Soc! Hotii au ajuns politisti in Turnu Magurele. Maria Bateria, poliţistă la Brigada Rutieră a Municipiului Turnu Măgurele.

14 Februarie 2018, 22:40 | 20660 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Maria Bateria, poliţistă la Brigada Rutieră a Municipiului Turnu Măgurele.

Odată cu angajările din sursă externă făcute de MAI, Poliţia Română s-a “pricopsit” cu o serie de personaje cel puţin dubioase.

Nu este vorba despre toţi noii poliţişti, ci de doar o parte dintre ei, care, în trecut, s-au confruntat cu o serie de probleme cu legea. Cum ar fi F.C., acum poliţist la postul de poliţie al comunei Drăgăneşti Vlaşca sau M.C., poliţistă la Brigada Rutieră a Municipiului Turnu Măgurele

Dacă primul a fost parte într-un dosar penal sub acuzaţia de tăinuitor, M.C. a fost suspectă în dosarul penal 4456/P/2012, sub acuzaţia de complicitate la furt. Mai exact, ea a fost suspectată de faptul că ar fi condus autoturismul cu care F.G. s-a deplasat la momentul furtului unor baterii auto. Este şi motivul pentru care poliţiştii care au investigat acel caz îi spun, mai pe faţă, mai pe la colţuri, proaspetei lor colege Maria Bateria.

Trebuie menţionat faptul că dosarul a primit ordonanţă de clasare, iar fapta, la data angajării, era prescrisă.

Prin acest material nimeni nu încearcă să conteste angajarea unor astfel de persoane în cadrul MAI din punct de vedere legal, ci doar moral. Cu alte cuvinte, sunt ei, din punct de vedere moral, apţi să aplice legea?

Poate ar trebui ca, în viitor, “minţile luminate” din MAI să gândească o serie de criterii pentru angajare, care să elimine astfel de cazuri, ce pun într-o lumină obscură o instituţie cu pretenţii şi munca multor poliţişti oneşti.

Polițiștii din sursă externă între penal și penibil!

Deficitul de personal din Poliția Română a dus la angajarea pe bandă rulantă a agenților de poliție, la standarde din ce în ce mai scăzute! 
Nu s-a mai ținut cont nici de înălțime, nici de apucăturile penale, nici de cele morale! 
Astfel, Poliția Teleorman, și nu numai, s-a umplut de personaje cel puțin dubioase, care îți inspiră mai mult nesiguranță și neîncredere...
Ca să nu fim înțeleși greșit, PRECIZĂM ÎN MOD SPECIAL că NU TOATĂ SURSA EXTERNĂ ESTE LA FEL! 
Printre cei picați din lună în sistem...sunt mulți care deja știu ce înseamnă regulamentele, unii sunt chiar foști militari, care știu să vorbească și să se orienteze, alții își doresc să învețe, și învață repede! 
Însă nu avem cum să nu-i observam pe...ceilalți, extratereștrii de serviciu! 
Avem cocalari veritabili, măscărici care încearcă să agațe femei cu...legitimația, foști cercetați penal pentru furt și, nu în ultimul rând, "domnișoare" care au înșirat, până nu de mult, interlopi, mai mult sau mai putin "bronzati", de dragul "cașcavalului"...

POLIȚISTA MARIA "BATERIA", Poliția Turnu Măgurele

Cel mai controversat personaj este sursă externă la PolițiaTurnu Măgurele! 
Este cunoscuta în județ ca Maria "bateria". Porecla i se trage de la aventurile penale, cunoscute de aproape toată lumea. Actuala polițistă a făcut parte dintr-o bandă de infractori care fura baterii de la autovehicule. A fost prinsă, în flagrant, de Busuioc, unul dintre agenții vechi de la Biroul Ordine Publică Alexandria
Ulterior, a fost transformată în martor de polițistul care o cerceta, Marian Baluțoiu, care se spune că ar fi avut o "slăbiciune" pentru suspecta de furt! Astfel, polițista de la Turnu Măgurele a ieșit basma curată, după ce a turnat tot ce știa. Deși a scăpat fără cazier, eticheta de Maria "bateria" ă rămas în mintea celor care au trăit și au știut povestea, așa cum a fost!

AGENT FLORIN COMAN, Post Poliție Drăgănesti Vlașca

Un alt polițist din sursă externă, cercetat pentru furt! 
Florin Coman a fost taximetrist, înainte de a deveni "paznicul" cetățenilor! A fost cercetat pentru complicitate la furt, fiind suspectat că îi ajută pe țiganii din "clanul Marmureaua" să care bunurile ...ciordite de la oameni!

AGENT EUGEN ȚOLU, celebrul polițist cu gradele invers

Celebrul polițist cocalar, care si-a trântit o poză pe facebook, îmbrăcat în uniformă, cu gradele puse invers, a făcut înconjurul țării! 
Agentul Eugen Țolu, putini știu, este din Teleorman și lucrează la Postul de Poliție Mereni!

