Foto: Asa fura GIO Dragnea. Bac-ul Turnu Magurele, realizat pentru contrabanda.

02 Decembrie 2018, 11:19 | 10619 vizualizări | 7 comentarii
Bac-ul Turnu Magurele si utilajele agricole Proinvest.

Motivarea primei decizii judecătoreşti prin care au fost anulate probe obţinute de DNA cu SRI. Este vorba de un dosar privindu-i pe oamenii lui Liviu Dragnea. Una dintre judecătoare este soţia unui greu din SRI

Mai mult, aici>>g4media.ro

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Fane Belu de la Nasturelu pe 11 Decembrie 2018, 13:58
#7
nu conteaza
Chiar daca azi un mare greu de la SRI sau DNA sau de pe unde sau mai aciuiat bisnitarii de ieri va reusi sa treaca peste lege, nu conteaza. Conteaza ca Dumnezeu pedepseste in felul lui, azi sau maine...vezi cazul Alexandru Visinescu.
Ilie de la scularie pe 04 Decembrie 2018, 11:14
#6
Marca psd
Dl. criminal Simionescu ocupa acum funcția de director comercial la apaserv.Pai ce funcție i s-ar fi potrivit mai bine, având in vedere ca are dosar penal pentru evaziune fiscală ? Ăștia sunt oamenii puși in funcții de PSD . Pt. ei se lupta infractorul Dragnea sa modifice legile justiției.Ce pretenții sa ai de la unul ca Simionescu .
URSUL KOALA pe 03 Decembrie 2018, 16:07
#5
HOȚI ȘI DISTRUGĂTORI DE ȚARĂ
HOȚIIIILOOOOOR !!!
Fără nume pe 03 Decembrie 2018, 16:07
#4
Bande de hoți de Romania
Aceasta banda de hoți trebuie arestați și torturați ca in regimul comunist și toate averile confiscate și conturile blocate și confiscate
Fane pe 03 Decembrie 2018, 15:02
#3
Adi Bâță
Și tu ești un agramat.
adi bata pe 03 Decembrie 2018, 01:52
#2
ciocul mic
sunte ti Panarame snake snake snake snake
Soapte din pavilion pe 02 Decembrie 2018, 15:24
#1
Nici la dovezi nu reactioneaza nimeni?
Simionescu,un criminal,sper ca-l putem numi asa,este un hot evazionist partas la multe dintre nenorocirile facute impreuna sau la comanda lui Dragnea.Oamenii astia nu au constinta,echilibru,educatie si limite ale bunului simt,dar in schimb au un tupeu,o dorinta de putere si de furat,ceva incredibil.Se stiu destule si de prin loc*rile pe unde a trecut Simionescu(Primarie-Combinat-Fabrica de conserve-Prefectura-Parlament-Firma privata).
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.