Reportaj din Videle - Teoria mulțimilor vide: „Ce dacă n-au făcut nimic? Ținem cu ei, că sunt ai noștri!”

20 Ianuarie 2018, 03:50 | 11650 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Orasul Videle.

Printre cele mai sărace județe din România, Teleormanul se hrănește cu satisfacția de a trimite tot mai mulți oameni la conducerea țării. Localnicii se uită în jur și admit că totul arată deplorabil, dar sunt bucuroși că politicienii care i-au adus aici au preluat frâiele României.

În centrul acestei teorii se află orașul Videle, o așezare de 11.000 de locuitori din nordul județului, care, după ce a dat țării un ministru de Interne, a umblat din nou la pepiniera de oameni politici și a trimis un videlean direct în fruntea Guvernului.

Mai mult, aici >> recorder.ro

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
J.O. pe 22 Ianuarie 2018, 18:58
#10
# 8,hai mă atâta poți ??
Dacă ar durea prostia,te-ai auzi de pe lună !Ai reușit să scoți din tine exact ce era de arătat,adică ceața care îți ocupă mintea.Am înțeles că citești mai greu și interpretezi și mai greu,dar să răspunzi la întrebarea din titlul articolului cu răspunsul, ”AUTO”,e deja prea mult.Așa că...MARȘ!Hai că deja am călcat puțin în tărâțe.
valush pe 22 Ianuarie 2018, 11:31
#9
Ce o recomandă?
Nu-i cunosc vocea, dar talentul în orice caz nu o recomandă pentru postul de premier!
Sandu Marin. pe 22 Ianuarie 2018, 11:27
#8
Lui Pulica-jemica-olivica.
Comentariul tau versus comentariul meu se potriveste ca nuca-n perete, sau ca nuca-n cui. Ce zic eu si ce-ti inchipui tu! Te bagi ca musca-n c*rul calului! L-am preamarit eu pe dragnea sau pe vreunul din echipa lui?? La drogati ca tine inchipuirea bolnava le joaca feste si ii face sa traiasca in lumi paralele, sau intr-un stat paralel. Hai sa-ti pun o intrebare serioasa si vreau sa-ti vad raspunsul intr-o viziune-maniera europeano-nato:DOMNUL PRESEDINTE KLAUS IOHANNIS SE DISTREAZA LA MUNTE SI NISTE PROSTI URLA CA NISTE CAINI TURBATI LA LUNA, PRIN PIETE SI PE STRAZI SI HABAR NU AU CE VOR! CHESTIA ASTA CUM O EXPLICI justitiarule incoruptibil si democrat?
Jamie Oliver pe 22 Ianuarie 2018, 10:12
#7
Ai ieșit ca șarpele-ndrum
”Sandule”,te numeri printre proștii și lingăii care-l apără și laudă mărețele realizări ale condamnatului penal,Dragnea.Oi fii și tu unul de prin Videle?Măi secăturilor,e ca la TV,dacă nu vă place,schimbați site-ul,intrați pe ăla al viitorului condamnt penal.Ce-ați vrea să facem,să nu comentăm nici ceea ce vede o țară-ntreagă?Numai cu oameni ca tine am ajuns pe locul 1,în România.Mă întreb dacă îți meriți banii acolo unde ești angajat,că la felul în care gândești,nu arată decât mediocritate și slugărnicie.Nu mai trăi legat la ochi,te împiedici la fiecare pas.
Merla pe 21 Ianuarie 2018, 03:15
#6
Oras de cacat
Videle este un oras de cacat si de cacanari. De la Gogu ti**nu care afuma piata si vide mici, la toate c*rvele cu foamea in gusa care au invadat Buc*restiul, ramane un oras de ultracacat!!!
Xxx pe 20 Ianuarie 2018, 14:49
#5
??
Mai este ceva de spus?! Asta este realitatea!
Sandu Marin. pe 20 Ianuarie 2018, 14:11
#4
Ai dreptate, Sanda!.
Ca prostia s-a nascut in Diliorman se vede din articolele si comentariile publicate pe acest site- inclusiv din al tau!Norocul nostru este ca mai sunt si oameni cu judecata:IN 16 CUVINTE # 2 SPUNE MAI MULTE DECAT CEA MAI INAINTATA STIINTA- CU CINE SA VOTEZI CAND CEILALTI CONCURENTI SUNT NISTE ZEROURI?! Cu ludovic orban, cu teodor nitulescu, cu claudiu cracea?
Sanda Marin pe 20 Ianuarie 2018, 11:25
#3
Mergem într-o direcție greșită
Ce mai e normal în țara asta?Ne conduc niște mediocrii,mulți dintre ei cu probleme penale,deci,certați cu legea.Dar după tot ceea ce vedem la TV și citim prin presă,se pare că prostia și hoția s-au născut prin Teleorman.Dacă este corectă eticheta pusă,asta cred că se vede și se simte de către orice cetățean.
e pe 20 Ianuarie 2018, 09:28
#2
Cu cine altcineva să votezi???
Atâta timp cât opoziția este zero ca în prezent, evident că nu există alternativă la vot.
Videanu . pe 20 Ianuarie 2018, 06:29
#1
Gresitura de eroare.
Doamna Viorica Dancila NU ESTE DIN VIDELE, CI DIN ROSIORI. A lucrat la Videle ca inginer petrolist si zau ca a dat dovada de competenta. Voi chiar nu ati aflat ca a fost recomandata pentru postul de prim ministru de UNIUNEA EUROPEANA???
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.