Afacerile jupanului sunt pe drojdie. Dosarele penale, amanta si echipa de fotbal, principalele cauze.

08 Decembrie 2018, 10:06 | 10497 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Jupanul.

Firmele  familiei Dragnea din domeniul agriculturii  trec printr-o perioada foarte grea. Finantarea reprezinta principala problema. Dosarele penale, fotbalul si amanta sunt asemanarea cu falimentul lui Ioan Niculae. Eric Linkar ar castiga 3 mii de euro fara sa produca, e pe investitii. Jupanul stie ca se apropie judecata si procedeaza la fel ca jigodia de Niculae. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Euroversion. pe 10 Decembrie 2018, 15:52
#9
Lui insideverion.
Tu esti mai modest si nu vrei ciosvarte sa te arunci pe ele; te multumesti si cu un cacat!
CUIUL LUI PEPELEA pe 10 Decembrie 2018, 09:43
#8
ROMANIA DISTRUSA DE INFRACTORI
NU V-ATI SATURAT DE SARACIE SI MINCIUNA,PROSTILOR!!PANA CAND MAI PUNETI BOTUL LA PROMISIUNILE,POMENILE SI PROSTEALA psd?VRETI SA GANDEASCA SI SA MUNCEASCA ALTII PENTRU VOI?!O SA VA TREZITI CU CHILOTII RUPTI IN FUND,CU BURTA GOALA SI CU DATORII CAT CASA.VETI DEVENI SLUGI PE PAMANTUL VOSTRU.
Insideversion pe 09 Decembrie 2018, 16:03
#7
Prostia este in floare
Nu trebuie sa va coborâti la mintea imbecilului asta de la 4, este un simplu postac sau un lingau de rahat pesedist si atata timp cat i se arunca o ciozvarta, latră ca sa se afle in treaba...deh, sa vada șefii ca nu sta degeaba.
Un ”instigator”..pentru adevar pe 08 Decembrie 2018, 20:22
#6
Jalnici si ordinari,bravos maestre!
Mircea,mai ai o optiune,treci pe Stiri de Turnu.In mod cert iti va satisface orice placere si c*riozitate.Da,mai Mircica,Dragnea e la baza tuturor nenorocirilor care s-au intamplat si inca se mai intampla in Teleorman si Romania.De ce crezi ca orice publicatie,site ori televiziune,este pe placul tuturor.Iar in privinta disparitiei lui Dragnea,Doamne ajuta!Iar de spus povesti si relatat si alte fapte,fii pe pace,se vor gasi mereu.Asta-i datoria presei,din totdeauna.
Mircea pe 08 Decembrie 2018, 17:06
#5
!?
Jalnici,ca de fiecare dată!Nu sunteți în stare să spuneți nimic concret.Să nu-mi spuneți, că sunteți și plătiți pentru ceea ce debitați zilnic. Cred că acest site,ar trebui să se numească" turnuludragnea.".Nicio zi fără Dragnea.Dacă "dispare" ăsta,voi ce mai faceți?Scrieți știri?Instgatorii dracu'!Ați aflat ?Se fură motorină la ambulanța Turnu Măgurele?Din față calculatorului,asta este tot ce puteți!Ordinarilor!
Jacheta galbenă din TR pe 08 Decembrie 2018, 16:04
#4
Proștii nu vor înțelege NICIODATĂ
Care afaceri ale lui Dragnea???Orice afacere se pornește prin proiecte,prin planuri de afaceri,și cu multe risc*ri și nopți nedormite.Cu rezerve de bani,cu împrumuturi,bănci cu dobânzi mari,rate și leasing-uri costisitoare,și cu renunțări la multe alte plăceri.Dragnea a procedat cu totul altfel.Aaaa,și cu proiecte cu finanțări europene.Atunci a fost bine tovarășe Dragnea.Astea nu sunt afaceri,ci doar mega jmecherii,prin furt,deposedări din patrimoniul statului,aranjamente cu primarii din localitățile controlate de PSD,șantaje și evaziuni fiscale.Cam cum rostea chiar EL,acum câteva zile:JAPCĂ,DOMNULE ZAPCIU!
Piri pe 08 Decembrie 2018, 13:12
#3
Mafia PSD
La Rosiori mafia PSD este reprezentata de ti**nii ui Sali,au facut copil cu Maria-Maya, au halucinato pe Daniela Dany, ciorilel, la puscarie.
denut cuclea pe 08 Decembrie 2018, 11:20
#2
s
ba nebunilor dragnea are bani de cumpara un judet cu totu plus in brazilia are averi! io nu fac altceva in turnu magurele decat sa ai execut ordinele
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.