O poveste adevarata - Politie politica la Primaria Turnu Magurele.

04 Decembrie 2018, 12:16 | 10419 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

D-ale primariei Turnu Magurele
Am sa va spun o mica poveste...de vara, in ciuda iernii de afara: Intr-o zi fiicei
unui angajat al primariei Turnu Magurele, studenta fiind la Bucuresti, i s-a oferit
oportunitatea de a munci cateva luni in Statele Unite. Zis si facut, pleaca fata,
ajunge cu bine si ramane uimita de absolut tot ceea ce vede. In asemenea momente
intotdeauna simti nevoia sa impartasesti celor dragi si nu numai, bucuria si uimirea
traite. Si unde putea face toate astea cel mai bine decat pe Facebook. Posteaza fotografii
si desigur, comentarii. Comentarii in care spune ceva de genul: Romania este mult
inapoiata comparativ cu ce este aici, de Turnu Magurele nici n-am curaj sa vorbesc,
este ca si cum n-ar exista etc, etc..., incluzand politicieni si "guveranarea de
tot rahatul".Probabil nimeni n-a stiut ca anumiti angajati ai primariei monitorizeaza,
ca sa nu zic urmaresc, alti angajati precum si familiile acestora in tot ce posteaza
pe net. N-au trecut decat cateva zile si tatal fetei a fost apostrofat si amenintat
ca daca nu-si struneste progenitura, va fi dat afara.Din motive lesne de inteles
n-am sa dau nume, vreau doar sa incerc o trezire la realitate a celor ce parca cu
o incapatanare prosteasca, voteaza si iar voteaza acest partid plin de imbecili,
corupti si nu mai enumar...de sila! Doar pe vremea impuscatului securitatea urmarea
si adulmeca tot ce misca impotriva marelui conducator si al unicului partid. In '89
din cate-mi amintesc, s-a murit pentru libertate, libera exprimare si asa mai departe.
Si..., ce facem, ne intoarcem la acele vremuri?

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
Consilier PNL. pe 10 Decembrie 2018, 11:54
#17
"Americancei"
Auzi fa-tuco, LA YANKEY TU NU LE-AI SPUS, CA DOINE C-ALE NOASTRE NU-S'? CUM SA LE SPUI CA TU NICI N-AI AUZIT DE ELE?

