Ultima ora: Teleormanul se dezvolta durabil - la Zimnicea nu mai intoarce trenul. Urmeaza si Turnu Magurele? Dragnea face eforturi mari.

30 Mai 2018, 22:26 | 10979 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
La Zimnicea nu mai intoarce trenul. Urmeaza si Turnu Magurele?

Nu vrea Dragnea - ruta e a lui pt. microbuze - comentariul zilei

A izolat Turnu Magurele de restul tarii. Ati calatorit cu acele microbuze, va place ? Cele doua trenuri SNCFR nu au nicio legatura in Rosiori, sunt puse aiurea intentionat, vrem Regiotransul cum a mai fost- avea calatori destui. De ce in alte zone s-a putut si aici nu ?

Desi CFR -ul are tarife mult mai mici si reduceri pentru multe categorii sociale, Dragnea vrea sa mergem cu microbuzele lui. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
ghita pe 24 Iunie 2018, 10:51
#7
sef gara
Acceleratu circula la turnu
Ion pe 08 Iunie 2018, 10:24
#6
Tren
Da, trenurile sunt puse intenționat la orele alea pentru a nu face conc*rență microbuzelor ce contribuie la pușculița organizației infracționale PSD
rosu pe 31 Mai 2018, 19:10
#5
pt magurean
pai ce treaba are primarul si vicele cu orasul,cand ei nu sunt de pe aici???au ajuns sa ne conduca toti veneticii!
. pe 31 Mai 2018, 18:17
#4
.
Ce e, mai, handicapatilor, a cazut Kovesi si v-a luat frica?Ati inceput iar sa postati? lasa ca isi face Cracea tren si o pune pe Steluta Mohora nas. Uuuuaaaaa !
un magurean pe 31 Mai 2018, 15:57
#3
DUPA EI PRAFUL SI PULBEREA
PSD ÎN FRUNTE CU DREAGNEA SI SLUJILE CARE CONDUC ORASUL SPRE FALIMENT. CU MARE VITEZĂ SE VEDE DE PE AKUMA,PRIN MODUL DE CONDUCERE A ORASULUI CARE ESTE MURDAR FARĂ APA SI CANAL ÎN CARTIERELE PERIFERICE RUSINE CELOR CARE CONDUC ORASUL PRIMARUL SI VICELE

Personalul de seara pe 31 Mai 2018, 08:04
#2
Trenule masina mica,scapa-ne de Livulica!
Daca intr-adevar,Dragnea are vreun amestec in treaba asta,si nu vad cum nu ar cunoaste intreaga situatie,atunci trebuie sa raspunda si,de ce nu,degraba indepartat din fruntea tarii.Pentru ca asta e doar o mica parte din marsaviile si hotiile pe care le-a facut de-a lungul timpului.
zoro pe 31 Mai 2018, 02:19
#1
cfr
totul este facut cu premeditare si bine gindit! se distruge totul pentru ca ei sa isi poata vinda marfa[vezi carnea de porc,pamanturile cumparate la pret de nimic,saracirea zonei,monopol pe orice serviciu].urmariti si analizati orice serviciu si in toate veti gasi ceva dubios care va da de gandit!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.