Cretinii din fruntea CJ Teleorman nu vor sa recupereze banii furati de Mafia Teldrum - Dragnea.

02 Martie 2018, 00:10 | 3230 vizualizări | 10 comentarii
Liviu Dragnea.

Consiliul Judetean Teleorman a decis in sedinta din 15 februarie sa nu se constituie parte civila la DNA in dosarul Tel Drum - Liviu Dragnea, deoarece nu ar exista niciun prejudiciu. Consilierii au mai votat o alta decizie, potrivit careia, daca instantele vor da o sentinta de condamanare, CJ sa deschida un proces in civil pentru recuperarea prejudiciului.

Mai mult, aici>>ziare.com

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Govo. pe 04 Martie 2018, 23:01
#10
Corect
Fiecare cu partidul lui!
Liviu pe 04 Martie 2018, 22:59
#9
Azilul din Pleasov


Centru de bătrâni din Saelele este condus de Un semianalfabet pe nume Adriani Mirisanu care nici liceul nu il are.Am ajuns pe timpul lu Ceaușescu când ne conduceau cu 4 clase
Stana pe 04 Martie 2018, 22:53
#8
Directorul de la centrul din Pleasov
A rămas administratorul,un papleacă de doi bani.celalalt a plecat.
Vergi pe 04 Martie 2018, 22:50
#7
Pentru domnul Mitriță
Aveti mare dreptate,a plecat papleacă ăla și a rămas un alt papleacă mai rău ca ăla
Mitrita de la Saele pe 04 Martie 2018, 18:45
#6
Pentru Ionut
Stiu ca avea director azilul.Era un papleaca de fost militian,mare gagicar.Nu scotea 2 cuvinte fara sa te scuipe.A mincat destui bani si a plecat.
gogu pe 04 Martie 2018, 13:35
#5
dilema
Cum sa se ridice impotriva lui tatuca? Lasa ca plateste cetateanul din impozite. Aceiasi atitudine au adoptat si in cazul privind datoria hotel Turris catre anaf.
Ionuț pe 03 Martie 2018, 17:01
#4
Director
Centrul de bătrâni Pleasov din comuna Saelele caută Director,incompetent,cu condiția sa fie de la PSD
tudor pe 03 Martie 2018, 10:36
#3
gresit
Hot. c. j este gresita , intrucit nu a avut la baza dovada ( actul constatator intern ) care sa ateste lipsa prejudiciului ! Pare de necrezut ca , nici la acesta data , c. j. nu a efectuat un control financiar intern, official , care sa stabilesaca exitenta , sau nu , unui prejudiciu !
adrian pe 02 Martie 2018, 09:51
#2
a
Pai cum sa aprobe Cristescu asa ceva? Asta a ajuns din ospatar presedinte CJ Teleorman. "Binefacatorul" lui a dost Dragnea. Isi face cineva iluzii ca vreodata Cristescu, Cuclea si altii vor face ceva contra lui Dragnea? Poate nici cand vor intra la puscarie.
Gogea Mitu pe 02 Martie 2018, 09:51
#1
LUPTA DISPERATĂ DINTRE DINTRE HOȚI ȘI STATUL DE DREPT
Numai cei,așa cum i-ați numit voi,încă mai cred că nu vor da socoteală la tot ceea ce s-a întâmplat la Consiliul Județean Teleorman,atât timp cât CONDAMNATUL PENAL a stat în funcția de șef al CJ,dar și după plecarea lui.Complicitatea lor cu Dragnea este încondeiată și probată în dosarele aflate pe rol la instanțe și la DNA.Este numai o chestiune de timp până se vor deconta toate aceste hoții.Vor mai fii mulți cei care vor da socoteală,pentru că Dragnea nu a putut face singur tot ce a făcut.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.