Culmea tupeului: Comuna Saelele, datoare vanduta la Teldrum. Primaria nu a contestat penalitatile uriase si acum va fi executata silit.

16 Octombrie 2018, 07:54 | 7640 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Comuna Saelele din Teleorman, localitatea in care a copilarit liderul PSD, Liviu Dragnea, trebuie sa-i plateasca societatii Tel Drum suma de 2,3 milioane de lei.

Cea mai mare parte din aceasta suma reprezinta penalitati de intarziere calculate la 0,15% pe zi, datoria de baza fiind de circa 940.000 de lei. Curios, Primaria nu a contestat decizia prin care a fost stabilita suma.

Judecatoria Turnu Magurele a hotarat saptamana trecuta demararea procedurii de executare silita a Primariei comunei Saelele, la solicitarea societatii Tel Drum.

Potrivit judecatorilor din Teleorman, localitatea trebuie sa plateasca suma de 2.353.434,42 lei, compusa din 941.376,68 lei reprezentand debit principal, 1.411.857,74 lei reprezentand penalitati si 200 de lei cheltuieli de judecata.

Mai mult, aici: ziare.com

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Taran pe 17 Octombrie 2018, 21:04
#5
Doi PORCI Ingrasati
Ati ingrasat doi porci, Gabriel Vladulescu si Alexandru Gheorghe-Gaoaza, cu footbalul pwlii.
Curte pe 16 Octombrie 2018, 14:24
#4
Curtea de conturi!
Curtea de conturi de cine este condusă?!De d ul Ilie Olteanu sclavul Par ului si al lui Dragnea de ani de zile,!!!!
Cristi pe 16 Octombrie 2018, 11:25
#3
Pentru primar
O sa te duci la puscarie fmm de corupt infect
PRIMAR SAELE pe 16 Octombrie 2018, 11:02
#2
DREPT LA REPLICA
PAI HAIDETI SA VA SPUN EU CARE ESTE TREABA. AM SEMNAT CONTRACTUL DUPA CARE A INCEPUT SA SE EXECUTE LUCRAREA. DUPA CE S-A FACUT RECEPTIA TREBUIA SA FAC PLATA. DOAR CA NU AM MAI PRIMIT BANII DE LA BUGET (INTENTIONAT) CA SA MEARGA DOBANDA DE 54% PE AN. ADICA AICI S AU DAT NISTE BANI CU DOBANDA.EU NU AM NICIO PUTERE BANI SUNT LA EI. SE FAC DOBANZI DE UN MIL,PRIMESC UN MIL LA BUGET,DOAR CA ACUM II VREA PE TOTI.
Eu pe 16 Octombrie 2018, 10:08
#1
Curtea de conturi ce părere are?
La controlul c*rții de conturi o s-o pățească primarul. Faceți o sesizare scrisa la c*rtea de conturi, ca să-i verifice.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.