Alexe Florentina, din Teleorman, retinuta la Piatra-Neamt pentru talharie calificata.

20 Ianuarie 2019, 08:30 | 9068 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Ionut Fabian Neda.

La data de 17 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au identificat şi reţinut o tânără de 18 de ani, din Teleorman( Alexe Florentina) şi un tânăr de 20 de ani, din Piatra-Neamţ( Neda Ionut Fabian), bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 17 ianuarie, în jurul orelor 01.00, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr de 21 de ani, din Dumbrava Roşie, despre faptul că în timp ce se afla pe strada Durăului din Piatra-Neamţ a fost acostat de două persoane, care i-ar fi solicitat o sumă de bani pentru a se deplasa în judeţul Bacău.

Întrucât persoana vătămată i-a refuzat, cei doi l-ar fi lovit cu pumnii în zona feţei, timp în care i-ar fi sustras 100 de lei şi telefonul mobil.

În urma probării activităţii infracţionale, cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.  Prejudiciul a fost recuperat şi restituit de către poliţişti persoanei vătămate.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Catzu pe 20 Ianuarie 2019, 11:15
#1
Membra PSD
Florentina Alexe este o tanara membra a PSD-ului. grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.