Incredibil! COPIII INTERNAŢI ÎN STARE CRITICĂ LA SPITALUL DIN TURNU MĂGURELE SUNT “TRATAŢI” PRIN TELEFON…DE LA ALEXANDRIA

07 Septembrie 2017, 09:03 | 9706 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Spitalul Municipal Turnu Magurele.

De noaptea minţii! Copiii ajunşi cu grave probleme sănătate, la Spitalul din Turnu Măgurele, “primesc” medicamentaţia prin telefon, de la medicul specialist pediatru, aflat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria.

Este şi cazul unui copil de câţiva anişori, internat la Spitalul din Turnu Măgurele, care a fost adus în unitatea spitalicească într-o stare destul de gravă. Cum acolo nu există medic pediatru, iar asistentele sunt depăşite de situaţie, s-a solicitat părerea unui medic specialist din Alexandria. Cum altfel, doar prin telefon!

“Vă mănânc, dacă îmi trimiteţi copilul cu Salvarea, în stare de convulsie”, a fost răspunsul mediciului pediatru.

“Urmaţi tratamentul, aşa cum vi l-am spus, stabilizaţi copilul şi, ulterior, vorbim”, a continuat doctorul respectiv.

Dialogul dintre medicul pediatru de la Spitalul Judeţean şi asistenta de la Turnu Măgurele arată cât de bolnăvicios este sistemul sanitar din judeţ.

Cu o calmitate ieşită din comun, doctorul le-a explicat cum trebuie procedat în astfel de situaţii. Greu! Foarte greu de înţeles pentru o asistentă, care ştia doar că facă injecţii în c..r, deşi în cazul de faţă se impunea o altfel de intervenţie!

sursa: infotr.ro

Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
Tot Pt Ilie pe 13 Septembrie 2017, 06:50
#23
simplu
Ce reactie cauzeaza comentariul dvs?

Schimba ceva? Asta inseamna sa faci ceva cu folos.

Acum pricepi matale.????