Exemplele ar putea continua și s-ar putea extinde chiar la ofițerii din "60 de întrebări", o altă formă de recrutare personal, fără Academie...dar, ca și în cazul subofițerilor, unii au ajuns aici din pasiune, altii din... întâmplare! 
Din păcate, sistemul care s-a vrut a fi întinerit, după pensionarea milițienilor, a fost, în realitate, îndobitocit! 
Păi cum sa faci o acțiune cu Maria "bateria", pentru prinderea în flagrant a hoților, fără să frizezi penibilul...
Cum să te aștepți ca "domnișoara" care a înșirat interlop...să înțeleagă pe ce lume trăiește sau să le ceară socoteală, pe stradă, celor cu care s-a distrat...
Trist! Și mai trist este că cei din sursă externă, cu trei luni de cursuri, au salariul mai mare decât "fraierii" care au făcut doi ani de școală, pe o soldă de câțiva lei...în timp ce externii au încasat salariul de bază, chiar și în perioada de pregătire...
Sistemul se duce în jos, va fi invadat de indivizi dubioși care nu știu și nu-i interesează meseria, ci "umflăturile" și eventualele...beneficii! 
Noi, cetățenii, în realitate, suntem pe cont propriu! Nimeni nu ne apăra, totul este haotic, sistemul este aproape mort...suntem pe cont propriu!

sursa: pagina facebook totalimpact si explozivnews24 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Maria Bateria pe 12 Ianuarie 2023, 14:42
#15
Șefa
Iar am comis-o da' sunt prea jmekeră pentru

M. A. I
sts pe 19 Martie 2018, 07:33
#14
stiu !!!
Mirela ....si nu mai spun !!! doar ca asa cum a zis #4 ....doar se uita si nici o vina nu are.
Si cum o cheama p-asta pe 18 Martie 2018, 19:00
#13
sau va e frica de ea?
ca nu ati postat tot...
Gina pe 14 Martie 2018, 16:06
#12
Micuța
Rapandula asta mica a început iar cu Facebook-ul, îl întrerupsese cînd a început să se scrie de ea.
t pe 28 Februarie 2018, 12:32
#11
Nu mai acoperiți incompetenții!
Momentan cei competenți trebuie să facă și treaba incompetenților. Dar situația n-o să dureze la nesfârșit. Să vezi cînd s-or trezi incompetenții puși în fața unor situații cărora nu le pot face față, pe unde mai scot cămașa?
MIHAI pe 27 Februarie 2018, 03:28
#10
ADEVARAT
In politia romana a ajuns sa lucreze numai si numai gunoaie!!!
Coco pe 25 Februarie 2018, 15:21
#9
nu e niciun soc!!!
Asta este calitatea tinerilor din zona noastra,nivelul de educatie si cultura dar si nivelul de studii.Haideti sa urmarim atent situatia politistiilor noi angajati di a cata oara au luat bacul si cum?!!Insa sa nu-i uitam si pe sefii lor cu facultati facute pe la Biotera,Val;ahia,Ecologica..din acelea la X SI 0 IN URMA CARORA ACESTIA AU OCUPAT FUNTII PLATITE DUBLU CARE SE VOR REFLECTA BINEINTELES SI LA PENSIE. Sunt cativa politisti care sunt semianalfabeti sau cu un usor retard. Sunt politisti care sufera de tulburari de personalitate si chiar paranoia din cauza ca nu-si pot gestiona rational functia.Sunt politisti cocalari care cocheteaza in vazul lumii cu diversi interlopi sau romi.Astia sunt....dar sa nu uitam ca sunt si politisti verticali si corcti gen Manica sau Tapai. Sa nu uitati ca un politist corupt e mai periculos ca un criminal!!!
Fan Fan Nababu. pe 21 Februarie 2018, 12:59
#8
Nedumerire.
Ce-ati patit fratilor, de ce ati amutit? Sunteti in greva ?
Caius pe 15 Februarie 2018, 13:00
#7
Penali
Cind in fruntea camerei deputatilor avem un condamnat penal adic a Dragnea si cu Darius Vilcov,ce pretentie mai aveti la o amarita de militianca.
RELU pe 15 Februarie 2018, 12:51
#6
E CEVA NORMAL IN TARA ASTA
MAI MIRA PE CINEVA CE SE INTAMPLA IN ROMANIA?MERITAM CU VARF SI INDESAT TOT CEEA CE SIMTIM IN FIECARE ZI.SI INCA NU AM VAZUT TOT.
Gogu pe 15 Februarie 2018, 12:24
#5
Situație normala
Corect din punct de vedere politic. La următoarele alegeri să-i ducem în parlament acolo unde le e locul. Cat despre politie de când PSD-ul a numit șefii sa ales praful. Deprofesionalizare la greu.
gk0 pe 15 Februarie 2018, 05:47
#4
Ooooo !!
sta.ti linisti.ti canu are nici o vina unde este, decat se plimba in masina pol rutiere, iar cand se da jos din ea nu zice nimic decat se uita la soferul oprit de cel mai fraier ag.de pol. vazut in oras,, soimu(lasu)'' & C.C.I-AM vazut in catanga cand au oprit si ei un tataie la o dacie veche 1310 si se dadeau de mari rutieristi mai pardon PROSTI cu diploma . iar ROMII trec si parcheaza pe unde vor fara a fii deranjati. cum este soimulica si barbica ( C.C. ) !!!??
Eu pe 15 Februarie 2018, 02:40
#3
Dacă ne conduc infractorii...
Dacă ne conduc infractorii, ăsta e interesul, de îndobitocire a poliției, ca să nu-și mai facă treaba!
ion pe 15 Februarie 2018, 01:12
#2
r
aratati ba fata ori v,a platit sa puneti batista pe tambal
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.