Acum o intrebare serioasa: CE TI-A PLACUT MAI MULT, FAPTUL CA ELEVII SI STUDENTII, CAND AU CHEF, ISI IMPUSCA PROFESORII SI COLEGII?
zarlaianu pe 10 Decembrie 2018, 11:01
#16
pana mai acum 2 ani toti ziceau ca zarnaienii sunt hotii
in 2015 tot carterul turnu magurele postau despre familia zarnainu ca politia nusi fac datoria . dar din cate stiu tot neamul zarnainul este arestat acuma cine mai fura si cine mai terorizeaza strazile bai doina pe tine te intreb cine crezi tu ca mai fura ca toti ziceau de zarnaieni acum osa vina acasa si osa vada cei ce leau arestat pe ne drept .
Mos ION ROAITA. pe 09 Decembrie 2018, 16:47
#15
Redactiei si "studentei".
Si de ce n-ai ramas acolo, fata mosului, daca ce-i pe aici iti pute? Eu cunosc cateva persoane din oras care au copii prin Occident(inclusiv SUA) si care nu prea sunt asa de entuziasmati. E drept, copiii lor AU STUDII SUPERIOARE SI MUNCESC DE DE LE ARDE CAMASA PE EI. CASTIGA MULT, DAR SI COSTURILE VIETII SUNT FOARTE MARI, DACA AU BANI SA VINA LA 3-4-5 ANI ODATA IN TARA, CA SA-SI INVITE PARINTII LA EI SLABA NADEJDE! CAT DESPRE SATISFACTII PROFESIONALE NU I-AM AUZIT VORBIND. DACA CINEVA SE GANDESTE LA SANCTIUNI, AR FACE O PROSTIE. LASATI PROASTA SA VORBEASCA!
Justitiarul pe 06 Decembrie 2018, 01:50
#14
Raspund din bun simt...
...si nu pentru a demonstra ceva cuiva. Fireste ca-mi amintesc, inca sunt in toate mintile! Papagalul de Tavocu si-o va lua intr-o zi, inclusiv peste bot, cum si-a mai luat-o candva. Asta e atat de cretin incat o sa ajunga sa zaca prin spitale cu lunile.
Proorocul. pe 05 Decembrie 2018, 17:57
#13
Justitiarului.
Am sa fac si eu un comentariu, care insa nu are nici o legatura cu subiectul articolului, care, fie-mi iertata afirmatia, este, ca de obicei, apa de ploaie. Ia zi-mi matale: ITI MAI AMINTESTI CE COMENTARIU TI S-A PUBLICAT PE ACEST SITE PE DATA DE 30 AUGUST 2014 SI CARE ERA- SI ESTE-"EROUL" DESPRE CARE AM SCRIS AMANDOI? DACA ESTI ACELASI JUSTITIAR ITI VEI AMINTI, IAR DACA ESTI UN FEL DE ilie de la scularie CARE ESTE MORT DE MULT DAR II APARE MEREU CATE UN COMENTARIU, SIGUR NU VEI RASPUNDE. CA SA MA CONVING NU VOI DA NUMELE ACESTUI INTERLOP MAFIOT SI CRIMINAL, CI VOI SPUNE NUMAI CA A MAI AVUT SI ALTE PROCESE PE CARE LE-A CASTIGAT, ULTIMUL FIIND PE ROL SI SE TOT AMANA DE LA 05.06.2018 POATE INTRE TIMP SE MAI MODIFICA CODUL PENAL SI IN LOC DE INCULPAT VA FI SCOS...PREMIANT. DEOCAMDATA ATAT, DAR VOI CONTINUA.
Gigi fukerul pe 05 Decembrie 2018, 09:39
#12
Băi,blawjob men,te simți rău?!
Marea majoritate a celor de care spui tu sunt tocmai locatarii primăriei și limbiștii ce populează ”PSD-eu”.Iar cei ce au rămas sunt c*rioșii dezorientați și năuci total, aparținători ai masei de asistați social.Sărbători fără infractori și cerșetori.Eu zic să li se dea niște antigel,poate le mai dezgheață mințile.
Mooiaru pe 05 Decembrie 2018, 07:13
#11
9 decembrie
Dragi turneni gaureni, duminica 9 decembrie in holl la primarie, baietii de la PSD-eu, in frunte cu domnul Liviu Dragnea, dau mooie moca doritorilor. Se vor forma doa siruri, barbatiii turneni goazari dreaptea, foameile kurwe di turnu (adica toate) pe stanga. cool hmm
Nepotul lui Ion Budai Deleanu pe 04 Decembrie 2018, 23:51
#10
Marea țiganiadă
Domnule Ilie,dacă ar fi doar specimenele unsuroase de care ați pomenit,ne-am încadra în limitele de educație și pregătire ale electoratului PSD dar,din păcate,sunt mult mai mulți mâncători de rahat,răspândaci și necalificați politic,plus cei al căror caracter pute groaznic a trădare și ticăloșie.Mda,putem spune că Dragnea este unul din marii asociați ai acestei afaceri.Dar,cu acțiuni la purtător.
