Familia PSD Teleorman se destrama. Fiul primarului de la Rosiorii de Vede s-a inscris in PLUS, partidul lui Ciolos.

30 Decembrie 2018, 21:08 | 8833 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Iulian Circiumaru.

Iulian Cîrciumaru e un om de afaceri care a fost remarcat când a participat la protestele antiguvernamentale pentru că este fiul primarului PSD din orașul Roșiorii de Vede, județul Teleorman. Tensiunile din familia Cîrciumaru sunt cunoscute de mai mulți ani în județ și țin de dorința fiului de schimbare, pe care tatăl său nu o înțelege. Deși au mai fost întrebați despre neînțelegerile dintre ei, nici tatăl și nici fiul nu au dorit să vorbească despre acestea. Până acum, când Iulian Cîrciumaru a decis să se înscrie în partidul lui Dacian Cioloș și să se implice efectiv în schimbarea atmosferei politice din Teleorman.

Mai mult, aici>>g4media.ro

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Marineki Johnell pe 04 Ianuarie 2019, 17:50
#7
S-a Spart Tripleta
S-a spart tripleta, racu viorel,Body gogoy, Iulica Crasmaru, trei tineri de "mare" success. grin
ilie de la sculărie pe 02 Ianuarie 2019, 19:22
#6
@alegător resposnsabil
Mein Liebe Idioten Kamerad, la Teleorman PSD chiar este Dragnea. Spre deosebire de Crăcea tu ești prost de puți.
Un alegator responsabil. pe 31 Decembrie 2018, 17:34
#5
Domnule Cracea.
Nu ma dumiresc deloc pentru cine faci tu propaganda pe acest site!? La trecutele alegeri ati ridicat in slavi USR (si acolo a ramas!) si pe candidatii sai, de care nimeni nu auzisera prin ce se remrcasera si anonimi au ramas, acum dai cu "plusul" lui Ciolos, care aduce investitori de ne va ferici pe toti, desi ar trebui sa stie ca nu va avea pe cine sa angajeze din acest targ de puturosi si mafioti. Nu te gandesti ca acestia vor lua din voturile PNL, sau iti inchipui ca vor lua de la PSD?! Bibicule, daca tu crezi ca PSD este Dragnea, ramai cu credinta aceasta! Esti amuzant de prost!
Isi pregateste pe 31 Decembrie 2018, 14:12
#4
Terenul
Daca ies aia, sa ramana la putere. Doar niste idioti vor vota + PLUS sau cu PRO Romania.
Ionut Gache. pe 31 Decembrie 2018, 10:12
#3
Si care-i problema?!
In primul rand ce mare valoare politica sau intelectuala este aceasta progenitura? In al doilea rand ce mare partid este acest PLUS si ce somitate este acest Ciolos, care nu a rupt inima targului nici in calitate de comisar al UE, nici de prim ministru, ca despre ce realizari a avut in calitate de ministru al agriculturii, in afara de cultura pirului nu prea s-a auzit?! In ceea ce-l priveste pe dl primarel duca-se dupa fi-sau si el! Daca l-ar lua si pe Dragnea ar fi si mai bine!
Patrascu Constantin pe 30 Decembrie 2018, 22:03
#2
O facatura !
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2007098376039113&set=pcb.2007099749372309&type=3&theater; La acest link gasiti fotografia care demonstreaza ca nu este decat o diversiune a acestei familii de a sari in alta barca, acum cand a lor ia apa iar dragnea nu mai ajunge la butoane. o familie fericita, mama-directoare la Spicul, primarul cap(de)sula, dizidentul si amanta primarului-director la scoala generala.
eu pe 30 Decembrie 2018, 21:32
#1
Copiii văd realitatea!
Toţi copiii pesediştilor care muncesc în mediul privat (adică nu sunt sugative ale bugetului public datorită pesedeului) sunt capabili să vadă realitatea şi sunt contra pesedeului.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.