Cum s-a votat in Teleorman. Turnu Magurele da cu flit pesedistilor.

08 Octombrie 2018, 09:41 | 6467 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Referendum.

22,63% este procentul care reprezintă teleormănenii care voiau modificarea Constituției. 71.362 votanți au dorit, în Teleorman, consfințirea familiei tradiționale, conform datelor finale publicate de BEC. 8.822 de votanți pe listele suplimentare și 1.915 cu urna mobilă.

Votul pe orașe a fost următorul: Alexandria – 16,90%, Roșiorii de Vede – 15,16%, Turnu Măgurele – 14,46%, Zimnicea – 17,51%, iar Videle – 18,44%.

Cea mai mare prezență la vot s-a înregistrat în comuna Stejaru. În satele aparținătoare acestei comune, cetățenii s-au prezentat la urne în procent considerabil, 104,04% la Gresia și 93,69 la Bratcovu. Referendumul este invalid.

sursa: liberinteleorman.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
eu pe 16 Octombrie 2018, 00:16
#8
Pt.#6 si #7!
"Latrati,....latrati si de fund sa ne muscati"!!!
Fost consilier al PNL AUTENTIC. pe 10 Octombrie 2018, 17:23
#7
Terminati-o cu prostiile!
ACEST REFERENDUM N-A AVUT NICI IN CLIN, NICI IN PALARIE CU P.S.D. SI DACA CINEVA A VRUT SA VADA CARE ESTE GRADUL DE IMBECILITATE AL SOCIETATII ROMANESTI, S-A LAMURIT: APROAPE 80%!!! ABSENTA DE LA VOT NU REPREZINTA NICI BUN SIMT POLITIC, SAU CIVIC, CI PUR SI SIMPLU PROSTIE! DACA CINEVA AR AVEA IDEEA DE A FACE UN REFERENDUM CU INTREBAREA " SUNTETI DE ACORD CU LEGEA ATRACTIEI UNIVERSALE?" SI VOTUL AR FI OBLIGATORIU, REZULTATUL AR FI 90% "NU"!!! POPOR DE LEPRE!.
Alin Corbea. pe 09 Octombrie 2018, 19:46
#6
Au votat OAMENII INTELIGENTI!
Idiotilor, acest referendum n-a avut nici in clin, nici in maneca cu P.S.D.!! EL A FOST INITIAT DE CEA MAI RESPONSABILA PARTE A SOCIETATII CIVILE. DUPA PAREAREA MEA, CEL MAI LOGIC SI DEMOCRATIC SISTEM DE VOT ESTE CA REZULATUL SA SE RAPORTEZE LA NUMARUL DE ALEGATORI CARE S-AU PREZENTAT LA VOT . ACESTIA SUNT, DE FAPT, CEI CARE INTELEG SENSUL VOTULUI! IN FOND, ORICE OM ESTE LIBER SA SE FOLOSEASCA, SAU SA NU SE FOLOSEASCA DE UN DREPT GARANTAT PRIN LEGE.DACA UN OM ESTE TAMPIT SI NU INTELEGE, SAU ESTE DE ACORD A PRIORI CU HOTARAREA MAJORITATII, SAU PUR SI SIMPLU ESTE INDIFERENT FATA DE O ANUMITA PROBLEMA, ESTE TREABA LUI, NU-L OBLIGI TU SA SE PRONUNTE. REZULATUL ADEVARAT AL ACESTUI REFERENDUM A FOST CA PESTE 90% DINTRE CETATENI SUSTIN MORALA, TRADITIA SI RELIGIA CRESTINA: FAMILIA SE INTEMEIAZA PE CASATORIA LIBER CONSIMTITA DINTRE UN BARBAT SI O FEMEIE! PE CEI CARE SPUN ALTCEVA II FUT IN CUR,(LA FIGURAT FIRESTE!!)

NOTA Nu sunt P.S.D-ist.
rosu pe 09 Octombrie 2018, 17:47
#5
ne am saturat
O sa vina clipa cind acesti anonimi vor da socoteala pentru distrugerea orasului!
Eu pe 09 Octombrie 2018, 09:31
#4
Degringolada PSD-ului
Echipa de analfabeți :Cuclea,Cristea,frății Cone,Proco Simionescu etc.au scârbit atât de mult oamenii acestui oraș încât la referendum a-a înregistrat cea mai moca prezenta din județ.De când este ales primarelul a avut cele mai slabe rezultate din județ pt.PSD.Tot înainte!!
Sidați votul,sfidați viitorul! pe 09 Octombrie 2018, 06:31
#3
SE STRÂNGE LAȚUL,PSD-IȘTILOR
Bine măi Costele,spui că nu are șanse Crăcea.Bun,asta e părerea ta,dar Cuclea și PSD,ce șanse mai au?Că Dragnea e deja istorie.Și eu cred,în aceeași măsură ca și tine că,șansele acestor distrugători de țară,județ,oraș și destine ale oamenilor,sunt să ajungă cu toții la pușcărie.De ce?Pentru că nu au făcut nimic pentru cetățeni,s-au îmbogățit prin furt,minciună și dezinformare,iar adevărata față a orașului și a țării se vede.Uitați-vă cu atenție și responsabilitate unde s-a ajuns,unde suntem acum!Politică făcută cu POPII și cu hoții?!
anonim9813 pe 08 Octombrie 2018, 12:35
#2
am dat cu flit conduceri psd
dreagnea si clika psd compusa din cuklea cristrea să e de grija că a venit vremea cînd ei vor fi istorie .poate acest oras blestemat de ciuma psd,să aiba parte de o nouă conducere cu oameni noi destonici,nu ca cei care doarme trei ani în primarie si al 4 lea se trezsec că mai fac cîte ceva question question LOL LOL LOL LOL LOL
Costel A pe 08 Octombrie 2018, 12:14
#1
TIMPITILOR
Ce legatura are referenrumul pentru schimbare constitutiei cu PSD-ul - Cracea o ia in mana la alegerile locale pentru primarie, PSD-ul are masina Lamborghini pe langa Cracea care alearga mai nou cu un Alfaromeo la propriu si putin figurat vorbind ! Nici o sansa nu are sa iasa PRIMAR !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.