Turneni, catre Politie - Ovedenie, pericol public.

26 Octombrie 2018, 05:49 | 6362 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Ovedenie, pericol public.

In data de 24.10.2018 in jurul orelor 12:10, in timp ce ne deplasam in localitatea Turnu Magurele, pe banda 1 de mers catre Alexandria, in dreptul restaurantului "la Nea Iancu", o autobasculanta era stationata perpendicular drumului public, ocupand banda 1 si o treime din banda 2, pentru a fi incarcata cu bucati de beton de catre o persoana ce conducea o vola. 
Respectiva zona nu era marcata sau semnalizata in niciun fel. In momentul depasirii am fost obligati sa intram pe contrasens. Volistul a descarcat cupa in autobasculanta de unde au cazut bucati de beton in fata si lateralul autovehiculului nostru. Am reusit sa evitam in ultima clipa cateva bucati de beton si am avut noroc ca nu am fost una dintre victimele anterioare produse de neglijenta celor care lucreaza pe drumurile publice. 
Daca in situatiile precedente cand au avut loc evemimente nedorite a fost la volan tatal (Nelu Ovedenie), acum la volanul autovolei se afla fiul. 
Aschia nu sare departe de trunchi. Mentionam ca utilajele sunt detinute de firma Ovex Trans SRL.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
George pe 26 Octombrie 2018, 09:28
#2
Ăștia sunt oamenii PSD
Nu,domnule Geiku,numai proștii și incapabilii se lasă mituiți sau șpăguiți,așa cum spuneți dumneavoastră.Corupția și minciuna au putrezit intreaga societate și așa condusă execrabil de către PSD.De aproape 30 de ani,la suprafață a ieșit numai plevușca,ciobănașii urbani.
Geiku pe 26 Octombrie 2018, 08:19
#1
Bagabond
Mare bagabond acest OOOOOOVVVVEEEEDDDDDDEEEENNNNIIIEEEE!Sphaguieste tot ce misca!!!!!!!!!!! LOL
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.