Socant! Profesor de matematica, acuzat ca si-a agresat sexual eleva minora.

15 Septembrie 2018, 00:54 | 7538 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Profesor.

Acuzații de agresiune sexuală într-o localitate din Teleorman. Tatăl unei fetițe de clasa a VIII-a acuză profesorul de matematică al copilei că s-a purtat într-o manieră nepotrivită cu aceasta.

Agresiune sexuală în biblioteca școlii

Totul s-a întâmplat miercuri, în biblioteca școlii din satul Prundu, comuna Lunca. Acolo, profesorul de matematică ar fi îmbrățișat-o pe fata de 14 ani, în momentul în care sorta manualele.

Copila le-a povestit părinților întâmplarea, iar cei din urmă au anunțat poliția.

”În ziua de 12 septembrie, polițiștii din cadrul secției de Poliție Lunca au fost sesizați de un bărbat de 39 de ani care a reclamat faptul că fiica sa minoră a fost agresată de un profesor al școlii din localitate. Fata, în vârstă de 14 ani, în timp ce se afla în biblioteca școlii, ar fi fost îmbrățișată, cuprinsă cu brațul peste umeri de un profesor”, a declarat pentru trnews.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

În cauză s-a întocmit dosar penal

Profesorul acuzat este dascăl din anul 1992. Până acum, acesta nu-și recunoaște fapta și nu se consideră vinovat de nimic.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru agresiune sexuală, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

sursa: trnews.ro

Citeşte şi