Bacterie extrem de periculoasă, descoperită la un pacient operat într-un spital din Rosiorii de Vede.

15 Decembrie 2018, 22:10 | 9225 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Spitalul Caritas.

Este alertă medicală în Teleorman. La un pacient operat la spitalul din Roşiorii de Vede s-a descoperit o bacterie extrem de periculoasă - bacilul piocianic (Pseudomonas aeruginosa). Aceeaşi bacterie a fost găsită pe lenjeria de pat din spital în luna noiemebrie, dar conducerea spitalului susţine că s-a făcut dezinfecţie în unitatea medicală. 

Mai mult, aici>>digi24.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Luluța care nu doarme pe 16 Decembrie 2018, 20:43
#4
#2 Bravo Adi,ai dreptate!
Perfect adevărat.Dragnea se comportă ca o bacterie periculoasă care distruge încet și sigur,de peste 25 de ani,numai în favoarea lui și a unei găști de executanți,cu comportament și caracter îndoielnic,în detrimentul celorlați cetățeni.Că doar nu suntem noi la conducerea legislativului și a executivului în țara asta.Și NU cetățenii onești și sănătoși la cap suntem cei care susținem mizeria,sărăcia și prostia în țara asta.Și da,se aruncă tot timpul cu tot felul de acuzații la adresa politicienilor și a conducătorilor de orice fel,și din orice partid.Dar nu trebuie să uităm să introducem în motivarea acestor afirmații,și vina celor ce votează cu mintea spălată de promisiuni și minciuni,de incompetență și hoție,și tot ce ne spun acești infarctori.
ILISEXU Lixandru pe 16 Decembrie 2018, 09:46
#3
Bacteria ALEXE
Bacteria ALEXE Lucian, a devalizat spitalul la care l-am nuit director, mie nu mai vrea sa imi dea sphaga, ca cica sunt boshorog bashit.
adi pe 16 Decembrie 2018, 07:46
#2
a
Mai e o bacterie și mai periculoasa. Dragnea. A infestat toată tara.
Bacterie periculoasa pe 15 Decembrie 2018, 23:48
#1
Dezinfecție
Nasol...masuri luate de urgenta ptr asemenea bacterie!! Si,nu numai,asta înseamnă că metodele de antisepstie si asepsie nu se respecta!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.