stan pe 04 Decembrie 2018, 21:40
#9
ALOO TURNU CU STIRI
ce e aia nu am sa dau nume??? pai daca tot se stie ce e atata Mister, mergem pe ghicite acum..spune frate pe nume daca tot zici ceva ce tot atatea Ascunzisuri,,Dragnea isi mai ascunde banii acum si voi Stirile
Ilie pe 04 Decembrie 2018, 20:07
#8
Dreptul la viața
Asta este sistemul patentat de mai bine de 20 de ani de nenorocitul Dragnea .Nu găsești un loc de munca care sa nu aibă girul ciumei roșii .Ea stabilește cine trebuie sa trăiască si cine nu.In Turnu Măgurele dreptul de a trai este dat de următoarele specimene:criminalul Simionescu,analfabetul Cone,neispravitul Cuclea,banditul Cosma .Va dați seama in ce oraș traim dacă viața oamenilor a ajuns sa depindă de acești indivizi?
Luiza pe 04 Decembrie 2018, 19:45
#7
Să terminăm cu era PSD
Pentru cei ce nu au prins perioada comunistă,treziți-vă și mergeți la vot,pentru că viitorul este al vostru.Nu vă mai lăsți conduși de hoți,mincinoși,incapabili și slugarnici,și nici de fii acestora.Fără meritocrație nu veți avea un viitor liniștit,sigur și prosper.
Justitiarul pe 04 Decembrie 2018, 19:17
#6
Nu ma mai poate mira absolut nimic
Lasand deoparte leprele, coruptii si parasutele din primarie, va garantez ca acolo exista si cateva, doar cateva (din pacate) persoane de buna credinta, de la ele am obtinut in trecut copii dupa acte care au ajuns la DNA. Dar mai urmeaza si infractorul sobolan va ajunge intr-o zi acolo unde-i este locul, LA PUSCARIE! Ajunge, prea si-a batut joc de un judet intreg si incearca sa faca la fel cu toata tara. Orice are un sfarsit, indiferent cine il protejeaza.
Turnator pe 04 Decembrie 2018, 17:53
#5
Ciuma rosie
Cite asemenea cazuri sunt in primarie! Traim vremuri grele, in care cel care nu gindeste ca noi este impotriva noastra.Este o adevarata retea de informatori,de grupuri si grupulete care se fac ca muncesc iar ei se ocupa cu piritul si dezinformarea.Sunt persoane pe care toata lumea le stie asa zisii,,sifoane''de care toti se feresc.Este o adevarata politica de cadre acolo in care nu misca nimic ce are alta opinie.Au instaurat teroarea peste tot aceasta gasca care conduce orasul!
Un turnean pe 04 Decembrie 2018, 17:45
#4
Prostia este in floare
De ce sa ne ascundem dupa cireș, este vorba de șeful pietei Stefan Cazangiu, fata lui a fost plecata in SUA, anul asta a fost a doua oara. Este clar ca omul sta cu teama ca multi altii sa nu-si piarda locul de munca. Acu nu pot sa nu ma intreb ce diferenta este între vremea impuscatului si cea a mustaciosului hidos? Cred ca mai lipsesc cartelele la pâine și la ce mai era.
Strul pe 04 Decembrie 2018, 14:28
#3
Gheorghe Mihai
Unul dintre cei care toarnă ce se scrie pe Facebook este fiul rudarului GHEORGHE MIHAI care este consilier PSD.Acesta calcă pe urmele lui taso care a fost turnător la UVCP.Ca sa fie credibil pentru prieteni postează din cand in cand articole antipsd.In realitate este un turnător ca si taso si este prieten si cu fiul lui Dragnea .Aschia nu sare departe de butură.
DOINA pe 04 Decembrie 2018, 13:13
#2
in atentia celor din Magerele!
fara referire la aricole

imi cer scuze fata de etnia roma dar credeti ma ca m au disperat au ajuns sa fure si o perdea lasata peste noapte afara! nu mai stim ce sa facem Politia aveti in vedere str VIITORULUI SI MIHAI VITEAZUL!

Va rog redactia sa publicati acest mesaj ca nu mai stiu cui sa ma adresez!politia vine stai cu ei sa faca un proces verbal si apoi te anunta prin judecatorie ca nu au gasit infractorul!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.