Operatiunea bulgarirea: Turnu Magurele - Nikopol. Hotie transfrontaliera exportata si importata.

18 Februarie 2019, 10:40 | 8252 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Operatiunea bulgarirea.

Bulgărirea este numele unei operațiuni de optimizare fiscală pentru care doi dintre apropiații lui Liviu Dragnea au ajuns în fața judecătorilor de la Curtea Supremă. Ei sunt acuzați de procurori că au privat bugetul public de un milion de euro, taxa pe valoarea adăugată aferentă unor importuri de utilaje agricole.

  • Schema a funcționat printr-o firmă înființată în Bulgaria cu ajutorul unei contabile al cărei soț, judecător, a fost implicat într-un scandal de corupție în țara vecină.
  • Acum, președintele PSD încearcă să-și salveze, preventiv, prietenii din Teleorman la pachet cu mulți alți afaceriști acuzați în cazuri similare, printr-o inițiativă legislativă de amnistiere a evaziunii fiscale care se află pe masa președintelui Iohannis.

PERSONAJELE:

Marian Fișcuci: este prietenul din copilărie al lui Liviu Dragnea. Împreună cu soția sa controlează compania Proinvest, firmă din Alexandria, Teleorman care importă utilaje agricole. Fișcuci este judecat la Curtea Supremă într-un dosar de evaziune fiscală în care este acuzat că nu a plătit TVA după ce a revândut tractoarele importate.

Adrian Simionescu: a fost deputat PSD și vicepreședinte al Consiliului Județean în perioada când Dragnea era președintele aceluiași CJ. Simionescu este cel care deține și a înființat compania Fan Speed din Bulgaria prin contabilitatea căreia au trecut tractoarele transformate în piese ale dosarului de evaziune.

Florin Tunaru: Fost vicepreședinte ANAF și fost trezorier PSD. Procurorii susțin că, prin intermediul unei societăți de contabilitate, Tunaru explica tandemului Fișcuci – Simionescu cum să-și aranjeze contabilitatea.

Mai mult, aici>>riseproject.ro

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Va aberati pe 23 Februarie 2019, 19:43
#12
si inca ceva
vom ajunge hartia igienica a Europei si acest lucru ni din cauza lui Liviu si alui Nuti ci din cauza noastra ca toti visam sa fim barosani. Lasa ca o sa fim desculti si saraci si o sa stergem la c*r toata Europa si o sa le culegem capsunile iar europeanul de rand va calatori, va trai mai mult si va face doar munci usoare. Ne mandrim cu 1000-2000 de oameni destepti ce lucreaza afara. Daca sunt asa romani sa vina inapoi sa stea aici in tara 5,6,7 ani sa l darame pe Dragnea si sa puna osul la reconstructie. Da este mai bine acolo? se pare ca da.
VA Aberati pe 23 Februarie 2019, 19:39
#11
pt 5 fiscuci
mai grav daca sunt doar 196 de euro. Da astia de urla ca bulangii p aici nu inteleg. Noi nu avem voie sa dam acei 1000-2000 de euro ca se considera ajutor de stat, da ei au voi sa isi dea si sa ii crediteze ppe fermieri cu dobanzi de 2-3%. Ne buc*ram ca mergem cu buletinul in Europa dar suntem prosti si idioti. Autostrazile(alea care sunt) sunt realizate de firme straine cu oameni de aici. De ce acele firme europene nu urla cand vad ce preturi sunt pe KM? sa zica - ba baieti eu le fac cu 1 mil pe km nu cu 7. Pai nu zic. Le place si lor castigul mare, dau aici la noi ce dau si fug cu profitul afara. Noi nu mai suntem capabili sa producem ceva nu din vina noastra ci din vina EUROPENILOR. Au cumparat tot, au distrus tot(asa vechi cum erau) si acum suntem obligati sa cumparam de la ei. Puteam sa vindem carne de porc in UE(expirase termenul )dar nu au vrut si a aparut pesta. Pam pam. Asa suntem noi prosti sa ne injuram si sa ne arestam sa ne stie TOATA PLANETA.

