Cea mai mare nenorocire a venit peste Turnu Magurele. PPT - MULT MAI PERICULOASA CA PPA.

23 Noiembrie 2018, 08:57 | 9669 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Nenorocire.

Pesta porcina africana(PPA) este nimic pe langa pesta pesedista teleormaneana(PPT). Tineretul pleaca fara sa se uite in urma si raman numai pensionarii. Dragnea si ai lui vor ramane sefi peste o zona pustie. Comunele sunt depopulate in proportie foarte mare. Decat sa ramai intr-un loc condus de hoti, mai bine pleci unde vezi cu ochii. Tineretul are alternativa Occidentului si este bine. Daca granitele erau inchise, situatia tinerilor era foarte grea. Faptul ca se poate pleca este o problema mare pentru jupani. Pesta pesedista teleormaneana ii va lovi, pana la urma, si pe cei care au creat virusul. SEMNELE  prin care poate fi recunoscuta PPT SUNT SARACIA SI DEPOPULAREA. PPT apare unde este saracie. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Lorelai pe 23 Noiembrie 2018, 18:51
#3
Nu mai ganditi cu stomacul
NU oameni buni,cea mai mare nenorocire in ziua de azi e PROSTIA,SLABA PREGATIRE,MINCIUNA,HOTIA SI DEZINFORMAREA.CATI DINTRE VOI AVETI MACAR a-x-a parte din averea acstor hoti?In schimb,aveti puterea si convingerea sa-i aparati tot timpul.RUSINEEEE!
Teo pe 23 Noiembrie 2018, 14:21
#2
O societate bolnavă și coruptă plina de prosti
Atata timp cat se voteaza cu ochii inchisi si cu creierul relaxat,nu veti fi informati corect,nu sunteti conectati la realitate si nu veti avea parte decat de minciuna hotie si saracie.Nu asteptati sa va traga cineva de maneca si sa va intrebe daca va este bine,daca sunteti multumiti de viata pe care o duceti,si daca credeti ca traiti intr-o tara normala.
ionel pe 23 Noiembrie 2018, 11:41
#1
oare?
oare toti membri or fi niste lepre? oricum cine se aseamana se aduna
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.