Coruptie - TREI AGENȚI DIN ROȘIORII DE VEDE, TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ PENTRU LUARE DE MITĂ.

24 Aprilie 2018, 16:05 | 13570 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Politia.

Comunicat

În data de 23 aprilie 2018, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, cu sprijinul ofițerilor Direcției Generale Anticorupție – S.J.A. Teleorman, au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a:

- agentului de poliție Pîstae Mitică Ciprian,pentru săvârșirea infracțiunilor de „luare de mită” prev. de art. 289 Codul penal rap. la art. 6, 7 lit. c din Legea nr. 78/2000 , „abuz în serviciu” prev. de art. 297 alin. 1 Codul penal rap. la art. 13 ind. 2 din Legea nr. 78/2000;

- agentului de poliție Tumbea Alexandru Ștefan, pentru săvârșirea infracțiunilor de „luare de mită” prev. de art. 289 Codul penal rap. la art. 6, 7 lit. c din Legea nr. 78/2000 , „abuz în serviciu” prev. de art. 297 alin. 1 Codul penal rap. la art. 13 ind. 2 din Legea nr. 78/2000 și „fals intelectual” prev. de art.321 C.p;

- agentului de poliție Sionel Cornel Gabriel, pentru săvârșirea unei infracțiunii de „luare de mită” prev. de art. 289 Codul penal rap. la art. 6, 7 lit. c din Legea nr. 78/2000 .

Faptele comise, în perioada august - noiembrie 2017, au constat în primirea unor sume de bani cuprinse între 50 și 200 lei de la conducătorii auto opriți în trafic și încălcarea atribuțiilor de serviciu cu ocazia constatării unor abateri săvârșite la regimul circulației pe drumurile publice . Dosarul penal a fost înaintat spre competentă soluționare la Tribunalul Teleorman. Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Biroul de Informare şi Relaţii Publice

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
TLC ! pe 01 Mai 2018, 10:44
#12
INFO
ACESTI DOI INDIVIZI, CEBUC SI SOIMU SUNT SPRIJINITI DE SEFUL POLITIEI DIN TURNU MAGURELE PT .CA AMENZILE DATE DE EI IL PUN INTR O LUMINA POZITIVA LA NIVEL DE JUDET.(BANI LA BUGET) CUM E POSIBIL CA CEI DOI TABLAGII SA FIE DINTR O DATA CEI MAI' DESTEPTI 'SI CEI MAI' PREGATITI' DE LA CIRCULATIE ?IDEEA ESTE SIMPLA:SUNT FOLOSITI PE POST DE SPERIETOARE IMPOTRIVA OAMENILOR FARA 'SPRIJIN'POLITIC SAU FINANCIAR.SUNT SIMPLI EXECUTRANTI AI SEFILOR AI CELOR CE SE PLIMBA CU DECAPOTABILE .......S-A FORMAT O CARACTITA COMPUSA DIN SEFUL PRACHETULUI(FLORIN OANCEA),SEFUL POLITIEI,SEFUL DE LA PAZA SI ORDINEA PUBLICA(NICU DUMITRU,MANA DREAPTA A DOMNULUI PRIM),FRATII CODREA,UNII JUDECATORI.......DAR ATENTIE CA UNII SUNT VREMELNICI IN ACESTE FUNCTII.....
XYZ pe 29 Aprilie 2018, 13:11
#11
"Adevăr"
Nesimțite sunt alea de se f.t cu ăștia și proști sunt ăia, care stau cu ele. F.t.t.l nu este interzis la p.rutiera !
E R E T E pe 28 Aprilie 2018, 18:06
#10
Ei !!!
Am aflat ca deja SOIMUL & CEBUC ( DAR MAI PUTIN ) au inceput sa piarda P.V. de contraventie care le.au facut in mod abuziv. Intrebarea este ? cum vor demonstra la PARCHET - ABUZUL in SERVICIU daca vor depune plangere cei are au CASTIGAT in instanta dreptatea !! Sa vedem ce vor zicE sefii lui,, PINTOIU & COM '' la cat de prost este acest politist de il TOLEREAZA sa mai faca ABUZURI .... COMANDANTEEE !!! Trimite.l in pana masi la bostanii lui din DABULENI sa faca ABUZUL in serviciu. SfatPintoiule !!!tRIMITEL SA VRB CU CEI CARE I.AU SANCTIONAT PRIN FAPTA CONTRAVENTIONALA IN MOD ABUZIV sa ni.l trimita la comisia de CONTROL INTERN si URMAT de parchet PTR solutionare ca NU te VAD bine PINTOIULE si pe tine avand in vedere toleranta TA ptr ACEASTA SPECIE de POLITIST incult.
Jercalau pe 27 Aprilie 2018, 04:20
#9
Ocna
Militia din RdV, condusa de un minoritar afgan Alin, este combinata cu toate clanurile ti**nesti din zona. Brailean, Romica ginerele lui Badea, clanul Sali, clanul Strugure, fac legea in targ.numai nenorociri, la puscarie cu ei.
eu pe 26 Aprilie 2018, 19:51
#8
pt cei cu gandul la neveste
va f..e nevestele si amantele. si el si oprean si mai e si unu cebuc!!!
el pe 26 Aprilie 2018, 18:26
#7
..
va fute nevestele, el si cu oprean! chiar si amantele voastre!!! aveti grija!!! si mai e si cebuc!!!
Liteanu pe 26 Aprilie 2018, 10:44
#6
Mumu pentru...
sa z dam la mumu soimule. dga e pe urma ta.
Geanta pe 26 Aprilie 2018, 10:07
#5
Dabuleni!
Urmeaza mizeria de soimu de la turnu. Un gunoi frustrat. Sa citeasca si nevasta-sa ca prostu ei are amanta si are limba elice de beliscoptersmile
adrian pe 25 Aprilie 2018, 09:42
#4
a
Golani mai mari ca la Politia Teleorman nu am mai vazut.

Ricardo pe 25 Aprilie 2018, 03:50
#3
Politia Rdv=MAFIE
Este un putregai toata MILITIA din RDV, cardasii cu ti**ni analfabeti ce fac ce vor in targ, hotii, conducere fara permis, evaziune fiscala.
Calin pe 24 Aprilie 2018, 17:29
#2
E bine,e foarte bine .
Smecherii astia credeau ca no sa cada in plasa.Pistaie Ciprian,este baiat de militian,ce a invatat de la taso a facut si el.Daca vezi ce avere a facut asta la Giuvarasti te crucesti.BANII NEMUNCITI SE RAZBUNA !
t pe 24 Aprilie 2018, 17:02
#1
coruptie
Toti sunt corupti ! O adunătură de golani !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.