Liviule, nici nu stii cat de penal incepi sa fii. DNA cere „deshumarea” a două dosare care-l vizează pe Dragnea și TelDrum! Documente INCENDIARE!

12 Iulie 2018, 09:36 | 8192 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

La începutul lunii iulie, DNA a cerut redeschiderea a două dosare legate de liderul PSD Liviu Dragnea şi compania de construcţii din Teleorman, despre care procurorii susţin că este controlată de acesta, Tel Drum.

În primul caz, şeful Secţiei a 2-a din DNA, procurorul Marius Bulancea, a solicitat Înaltei Curţi să confirme redeschiderea unui dosar clasat tot de DNA în 2013. Dosarul vizează privatizarea Tel Drum către foşti colegi de facultate ai lui Liviu Dragnea şi acordarea preferenţială de contracte publice de către Consiliul Judeţean Teleorman, condus de către Liviu Dragnea, în urmă cu 8-9 ani. Cazul a fost închis din lipsă de probe de procurorul DNA Paul Dumitriu, acum adjunct al şefului de secţie, Marius Bulancea.

“Nu au rezultat indicii temeinice care să confirme săvârşirea unei fapte de natură penală”, a fost concluzia procurorului din 14 octombrie 2013. Poţi citi ordonanţa de clasare în facsimil aici.

Înalta Curta a fixat termen pentru a discuta redeschiderea dosarului pe 26 septembrie 2018. Vezi aici înregistrarea termenului în portalul instanțelor.

Procuroul şef de secţie, Marius Bulancea, a cerut redeschiderea şi a unui dosar clasat tot în 2013 de către procuroarea DNA Alina Stoica. Dosarul se referă la asocierea dintre Tel Drum, despre care DNA susţine că este controlată de Dragnea, şi Euroconstruct, firma controlată de gruparea de la Golden Blitz, apropiată de Traian Băsescu şi Elena Udrea. Hotnews a scris pe larg despre această afacere la sfârşitul anului trecut.

Cererea DNA de confirmare a redeschiderii are termen la Tribunalul Teleorman pe 4 septembrie (sursa).

De ce sunt foarte importante aceste decizii pentru marele dosar Tel Drum.Surse judiciare au explicat pentru G4Media.ro că aceste dosare închise în 2013 vizează bucăţi din marele dosar Tel Drum, deschis în noiembrie 2017, în care liderul PSD Liviu Dragnea este acuzat de 5 infracţiuni, două de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene şi constituire de grup infracţional organizat.

“Au fost mai multe redeschideri pentru a nu încurca ancheta în sensul că apărarea putea invoca autoritatea de lucru judecat. Nu ar fi motive să nu se confirme redeschiderile de urmărire penală deoarece, între timp, au apărut elemente noi. Raportul OLAF este doar un exemplu şi cel mai puternic. Nici cel mai corupt judecător nu poate să înlăture existenţa raportului OLAF”, a explicat un procuror.

sursa: g4media.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Iliescu Larie. pe 14 Iulie 2018, 12:02
#2
Ai dreptate Costica!
Din sute de exemple care se pot da, si se pot scrie eseuri remarcabile, spun si eu doua, la intamplare:- Orasul a devenit un refugiu pentru mafioti, adica indivizi care apar saraci in acte, nu platesc nici o taxa, beneficiaza de ajutoare sociale, au masini si electrocasnice ultimul ragnet (pot avea si pensii mari, dar inregistrate in alte judete), etc....;- Treceti prin parculetul Tudorica Dorobantul si pe la monumentul din parcul mare, faceti singuri constatarile si scrieti..Nu va poate opri nimeni sa ziceti ca toate neregulile i se datoreaza lui Dragnea!
Costel Zainea. pe 14 Iulie 2018, 06:54
#1
O sugestie.
Acest site este pentru STIRI DIN TURNU MAGURELE.Pentru stiri din tara avem destule surse de (dez)informare. Daca nu sunteti capabili sa vedeti ce se mai intampla prin urbea noastra, VA RUGAM SA NE LASATI IN PACE!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.