pt lire de la scularie pe 13 Septembrie 2017, 06:46
#22
Pe bune
Ai c*raj sa ma vezi face to face, sau sa-mi intermediezi o intlanire cu DRagnea ca sa il f...k him a little bit ...Oricat ar fi sa stea sa va explice cineva tampenia voastra, voi sudistii nu o sa pricepeti niciodata, pt ca sunteti atat de indobito... de Dragnea, ca il visati si noaptea. Slugarnicia si frica, afinitatea pt favoruri, dorinta de a parea mai destepti decat arata realitatea doar ca sa rezolvati ceva sua pt bani cu toate ca habr nu aveti de nimic o aveti din plin, pt ca altfel orasul si zona aceasta nua r fi in rahatul asta. Sunteti niste oameni usor de cumparat pt ca aveti atat de multe lipsuri fizice, materiale si de conduita sau morale incat alta varianta nu aveti decat sa va vindeti celui care va ofera o farama de asa zis respect de sine sau o gadilare usoara a orgoliului. ASa ca pt mataluta oricat de mult as explica faci parte din acesta categorie, motiv pt care nu ai cum sti diferenta. Mai circula un pic .
Ilie de la sculărie pe 12 Septembrie 2017, 07:54
#21
@???
Acuma, dacă matale stai la altă masă, de ce te interesează ciorba altuia? De ce te bagi matale singur în seamă precum supozitorul în c*r? E masa noastră, e ciorba noastră, e treaba noastră cum o mâncăm, nu trebuie să vii tu să pui sare în ea. Stai la masa lui matale, și papă caviar, și lasă-ne pe noi cu ciorba noastră de ștevie. E ușor să faci pe deontologul din fața tastaturii, dar în realitate n-ai avea c*raj să gângăvești două vorbe dacă ai fi în fața unui Dragnea sau alt je**s de politician corupt. Ba, mai degrabă ți-ai apleca spinarea slugarnic, atitudine tipică pentru poltroni duplicitari de teapa ta. Partea proastă în toată afacearea asta este că voi faceți pe deștepții aici, voi sunteți ăia care stabilesc ce e bine și ce nu în legătură cu cei care comentează aici. Fiecare are dreptul la opinie mon cher, nu toți suntem făcuți după chipul și asemănarea ta. Că suntem sudiști, asta e, așa a hotărât Dumnezeu, nu toți avem norocul tău.
mamica pe 11 Septembrie 2017, 21:49
#20
rusine ..c..r ?
Pt cel/cea care a scris acest articol vreau sa spun asa: sa ii fie rusine ca isi tradeaza colegii de munca, apoi faptul ca nu stie limba romana si sensul expresiei dovedeste incompetenta si narcisism. Deci eu cand ii spun copilului meu ca ii admin. un supoz. in fund sau mai pop**ar in c*r inseamna intrarectal. Acum eu stiu ca injectiile intramusculare se fac in fesa sau in coapsa intr-o anumita portiune si etc, dar in nici un caz in c..r. Asa ca va rog sa plecati acasa cel/cea care a scris articolul sau sa scrieti despre noua descoperire pt ca dati dovadada de o prostie exemplara sau mai faceti inca o data clasele primare si gimnaziale, poate asa invatati gramatica limbii romane. Sunteti de o prostie rar intalnita. Singurele merite care ar trebui sa vi se recunoasca este ca sunteti un exemplar pur de prostie si ca meritati recunoastere prin impaere sau imbalsamare pt posteritate. Felicitari, sunteti totusi bun la ceva.
????? pe 11 Septembrie 2017, 16:45
#19
Cool
Ma intreb daca nu ar mai exista spitalul acesta, cati oameni vor muri? Din cate stiu eu conteaza primele 5 minute sa se intervina ca sa i se ofere unui pacient sansa la viata,iar atunci cand nu va mai fi spitalul si va dura trei ore sa ajungi la cel mai apropiat spital ce veti face, sau va dura 3 ore pana ajungi cu copilul in convulsii la un alt spital??? va spun eu sa opriti si la popa acasa pt ca ala va mai vindeca ....Asa ca ar trebui sa faceti ceva sa se schimbe situatia, nu sa va apucati sa criticati voi cei care le stiti pe toate pt ca sunteti specializati in toate. De desfiintat este usor, dar de construit sau repus in fct papa. Faceti ceva oameni buni sa va schimbati situatia nu mai latrati degeaba ca ursul tot trece. Voi sudistii va uitati in ograda altuia, dar sa munciti sa ajungeti la nivelul celui pe care il jigniti oha. Castanele sunt pt prosti sa le scoata si sunteti multi. Oamenii destepti isi vad de treaba lor Acum suportati sa fiti tratati ca niste animale de targ.
