Se fac angajari. Oportunitate pentru turneni.

12 Februarie 2019, 11:16 | 8094 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Locuri de munca.

Familia conducatoare a deschis cea mai mare fabrica din Teleorman. Urgent este nevoie de cat mai multi angajati. Nu trebuie sa faci nimic. Este nevoie de oameni de paie, spalatori de bani, oameni de afaceri de succes, oameni de incredere. Exemplu: trebuie sa cumperi apartamente in Miami, Dubai, etc, cu banii jupanilor. Apartamentele sunt trecute pe numele angajatilor. Exemplu: La nivel de oras cumperi terenul unde se pune Balciul. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Justitiarul 2 pe 15 Februarie 2019, 09:49
#9
Inca o completare.
A mai avut o condamnare pentru acte false auto, RCA si ITP!! (Dosar 1889/329/17.11.2015), iar autoturisme care circula cu acte false intocmite de el mai sunt cateva sute in oras si in alte localitati, chiar si din jud, Olt. Este suficient ca intr-o noapte Politia sa noteze numerele la autoturismele parcate la G-uri, intre str. Independentei si David Praporgescu, sa acceseze pe internet site-ul CEDAM si vor vedea cate dintre ele apar cu ploita RCA (este posibil ca unele sa nu aiba deloc si altele s-o aiba falsa, urmand ca a doua zi Politia sa stabileasca adevarul). Dintre cele cu acte false majoritatea sunt intocmite de dl "notar" Tavocu( de regula cu numere din Bulgaria, Spania, Anglia).Se pare ca Tavocu are o intreaga grupare de crima organizata din care fac parte si agenti de asigurari care ii furnizeaza imprimatele tipizate necesare. Cred ca Parchetul mai are timp sa declare rec*rs si impreuna cu Politia sa-l ia la puricat bob cu bob. La Politie se gasesc tote sanctiunile primite!
Justitiarul 2 pe 14 Februarie 2019, 17:58
#8
Completare la #Berete.
Prin aceasta "condamnare" mafiotul Tavocu este practic scapat din nou de pedeapsa. In nici un caz nu se va prezenta la Serviciul de Probatiune de pe langa Tribunalul Teleorman pentru a raspunde la niste intrebari clare dar incomode pentru el, cum ar fi mijloacele sale de existenta, adica din ce traieste pe picior mare?Alta nedumerire:art.83 NCP care stabileste conditiile amanarii executarii pedepsei, cum ar fi ca nu a mai fost condamnat, ca a avut o conduita buna inainte, ca a depus eforturi pentru inlaturarea sau diminuarea consecintelor infractiunii, etc. Ori acest mafiot a mai accidentat pe prof Stanoiu Ispas(dosar 1956/329/2013) si i s-a taraganat procesul pana a intrat in vigoare NCP si a fost achitat la penal si a trecut la civil urmand sa-i platesca victimei 25000 lei despagubiri, pe care nici vorba sa-i platesca. Cu ocazia procesului s-a descoperit ca RCA la acelasi jeep este fals si nu a patit nimicEl continua sa falsifice acte auto la masini straine,pentru ti**ni.Voi continua
Costy pe 14 Februarie 2019, 07:32
#7
Vrei sa muncești???Platesti!!!
Câtă nesimțire...cata ipocrizie...sa apari la tv si sa spui ca nu mai ai mincitori sau personal calificat în țară, ca pleaca tinerii in alte țări, ca s.a invatat lumea cu ajotor social,ca nu se deschid firme ca nu sunt oameni....MINCIUNI!!!!

Oriunde vrei sa te duci sa te angajezi iti trebuie pile si bani.Din partea cui vii??!!

De exemplu daca vrei sa te angajezi la spital asistenta 3500euro!!cel ce ia banii, mai nou,spune ca sunt posturile partidului si trebuie plătite, că asa au facut si aia dinainte...si tot așa!
BERETE. pe 13 Februarie 2019, 15:17
#6
Justitia europeana de la Turnu Magurele.
Pe data de6 februarie Judecatoria Turnu Magurele l-a condamnat pe inculpatul Barba Rosie Octavian,cunoscut mai mult sub numele de cod TAVOCU la 9 luni inchisoare la care se adauga o amenda de 1200 lei pentru fals material in inscrisuri(art320 NCP) si uz de fals pentru circulatie pe drumurile publice cu polita RCA falsa pentru jeepul lui DJ 07 UPJ. Manifestand o mila parinteasca pentru el instanta i-a amanat executarea pedepsei cu doi ani,termen de supraveghere judiciara, cand va trebui saindeplineasca niste conditii si sa presteze 120 de zile munca neremunerata in folosul societatii. Mila instantei s-a bazat pe faptul ca individul nu a mai avut nici o abatere si nu a mai suferit nici o pedeapsa,instanta omtand cu buna stiinta accidentarea prof.Stanoiu Ispas cu aceeasi masina tot cu RCA fals si uciderea cetateanului Staicu Gheorghe,fara sa i se intocmesca dosare penale. Acest individ care se da notar si politist sub acoperire este aparat de avocatul infractor Schiopu Marius Voi reveni
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 13 Februarie 2019, 12:35
#5
Raspuns pt #2
Sa va trag la papacioc tuturor zombilor si postacilor pesede, sper sa va duce-ti dracu la cimitir, unde va e locul, sa nu mai faceti umbra pamantului degeaba!
Fane pe 13 Februarie 2019, 07:23
#4
Pentru # 2
Dar de voi cine se ocupa? Noi bineinteles, doar suntem cu ocii pe voi.
pt Anti-PSD pe 12 Februarie 2019, 21:20
#3
su e o
Dupa ce ne ocupa de cei mari ajungem si la voi. Aveti putintica rabdare.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 12 Februarie 2019, 18:38
#2
Aloo DNA, FISCU, de ce nu se autosesizeaza?
Singura solutie prin care putem scapa de asemenea comunisti este sa le dam foc ! Sa dam foc Hotelului Turris, Casei umflatutul cu rahat de fi-su Valentin Dragnea, Conacului din Alexandria si tuturor proprietatilor si bunurilor neamului nenoricitului de DRAGNEA iar ei impuscati, gazati sau spanzurati! Stiu ca suna dur ceea ce zic dar asta e unica solutie.....Au adus orasul nostru la nivel de Comuna!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.