Dovada de prostie si megalomanie. Dragnea ne tufe cum vrea el.

13 Septembrie 2018, 23:53 | 5732 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Intr-un judet amarat, de unde tinerii pleaca fara sa se uite in urma, Liviu Dragnea cel Corupt construieste stadioane si bazine de inot. Suntem cei mai papagali. 

Numărul mediu al pensionarilor din România a fost de 5,207 milioane în al doilea trimestru al anului 2018, cu aproximativ 16.000 mai puțini comparativ cu trimestrul precedent,se arată în datele făcute publice de Institutul Naţional de Statistică (INS).

În ceea ce privește județul Teleorman, potrivit datelor făcute publice de Casa Județeană de Pensii Teleorman, comparativ cu prima lună a anului 2018, când erau în plată 106.341 de pensii, în luna septembrie sunt cu 1.644 mai puține, numărul pensionarilor ajungând la 104.697.

Pe de altă parte, în ceea ce privește raportul dintre numărul de pensionari de asigurări sociale de stat şi cel al salariaţilor, la nivelul județului Teleorman, este de 16 pensionari la 10 salariaṭi, potrivit datelor INS.

”Raportul pe total dintre numărul mediu de pensionari de asigurări sociale de stat şi cel al salariaţilor a fost de 9 la 10; acest raport prezintă variaţii semnificative în profil teritorial, de la numai 5 pensionari la 10 salariaţi în Municipiul Bucureşti, la 16 pensionari la 10 salariaṭi în judeţul Teleorman, 15 la 10 în Giurgiu ṣi Vaslui ṣi 14 la 10 în Botoṣani, Dâmboviṭa ṣi Neamṭ”, se arată într-un comunicat de presă al INS. 

sursa: ziarulteleormanul.ro

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Ilie de la strungarie. pe 20 Septembrie 2018, 18:09
#9
E de rau fratilor daca......
.....il condamna pe dragnea! Cine va mai fute pe voi si de cine sa mai scrieti tot felul de tampenii?
ADY pe 18 Septembrie 2018, 07:41
#8
Dragnea este taur comunal?
Mai terminati-o dracului cu asemenea imbecilitati! Vreti pe cineva sa va futa CUM VRETI voi?
vasilw pe 15 Septembrie 2018, 14:33
#7
ai dreptate ilie postac de doi lei
numai poate sa scrie cineva ceva, hop un. topirlan psd zis ilie cap de berbwc ca se trezeste sa scrie si el ceva pupal - ar masa rece la cimitrul din oras sa duca cu brad
Ady. pe 14 Septembrie 2018, 17:36
#6
Fotbalistului cu capul gol ca o mingIe......
...lui vaxile si vesnicului ilie.Sunteti prea idioti ca sa pricepeti ceva, iar de porci nu mai zic nimic si pesta porcina nu se leaga de voi! Voi, cei din redactia acesttui wc public numit site de stiri, suferiti de boala vacii nebune.Iar tu vaxile, du-te in p***da matii care te-a aruncat in lume neterminat.
Ilie de la scularie pe 14 Septembrie 2018, 12:11
#5
Pt. Ady
In articol este vorba despre situația in care a ajuns județul sub conducerea penalului DRAGNEA. In Teleorman rata șomajului este cea mai mare din țara .Este cel mai depop**at județ din țara Loc*rile de munca si așa putine sunt controlate de PSD pana la femeia de ser viciu.Cu un prim ministru analfabet, un ministru de in terne fosta secretara, un prefect fost gardian public un "suptprefect"fost ospătar,un primar la Turnu plimbat de Dragnea prin Brazilia, unde crezi ca puteam ajunge?Dai o explicație marca PSD ca au venit pensionari din alta pate.Este si frumoasa viața in Teleorman unde te lovești numai de lichelele promovate de PSDragnea.Daca si TATIANA SANDu a ajuns secretar de stat ce mai putem spune.
Vasile pe 14 Septembrie 2018, 11:10
#4
Pentru Ady
Hai să-ți spun eu mon ami cum stă treaba. Dezechilibrul salariați/pensionari își are originea în modul în care a fost manageriat acest oraș. Zici de forța de muncă? Aia calificată? De unde forșă de muncă, atât timp cât boșorogii ăștia care acum freacă menta pe la Tudorică lucrau și aveau și pensie. Tinerii unde să se califice sau să lucreze? Așa că au plecat, iar atunci când a fost nevoie de personal, de unde? Boșorogii tăi deveniseră prea boșorogi pentru a face față acolo.Și uite cercul vicios pe care tu se pare că nu-l vezi de fudul ce ești (adevărata cauză a fuduliei are alte conotații). Problema parcărilor trebuia s-o rezolve cei pe care-i lingi tu-n c*r, nu onor redacția turnucustiri. Așa că te rog frumos, du-te fix în locul unde ai stat moca 9 luni, încuite-te acolo și înghite cheia. Poate așa scăpăm de unii care se trezesc vorbind aiurea și ne poluează cu ....fudulia lor.
Fotbalistul fara mingie pe 14 Septembrie 2018, 10:35
#3
Pentru americanul adY
Mai desteptule,ai scis cam mult pentru a constata ca,defapt,tie iti trebuie translator si pentru limba romana.Era o prioritate stadionul sau infintarea unor loc*ri de munca?.Asta pentru ca exista,Slava Domnului,utilitati si multe alte avantaje pentru aducerea unor fabrici,uzine,IMM-uri,si chiar forta de munca destul de calificata.A trebuit sa vina SOFERUL INFRACTORULUI Dragnea,cu echipa de la Saelele,ca sa ce?????Ati inebunit de-atata fumigene si perdele de fum in spatele carora se-ascund adevaratii infactori.Va veti trezi cu stomacul gol,cu datorii imense,pe care trebuie sa le plateasca nepotii si copiii vostri,dar cu un stadion pe care joaca Saelele.Cand n-ai minte,iti aduce Dragnea stadion,si iti da cu el in cap.
Ady. pe 14 Septembrie 2018, 08:02
#2
Nedumeriri si intrebari.
-Ce legatura este intre titlu si continutul articolului? O explicatie a raportului dintre pensionari si salariati este ca sunt destul de multi actuali pensionari care au lucrat in mari orase si acum s-au retras in provincie unde viata este mai ieftina si mai linistita mutandu-si si pensiile in Teleorman(mai sunt si alte explicatii altfel s-ar crede ca la noi din fiecare salariat ies 1,6 pensionari)- STIU ONORABILII COMENTATORI PE CARE II TUFE (!) GRIJA TINERETULUI "AMARAT" CA ATUNCI CAND S-A PUS PROBLEMA REPORNIRII COMBINATULUI SI A UNOR NOI INVESTITII S-A AJUNS LA CONCLUZIA CA NU EXISTA FORTA DE MUNCA CALIFICATA? Pentru Costy : iubitule, zici de loc*ri de parcare cand te duci la stadion; eu te intreb, "metropola " noastra este atat de mare incat musai sa margi cu "motomobilul", pe jos te "doare" piciorusele??; si te mai intreb: dupa parerea mataluta, cum poate fi rezolvata problema parcarilor in oras?? Prezinta vreo solutie fezabila, nu lozinci! ( Redactie: te simti tufuta? noi nu)
Costy pe 14 Septembrie 2018, 00:21
#1
Intrebare
De ce ne trebuie stadion ? O intrebare retorica. De cevnu pot parca nicaieri in zona stadionului atunci cand se desfasoara o activitate sportiva ? Sa raspunda .....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.