Radu pe 22 Februarie 2019, 18:06
#10
Minciuni
Marinel daca te interesezi mai bine Mihaela Capalb nu mai are un serviciu de aproape un an,asa ca nu mai vis,femeia iese sa se plimbe de la ora 11 pina la ora 13,nu ?!
Costică pe 22 Februarie 2019, 09:35
#9
pentru Mitică
Aoleooo,Marinele,să nu faci ca Mihaela,că trebuie să o iei și la cioc.Bine,nu că nu ai mai luat-o,dar nu-ți ajunge?!
malin bot pe 20 Februarie 2019, 22:25
#8
reteta prin care psd a furat 10 miliarde de euro din bani romanilor, bani publici
Partidul PSD face minuni. O investigație Recorder despre cum se fraudează banii din Programul National Dezvoltare Locala PSD - Hercinic srl



https://www.youtube.com/watch?v=PXOf_mJRFSg



https://www.youtube.com/channel/UCAeiXujAMmj7AZbXc3lOs4A



nu mai votati hotii psd-alde-udmr
Mitică pe 20 Februarie 2019, 15:03
#7
Ptr. Marinel
Mai Marinele, omule esti tare invidios pe doamna Capalb.....fa si tu ce face ea si poate gasesti asa un serviciu.

Ce face?! Este foarte iubitoare cu sefii ei, si foarte muncitoare lucreaza si dupa program cu seful ei acasa la ea. Daca aveai spirit de observatie ii vedeai masina sefului la bloc la ea sau uneori in c*rtea policlinicii...... politistii sunt de domeniul trecutului....asa ca nu mai fi rautacios Marinele!
fiscuci pe 20 Februarie 2019, 00:17
#6
pt #3
romanii primesc 196 euro la hectar.ar fi fost bine 400.sa ne spuna cracea ce a facut cu milionul primit de la nicolae pe cele 1000hectare vandute.a terminat de platit casa din taberei la chiurtu??!?
Strul pe 19 Februarie 2019, 10:00
#5
Infractorii li Dragnea
Despre cine e vorba?Este vorba despre un individ care a omorât cu mașina un om,beat mort fiind,Simionescu si primul patron de la Teldrum Fiscuci.Ei sunt cumnați.infractiunile sunt specialitatea PSD-istilor!
va aberati pe 18 Februarie 2019, 21:21
#4
iar
Au iesit tractoarele din tara? Au iesit. Nu este acelasu patron la ambele firme? NUUUUU. DECI ESTE LEGAL. Aceas fel de afaceri le fac cei din vest de 10-15 ani, fara sa ii mai acuze unu si altul.

Da noi ca aia prosti urlam in gura mare-evaziuneeee ha haa hotul. De ce la fermierul francez se da ajutorul de 1500-2000 de euro la hectar si la noi de 400-500? Pai noi suntem prosti. Noi cu acei bani le cumparam tractoarele lor, ca noi am distrus ce era bun> Asa ca nu mai urlati pm aici si va aberati. SI SA ne zica si noua Dl. Cracea cand avea Asociatie agricola cum proceda. Asta asa ca prea va dati rotunzi.
Marinel pe 18 Februarie 2019, 14:02
#3
Daca se poate
Doresc sa ma agajez,sa am un program flexibil gen,ora 11---13,max oar14,cum are vecina mea Mihaela Cap Alb,vin si eu la serviciu tot cu masina,si mai doresc decontarea carburantului,astept oferta
MARDARE pe 18 Februarie 2019, 13:24
#2
ACTIVITĂȚI MAFIOTE
Niște infractori,mândri,aroganți și cu gândul și fapta numai la hoții.După sentințele ce vor urma,este imperios necesară și confiscarea bunurilor rezultate din aceste infracțiuni.După care,punerea în prctică a dorinței majorității formate din cetățeni onești,numită:”FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE”
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.