Gadea Geanina Violeta, viceprimarul din Segarcea Vale, incalca legea cu buna stiinta.

23 Aprilie 2018, 12:11 | 13481 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Gadea Geanina Violeta.

 ,,Potrivit raportului intocmit de inspectorii A.N.I., in perioada 12 iunie 2014 - 08 februarie 2018, VIOLETA - GEANINA GADEA a detinut simultan , functia de viceprimar si pe cea de ,,CONTROLOR TRAFIC" - angajat cu contract individual de munca in cadrul S.C. VYO TRANS SRL, incalcand astfel dispozitiile art. 87, alin.(1), lit.(c) din Legea nr. 161/2003, potrivit caruia functia de viceprimar este incompatibila cu orice calitate de functionar public sau angajat cu contract individual de munca, indiferent de durata acestuia"

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflict de interese de natură administrativă și fals în declarații în cazul a 11 foști și actuali aleși locali.

Printre cei găsiți în stare de incompatibilitate se numără și Gâdea Violeta Geanina, viceprimar în comuna teleormăneană Segarcea Vale.

Conform documentului, în perioada 12 iunie 2014 – 08 februarie 2018 aceasta a deținut simultan funcția de viceprimar și pe cea de controlor trafic- angajat cu contract individual de muncă în cadrul S.C. Vyo Trans S.R.L., încălcând astfel dispozițiile art.87, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.

„Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris”, se arată în comunicat.

Viceprimarul Gâdea Violeta Geanina a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
mamaliga pe 22 Mai 2018, 22:58
#13
nui face nimic
nu vedeti ca nui face nimic pentru ca a cotizat question
Gigi pe 29 Aprilie 2018, 14:24
#12
Vice
Se aude că îl pune pe Dori că așa s-a hotărât mai sus asta iarnă si ca Viloeta avea blat și se aflase.Bubuiala mare este în vara când se vor face alegeri !!!!!
Abc pe 28 Aprilie 2018, 20:54
#11
Cine e in locu lu Violeta ?
Pe cine au pus vice in locu lu Violeta ?
of pe 27 Aprilie 2018, 21:55
#10
of
Maine la Segarcea Vale, primarul mamaliga a convocat o întâlnire, zice el cu o persoana care sa- i recunoască nevinovatia in afacerea, dna felie ( amanta lui cu care a furat banii ) . Veniti oameni buni la ora 9 sambata 28 aprilie, sa vedeti ce nevinovat este mamaliga ca si mentorul lui dracnea !
Herodot pe 26 Aprilie 2018, 17:44
#9
Anormalitatea
Vă imaginați că luna de luna aceste 3 persoane ridica aproape un sfert de miliard de lei ca salariu de la primăria Segarcea Vale? Un sfert de MILIARD !!!
i pe 24 Aprilie 2018, 22:26
#8
i
Astia sunt niste nenorociri !
of pe 24 Aprilie 2018, 22:14
#7
mediocru
Uitati - va la mutra penalilor astia .Niste incapabili ei si consilierii lor lipsiti de carte si logica !
Saddam pe 24 Aprilie 2018, 17:11
#6
Mamaliga
Individul din stânga a dat-o afara pe secretara primăriei că nu îi făcea joc*rile .Aceasta l-a dat în judecată pentru abuz și a câștigat la toate instanțele,în ciuda rec*rsurilor și a cheltuielilor cu avocații,făcute de el.A fost obligat să o reîncadreze în serviciu și să îi plătească daune .A platit din banii primăriei, ai contribuabililor pentru prostia lui.DNA ul doarme ? Să îi impute banii din salariul de 85 de milioane de lei sau din pensie,de ce să plătească comuna Segarcea Vale pentru ambițiile lui ?
Daniel pe 24 Aprilie 2018, 12:25
#5
Cheliosu roade osu
Cheliosu ala e un reclamagiu .Cum a ajuns domne primar ?vedeti ce fata nevinovata are?
Vă salut din LONDRA pe 24 Aprilie 2018, 12:22
#4
Mediocritatea conduce România
Astfel de persoane,puse în fruntea comunităților,fără vreo pricepere și pregătire,fără viziune și total lipsite de onestitate și grijă față de cei ce i-au ales,se găsesc în majoritatea primăriilor din Teleorman și din întreaga țară,numiți politic și încărcați de obediență pentru șefii care i-au propulsat în funcțiile nemeritate.Tiparul acestor persoane este unul construit de către mai marii din PSD,după chipul și asemănarea lor.Astăzi,diplomele cumpărate îți dau dreptul să te arăți puternic,arogant și indispensabil,în fața tuturor cetățenilor.
au distrus totul pe 23 Aprilie 2018, 23:50
#3
neica nimeni
numai nulitati! astia nu au fost buni de nimic in viata lor! aceasi situatie e si la Turnu Magurele! acum mobilizeaza lumea pentru mitingul de luna viitoare de la Buc*resti!toti activistii si informatorii psd mobilizati si aliniati la sediul partidului!
Kovesi pe 23 Aprilie 2018, 21:50
#2
balamucul din primaria de la Segarcea
Mosul ala din poza,din stanga,este primarul de la Segarcea-MAMALIGA.Un turnator la sec*ritate,dat afara din combinat disciplinar,cu litera "i".

Zmeul ala din dreapta e fostul viceprimar,destituit din functie de ANI pentru aceeasi belea-era incompatibil cu functia de vice.Acum e tot in primarie,secretarul personal al primarului sau ceva de genu'.Aia de la Segarcea sunt blestemati sa aiba numai exemplare din astea in fruntea lor,unde mai pui sa i-a mai prins si Curtea de conturi cu o gaura de multe miliarde.
Gadea Violeta pe 23 Aprilie 2018, 19:08
#1
Ciobanita
Eu sunt femeie serioasa si cinstita.altele in primarie fac afaceri cu arendasii din comuna cum ar fi inginera COTOI care tot timpul face afaceri cu pamantul pe care il ia de la bietii oameni amarati si il da in arenda lui VICTOR SARBU.sau barbaso lui Cotoi care e vazut in fierare zi la Victor Sarbu in batatura si pune la cale tot ce se afla in primarie.ĂȘTIA FAMILIE DE CORUPTII FAM.COTOI IMPREUNA CU VICTOR SARBU.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.