pt cel cu c...r pe 11 Septembrie 2017, 16:35
#18
chiar asa ????
Si cei care vociferati de ce nu faceti ceva ca sa schimbati situatia ? Cand ati votat ;;ciuma rosie ;; ati crezut tot ce au spus. Eu nu, ca atare nu am votat cu ei. Cu alte cuvinte daca ati luat m..e atunci ziceti bodapostre pt ca voi ati cerut-o. Parerea mea este ca au stiut cata prostime este in jur si ca va tine. Acum lasand jignirile la o parte, logic am si eu o intrebare : Daca ati vazut greseala de ce nu faceti ceva sa reparati greseala sau de ce nu iesiti in strada sa daramati acest regim dictatorial ? Ce rezolvati ca scrieti articole despre tot felul de rahaturi, pt ca va fi mai rau de atat? Mie personal mi se rupe ranga de ce scrieti voi aici, dar sunt uluita inca o data de prostia de care dati dovada voi cei care observati aceste nereguli si asteptati sa faca altcineva ceva pt voi. Va spun cu tot respectul ca o veti lua in mana in continuare cu felicitari.
pop pe 11 Septembrie 2017, 08:17
#17
hahaha
DIN CATE STIU EU TOCMAI ACELE ASISTENTE AU SALVAT VIATA COPILULUI CARE A AJUNS IN VIATA LA ALEXANDRIA, DEOARECE MEDICUL DE GARDA DIN ACEA ZI - DR DUMITRU, HABAR NU AVEA CE SA II FACA. SI INTR-ADEVAR NOROC CU DR PEDIATRU DE LA ALEXANDRIA SI CA A AVUT CINE SA O ASCULTE .
Gogu piticu pe 10 Septembrie 2017, 18:14
#16
Pt Violeta =8 & 11
Violeta, Violeta și cu cine ne recomanzi să votam? Cu usr, poate cu pnl sau pmp-ul lui Băsescu? I-am avut odată la conducere pe ăștia și ce au făcut? Ne - au nenorocit, atat pe bugetari, pensionari cât și mediul de afaceri. Pe cine vrei să votăm?
Eu pe 10 Septembrie 2017, 13:31
#15
Boc
A facut rau Boc ca a inchis astfel de spitale?
Adelin. pe 08 Septembrie 2017, 17:26
#14
Pentru Adina+ lucruri serioase.
Adino esti o idioata fara pereche Tu esti ciuma neagra De unde ai avut tu bani pentru calculator scump? Probabil din prostituare fizica si politica.Comentariul tau produce scarba Ce daca erau altii la carma urbei aveam medici la spital?2-Daca asa s-a intamplat acea asistenta MERITA TOT RESPECTUL SI TOATA STIMA A FACUT CEVA EXTRAORDINAR IAR DESPRE DOCTORUL DE LA ALEXANDRIA CE SA MAI SPUN MANA LUI DUMNEZEU! 3-ASA CUM A PROCEDAT ASISTENTA POATE FI O SOLUTIE VIABILA PENTRU SPITALELE DIN PROVINCIE CARE NU AU MEDICI PENTRU TOATE SPECIALITATILE: LA CAMERA DE GARDA SA FIE INSTALAT UN SISTEM VIDEO (SE NUMESTE SKY SAU MA INSEL? RECUNOSC NU MA PRICEP) SI CU CE VEDE DOCTORUL SPECIALIST DE LA JUDET SAU BUCURESTI, CU CE DESCRIE ASISTENTA SAU MEDICUL DE GARDA DIN PROVINCIE, SE POT SALVA VIETI. (desigur, ce spun eu nu merge la toate cazurile) Apropos la noi nu era medic de garda de ce a vorbit asistenta? Sau o fi fost medicul Georgescu care n-a vrut sa se scoale?,asa cum s-a intamplat cu mine
ALDE pe 08 Septembrie 2017, 15:59
#13
Ivan
Acum daca v-ați luat m....e mai comentați ?
Adina pe 08 Septembrie 2017, 08:12
#12
Ciuma roşie
Culegeți ce ați votat, adică ciuma roşie
Violeta pe 07 Septembrie 2017, 14:46
#11
Mama spagilor dirijata de Victor Ivan
La turnu magurele coruptia este in floare. Nu te mai saturi o data Ivane de luat euroi la orice angajare facuta? Nu vreau sa dau nume dar se stie sigur persoanele care sunt angajate le dau subiectele seara acasa sa le invete si mai nou se practica cu casca in ureche. Lasa magariile Ivane ca se strange latul si la tine si o sa belesti p**a!!!
