Liviu Dragnea, ingropat de Bombonica.

16 Septembrie 2018, 09:22 | 7581 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Dezvăluiri incredibile făcute de jurnalistul Ionel Stoica pe contul său de Facebook despre Dragnea, Antena 3 și cum este lovit peste bot de avocații Bombonicăi!

Ce scrie Ionel Stoica:

„Trei lucruri care ar trebui să-l îngrijoreze pe Liviu Dragnea

- Magistratul Ștefan Pistol s-a grăbit cu redactarea motivării. Practic judecătorul a scris-o cu prioritate pe cea din cazul DGASPC Teleorman, iar motivarea în cazul lui Tăriceanu a pus-o în așteptare. 

- Sentința a publicat-o în exclusivitate Antena 3, care pare că este indecisă în lupta lui cu Gabriela Firea. Doar pare. I-a dat o lovitură dureroasă. 

- Motivarea a fost livrată la Antena 3 de apărătorii inculpaților. Exclus să fi fost dată de Înalta Curte! Și ca să răsucesc puțin cuțitul, circulă tot mai insistent zvonul că sunt disensiuni între avocații Bombonicăi Prodana și Liviu Dragnea, privind strategia de apărare. Oricum, faraoane, cineva te sapă din interiorul apărării!

În ritmul ăsta, cu puțin efort, sentința definitivă ar trebui să vină în decembrie-ianuarie: primul termen pentru angajare de avocați, apoi reaudierile unor inculpați sau martori, încă un termen-maxim două pentru noi probe -nu este cazul de expertize complicate sau de excepții privind interceptările- pregătirea apărării, concluziile finale, pledoariile și pronunțarea. La mulți ani, Liviu Dragnea!”

sursa: comisarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Bombonica pe 09 Octombrie 2018, 04:17
#6
I.a dat
Tzatza unui bastard... Cum sa n.o chemi tu p ma.ta la nunta? Iti vine toata mafia psd.ului si tu n.o inviti p mo.ta... are caracteru nenorocit a lu tasu... Un bastard, un infect...
Nicu pe 18 Septembrie 2018, 08:02
#5
Singura imagine care il reprezinta pe Dragnea
Sa dea Dumnezeu sa stea prin tribunale cat o mai trai.Si primeasca sentinte din ce in ce mai mari.Asta daca nu o face ca Mazare.Sa-i vedem mutra numai pe INTERPOL.
adrian pe 17 Septembrie 2018, 13:11
#4
nu bombonica
Nu Bombonica l-a ingropat, ci dorinta lui, de prost, sa fie el stapan pe toata tara. Dorinta lui de ase imbogati prin furt.
SGV pe 17 Septembrie 2018, 07:53
#3
Prostia încă dăinuie prin zonă
Doreleee,după nume,iar ai născut o prostie.Liviu Dragnea va înfunda pușcăria,că ne place sau nu.Prin absurd,chiar dacă scapă de acuzații,și deabia atunci va ieși România în stradă,băiatul ăsta nu va lua mai mult de 5,6,7 procente.Deh,ăsta este electoratul lui,cu vid la mansardă.După care vor urma adevăratele dosare,de care nu-l va mai scăpa decât Doamne,Doamne.
Dorel. pe 16 Septembrie 2018, 12:08
#2
Asa da!
IMI PLACE IMAGINEA ALATURATA STIRII! DACA ESTE AVOCATA LUI DRAGNEA, PRECIS CASTIGA PROCESUL SI LIVIU AJUNGE PRESEDINYE!
cineva din Teleorman pe 16 Septembrie 2018, 11:31
#1
despre print
nu-l mai alintati atata ...printul ...nu este print de Teleorman, nu va fi niciodata,

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.