I.NICULAE ?
mirela pe 22 Martie 2019, 22:29
#24
Motto-ul PSD-ului
NOI FACEM PUTIN, PROST SI FOARTE SCUMP!!! DACA VA PLACE VOTATI-NE INCA ODATA! grin
MooieiPSD pe 22 Martie 2019, 22:28
#23
Ce am mai crezut-o si p-asta
Ma tavalesc de ras isteric !
pNTRU bASINOSI pe 22 Martie 2019, 21:42
#22
ADUCE
aDUCE VIETNAMEZI SI TOT IL PORNESTE. nu meritati nimic bai TURNENILOR. cAND L AU SALTAT VA BUCURATI CA AIA PROSTI. Da nu ati gandit putin-daca l baga la racoare pe Nicolae voi ce mai mancati? Si l au bagat si voi ati mancat CACAT(ca asta va place cel mai mult) Asta este tara in care nu se munceste-la angajare te intreaba cat imi dai si nici nu arati inainte ce poti face. Lasa ca se intoarce ea vremea sa nu mai fie de munca nici peste granite si sa va futa asta atunci cum vrea el ca prea prosti sunnteti. HAI PA SI SA O SUGE ti in continuare
Ciprian pe 22 Martie 2019, 20:30
#21
Gogosi
Sa fie asa dar nu prea cred in povesti !poate isi aduce aminte Nicolae si de banii pe care nu i am primit se gindeste sa porneasca combinatul dar sa se g andeasca si la cati bani are sa ne dea nu prea ori este amnezic?
Decebal pe 22 Martie 2019, 20:05
#20
O alta manip**are psd.
Psdistii sunt disperati ca pierd alegerile si manipuleaza .In 2015 Carmen Dan muista de la Interne promitea marea cu sarea.Vom aduce fonduri europene si vom creea loc*ri de munca.Unde sunt ?A vazut cineva ceva?La puscarie Nicolae.Mai aiun dosar cel cu mita catre Bica .Unde intermediar a fost Dragnea flausatul .Si cu cine plua mea mai potniti bai,dobitocilor.Poate cu scarba de Ban si acolitii lui vreun teren de tenis .Muie multa psdeistilor.
Ha ha ha pe 22 Martie 2019, 19:19
#19
Pt hi hi hi
Ori ești proastă ori psdista.După 5 ani nu pornești un combinat chimic construit în 1963 cu muncitori aduși din China și Vietnam
Gogu pe 22 Martie 2019, 18:17
#18
Da-le Doamne minte ca nu stiu ce spun
Stati linistiti la loc*rie voastre. Pot avea 1000 de repartitii de gaze ca tot nu mai pornesc in vecii vecilo. Amin !
Paulina pe 22 Martie 2019, 18:11
#17
Ban Demolatorul
Pai cine sa mai porneasca, Ban care a demolat NPK-ul? El a trimis oamenii in somaj fara sa le dea salariile. Mai vin oamenii aia acum la munca dupa teapa luata. Hai sictir sa l porneasca pelea si ban cu chinezii lui nicolae ca aia muncesc fara bani, doar pe un blid de orez
LIVIU OLTEANU. pe 22 Martie 2019, 18:08
#16
Lui costica manivela.
Daca nu esti in stare sa faci un comentariu cat de cat serios du-te dracului de hahalera! Oamenii seriosi care cunosc Combinatul stiu ca in starea in care se afla in prezent utilajele si instalatiile ESTE IMPOSIBILA REPORNIREA ACUM SI-N VIITORUL APROPIAT FARA O REVIZIE GENERALA SERIOASA SI DUPA EFECTUAREA PROBLELOR ISCIR LA TOATE UTILAJELE. ORI ASTA SEAMANA CU O MARE NVESTITIE SI CU COSTURI ENORME! IAR FORTA DE MUNCA DE UNDE O IEI?? TU TE-APUCASI SA MANANCI CACATUL CU PSD. CE-ARE PSD CU TREABA ASTA??
Nae pe 22 Martie 2019, 18:06
#15
Ai dreptate, pot veni si chinezi, vetnamezi, begalezi si alti EZI, dar le trebuie vrei 5 ani sa invete instalatiile, asta daca au de la cine invata !!! Asa ca tot pesionarii si mortii dun cimitir sunt baza
Ioan pe 22 Martie 2019, 17:56
#14
Replică -pt Costică manivelă
Foarte pertinent comentariu. Felicitări!
magistratul pe 22 Martie 2019, 17:13
#13
donau chem falimentul
combinatul nu mai este pornit de 4ani,pe zi ce trece fierul oxideaza,2 oi la mana cu cine mai poreneste,toți tablonisti de la kllog sunt la azomures asta la vista nimeni nu mai munceste degeaba.
hi hi hi pe 22 Martie 2019, 14:58
#12
!!!!!
nu vreau sa fiu carcotasa dar, daca se vrea se porneste! daca romanii nostrii stiu sa faca politica pe facebook, sa manince seminte in fata blocului sau sa stea la carciuma din zori pina in seara ast a nu insemna ca altii nu pot munici! sunt chinezi, vietnmezi etc, ar veni cu siguranta sa munceasca! sa nu uitam ca la zimnicea la biofuel a avut muncitori straini! asa ca ....vointa sa fie! stiu....o sa imi iau acum niste injuraturi de o sa imi trozneasca urechile!
Nicoleta pe 22 Martie 2019, 10:49
#11
Gaze de fasole
Va zic eu ca sint economista de renume mondial cu diploma de la facultatea din Targoviste linga facultatea de la Pucioasa facuta de Nicolae.

Anre nea dat doar o repartitie de gaze ca am dat mita/spaga. Gazele se dau doar pe bani chiar daca ai repartitie iar noi nu avem bani nici de salarii ce sa mai zic de gaze, poate din alea de fasole
Flori pe 22 Martie 2019, 09:09
#10
Donau
Aiureli,hoțul asta ar trebui să plateasca salariile restante, ale salariaților care au muncit pe moșia data pe nimic de pușcăriași de A Nastase.
#Mu1ePsd pe 22 Martie 2019, 09:03
#9
Ha ha ce gluma
Porneste pe dracu. Cum sa mai porneasca ce el nu stie ca Ban ia vandut toate sitele de platina ca sa si dea salariile. In plus vor fi executate silit acum ca nu au platit datoriile la fisc. Asa ca Adio pornire. Bine ai venit Taiere la fier vechi
Costică manivelă pe 22 Martie 2019, 09:03
#8
Cristea,Bădiță,Mihalcea,înapoi la CIC!
Și cu cine repornește,cu muncitorii de la Complexul Salcia ?!În Turnu Măgurele nu mai găsești nici paznici,dar un electrician,chimist,inginer ori maistru,dispuși să meargă într-un cimitir numit combinat.De pensionarii care au lucrat și nu și-au luat salariile,nici nu mai poate fi vorba.O presupusă investiție,pentru a putea fi autorizat,îi poate aduce falimentul lui Niculae.Combinatul,pentru cine nu cunoaște fenomenul chimie,este o ruină care prezintă un real pericol pentru întreaga zonă.ASTEA NU SUNT DECÂT FUMIGENE ELECTORALE aruncate de disperații din PSD.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.