o pe 07 Septembrie 2017, 13:58
#10
sleahta
o sleahta de talhari profesionisti...incepand de la paznicii rude cu directorul si care stau toata noaptea cu creierul atrofiat de alcool...si pana la regele suprem KIM JON Dumitru care pleaca acasa zilnic cu cel putin 3000 de euro...Doamneee ce o face cu sutele de milioane zilnic?? asistentele habar nu au unde se afla...nu vor sute de milioane dar macar sa nu plece cu mana goala...etc
micul mike pe 07 Septembrie 2017, 13:03
#9
pt c*rioasa de la nr 1
fac pariu ca esti una dintre pamfletele de asistenta care lucreaza in acel spital sa jure tot ce exista in spitalul ala ca personal medical ca nu a dat spaga la angajare
Viorela pe 07 Septembrie 2017, 12:57
#8
Vai mama lui de spital
Cadre medicale imbatranite si depasite profesional,ca si managerul Ivan de la ALDE(PSD).Iar asistentele facute pe la Liceul Industrial(cu angajari facute pe relatii si bani),SUB indrumarea si greutatea marelui obsedat sexual Mitroi.Asta e medicina din anul 2017?!De dotatrea cu aparatura,si mizeria din spital,ce sa mai vorbim?Votati PSD si o sa murim de o simpla gripa.
Mihail pe 07 Septembrie 2017, 12:44
#7
Se moare!
Se moare cu zile in spitalul din turnu Măgurele!!!!
FlLIP pe 07 Septembrie 2017, 11:26
#6
BATAIA DE JOC CONTINUA
DEZASTRUL DIN SANATATE SE VEDE IN FIECARE ZI IN FIECARE UNITATE MEDICALA DIN TELEORMAN.PANA CAND SI CATA RABDARE SA MAI AVEM?TREBUIE ELIMINAT TOTI PARAZITII DIN SANATATE,INCLUSIV CADRELE MEDICALE INCAPABILE DE UN SERVICIU MEDICAL CORECT ȘI LA TIMP,ȘI PE DEASUPRA ȘI SPAGARI.
micul mike pe 07 Septembrie 2017, 10:51
#5
spitalul spagilor
de ce se intampla?si eu am fost cu bebelusul la noi la spital cu febra si ce am vazut acolo pur si simplu m a lasat cu un gust amar asistentele una nu stiu cand a ajuns asistenta pt ca eu o mai vazusem vanzatoare pe la codrea apoi la spalstoria chimica tot a lui codrea si hop si asistenta plus ca o isterica am ctezut initial ca este internata la sectia de pshihiatrie dar.. nu era asistenta!a mai aparut una care pur si simplu ne certa ca de ce nu ii dam ceai i am explicat ca bebe refuza absolut orice si a inceput sa ne certe vazand asta am luat copilul i am dat repede un anntitermic puternic pt a nu face convulsie si am fugit la alexandria unde spre mirarea mea cei de acolo si au facut treaba intr un mod profesionist.la turnu numeri pe degete asistentele care stiu meserie
Valentina pe 07 Septembrie 2017, 10:22
#4
Spaga este la putere in Turnu Magurele
Ar trebui sa se inchida spitalul asta., mori cu zile la Turnu Magurele. Stai ca mai angazeaza Ivan astazi niste incompetente ca doar a luat dreprul, ca la orice examen sustinut.cine are cascaval si o bucata de p***da este sigur angazat de impuritu de Ivan si piticu ( coiu)orasului. Asta este mafia aici la spital. Nu ii dor de problemele de sanatate ale oamenilor.
T pe 07 Septembrie 2017, 10:14
#3
Nebunie
Pt. care motiv au desființat secția de pediatrie ?Dacă mergi după amiază în spital ai impresia că ești la un dispensar sătesc .
Curioasa pe 07 Septembrie 2017, 10:13
#2
Completare
De foarte multe ori asistentele au dat conduita terapeutica si inca ceva s-au facut manevre care trebuiau facute de catre un medic desteptule'......

Curioasa pe 07 Septembrie 2017, 10:11
#1
Ce destept esti daca si comentezi
Pt ca au existat acele asistente nu a murit copiluli, de tratament trebuie indicat de catre un medic desteptule'
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.