Toti nebunii circula pe sosele. Politia este prea corupta si plina de papagali.

01 Septembrie 2017, 13:40 | 8561 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Toti nebunii circula pe sosele. Politia este prea corupta si plina de papagali.

In ziua de 29 august 2017, poliţiştii din municipiul Alexandria au depistat un tânăr în vârstă de 26 de ani din comuna Brînceni, în timp ce conducea un autoturism pe str. Fabricii din localitate, cu toate că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Lunca, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Liţa au oprit un autoturism care nu avea numere de înmatriculare. Autoturismul în cauză era condus de un bărbat în vârstă de 28 ani din Comuna Liţa. În urma verificărilor s-a stabilit că respectivul conducător auto nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto şi în urma testării cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde i-a fost prelevate două probe de sânge.

În ziua de 30 august 2017, poliţiştii din municipiul Roşiorii de Vede au depistat, pe str. Dunării din localitate, un tânăr în vârstă de 27 de ani din comuna Peretu, în timp ce conducea un autoturism cu toate că nu poseda permis de conducere.

În ziua de 31 august, tot în Roşiorii de Vede, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza de competenţă, poliţiştii au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani din localitate, care ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Cei patru tineri s-au ales cu dosar penal săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, unul dintre aceştia având de răspuns în faţa legii şi pentru conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice, va răspunde şi un conducător auto care, în noaptea de 31 august 2017, a fost depistat de poliţiştii din Turnu Măgurele în timp ce conducea un autoturism pe str. Mihai Bravu, intersecţie cu str. G-ral David Praporgescu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, al cărui rezultat a indicat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Mun. Turnu Măgurele pentru prelevarea a două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

Citeşte şi