Perchezitii la Politia Rutiera Rosiorii de Vede. Mita pentru a nu lua masurile legale.

10 Noiembrie 2017, 23:32 | 7653 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Politia Rosiorii de Vede.

Astăzi, 10 noiembrie a.c., ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Teleorman și Structura Centrală, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au pus în executare 5 mandate de percheziție, într-o cauză care vizează săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, abuz în serviciu și fals material în înscrisuri oficiale.

În fapt, în perioada iulie-noiembrie 2017, agenți de poliție rutieră din cadrul unei unități de poliție au pretins și primit sume de bani pentru a nu lua măsurile ce se impuneau față de conducători auto depistați că au încălcat legislația rutieră sau nu și-au îndeplinit îndatoririle de serviciu cu ocazia constatării unor încălcări ale prevederilor privind circulația pe drumurile publice.

Trei dintre percheziții s-au desfășurat la birourile agenților de poliție iar două la autospeciale utilizate de aceștia.

În cauză cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Politia pe 30 Ianuarie 2022, 00:03
#11
Mafia ronana
Sunteți o rușine mafie, ghiara statului roman rușine faceți ordine și armonie în tara nu japca la drumul mare ordinariilor
Know pe 30 Ianuarie 2022, 00:01
#10
Mafia ronana
Mafia lui Iohannis hmmmmm dacă vreți mai mulți bani plecați în Europa la cules de zmeura sau construcții acolo este munca cinstita nu la stat in coltul străzi și să iei salariul unui amarat pe o amenda j**urilor...,...aveți parinti copii,mame familie j**urilor ..., Respectati mafia nu legea sau constituția.
Hau pe 29 Ianuarie 2022, 23:58
#9
Mafia ronana
Măi șmecherilor de ce faceți pe prostii nu recunoașteți ce faceți ???? Abuzuri șpăgii,gratare de când este lumea ce dracu hai gata foame n voi....... Luați permisul unui șmecher hmmmmm sa că vad cum pai nu se poate k este blindat atunci dați o amenda la un biciclist să plecați la mare și voi cu familia
Chivu Ana maria pe 29 Ianuarie 2022, 23:53
#8
Mafia ronana
Mafie,j**uri,cârdășii,nepotisme,relații,șpagă,corupție,avere,nesatuiii, cat mai puteți cat mai vreți j**urile dracu va este foame ...... Pai are peny pâine și salam cu 10 lei mânci.... Pe saturate zdreanță..... Vrei ITP,asigurare,vesta futuți morți mati de corupt slavii sistemului creat de șmecherii care conduc lumea ...... Sa putreziți in iad ordinarilor aveți eticheta sau sunteți rebuturiile societății..., Opriți un gs un cos unx7 un a8 the last model că va scuipa in fața șmecherii care dețin domenii și au cumpărat tara repet opriți un șmecher adevărat că va scuipa pe geam zdrențelor unde este dreptatea ?????? Unde ???????? Hm...m opriți mașinii de peste 100 de mii că vă luați flegme ...... Sunteți cumpărați va dau și nume de mașini și persoane dacă vreți cumpărați mi o agendă și va spun cui sa i luați permisul j**urilor sclavii dracu sa putreziți in iad!!!!!!!
Pula mare pe 31 Martie 2018, 06:30
#7
Bulani
A mai venit un bulangiu acum de la buc*resti sa faca lege cu cine nu trebuie .... in gat
Zorro pe 12 Noiembrie 2017, 11:15
#6
Politia RdV=MIZERIE
Toata POLITIA din RdV este o mizerie si in putregai!Coruptie, cardasie cu toate ciorile din municipiu.
Rtv pe 11 Noiembrie 2017, 16:29
#5
Puiu
Da mă ramin pe afară, că mă scapă nasu Codrea....Oarba de voi ! Semnez Opreanu și prietenul meu mircescu

noi pe 11 Noiembrie 2017, 15:49
#4
Oprene, ce zici tată?
Dacă te scarma ăștia bine, mai rămâi pe afară?
Lic*riciul pe 11 Noiembrie 2017, 09:23
#3
DGA si DNA,sa vina sa-i ia
Pe la Turnu Magurele cand vine DGA si DNA,ca e tare mult de lucru?!
Pompi pe 11 Noiembrie 2017, 08:54
#2
Hotiii
Ba da,sa va ia pe toti politisti.va vindeti pe o sticla de vin si un pachet de tigari.rusine!!!
politist pe 11 Noiembrie 2017, 07:45
#1
incorupt
SJA Teleorman de cand se stiu ei, au prins numai agenti de politie in special de la circulatie. In Teleorman toti sant supercinstiti in afara de politisti. Bai baieti doar atata puteti? La cata coruptie se gaseste in acest judet voi chiar nu puteti face mai mult?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.