Dragnea la inchisoare - Dan Tapalaga, Hotnews.ro - Vom merge pana la capat. Nici un pas inapoi!

08 Iulie 2017, 14:21 | 10071 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Dan Tapalaga, Hotnews.ro - Vom merge pana la capat. Nici un pas inapoi!„

„Mergem până la capăt”:

„Rise Project a descoperit primul document care pune semnul egal intre Dragnea si Tel Drum. Noi am descoperit o vila la Busteni.

Continuam investigarea averii ascunse si a afacerilor familiei Dragnea, dupa ferma de porci de la Salcia si lacul Belina. La capatul unei anchete de cateva luni, am reusit sa documentam cum a ajuns o vila cu 11 camere din Busteni la o firma controlata de oameni apropiati de Tel Drum asociati cu fiul Dragnea jr.

Am mai vazut schema asta la ferma de porci de la Salcia si la lacul Belina, locul preferat de pescuit a lui Dragnea. In toate situatiile prezentate pe larg de HotNews.ro gasim cam acelasi modus operandi. Afacerea intra initial pe mana Teldrum sau a oamenilor din acest anturaj, apoi apare in peisaj fiul lui Dragnea, direct sau prin interpusul Ilie Liviu Dragne (din comuna Gratia, locul natal al lui Liviu Dragnea).

Schema se repeta in cazul fermei de porci, in cazul lacului Belina si tot asa arata in cazul vilei de la Busteni, aflata in plina renovare. Vila a apartinut lui Sergiu Cunescu, fost lider PSDR decedat in 2005. Liviu Dragnea ar fi fost vazut vizitand deseori santierul, dar in acte nu apare nicaieri. Dupa ce am inceput investigatiile, fiul liderului PSD a iesit din actionariatul firmei S&P Management, actionar minoritar la randul ei in firma Interfrigo, care detine in acte vila de la Busteni.

Oricat si-ar disimula afacerile si averea, oricati interpusi ar avea, de oricata protectia s-a bucurat in trecut si poate in prezent, Liviu Dragnea lasa urme. Noi avem datoria fata de public sa facem lumina in averea celui mai puternic si periculos om din Romania la acest moment, indiferent cat de greu ne va fi. Vom merge pana la capat. Nici un pas inapoi!„

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Ilie Neamtu. pe 16 Iulie 2017, 05:57
#13
Cine este Dan Tapalaga?
Un mafiot, un santajist, ca Dan Diaconescu. In final va ajunge tot la puscarie. [NOTA. A NU SE INTELEGE CA SUNT PARTIZAN LIVIU DRAGNEA. DIN CONTRA!!!]
. pe 15 Iulie 2017, 09:54
#12
.
Asa e,Ilie Neamtu

Totul pe acest site este exact caca-maca, inclusiv sustinatorul lui, marele om politic, Claudel Cracea. Bai, Cracea, tine-ti dracu banii sa o mariti pe fie-ta, sau sa ii schimbi boxele neveste-tii,nu ii mai da pe prostii, figura trista si operata ce esti!
"Pensionarul" pe 12 Iulie 2017, 17:44
#11
Iubite nepoate #3
Esti tu "elev" pe cat sunt eu de "pensionar"! ELEVII CARE AU DEMNITATEA SI PRETENTIA DE A FI SOCOTITI ASTFEL, NU CITESC CE SCRIE PE PERETII W.C.-urilor PUBLICE! DACA AI FI ELEV, AI AVEA PARINTI, ORI EI NU TI-AR PERMITE SA TE BAGI UNDE NU-TI FIERBE OALA.DACA VREI SA DOVEDEST CA ESTI ELEV, DU-TE SI CUMPARA TREI PUIETI DE TEI SI PLANTEAZA-I IN LOCUL CELOR RUPTI!
Elev pe 10 Iulie 2017, 14:22
#10
Pentru nenea pensionarul
Văd că mata ai vrut sa fii ironic, nu mă deranjează. Totuși, nu înțeleg cum ai putut face o asociere așa tâmpită, de ce m-ai asemănat cu strâmbă-lemne? Păcat, ai îmbătrânit degeaba.
Faceți o presă corectă pe 10 Iulie 2017, 13:02
#9
STIMATĂ REDACȚIE,
Nu mai dați drumul postărilor care nu au legătură cu articolul.Dacă veți continua,nu veți face decât să decredibilizați acest site și să-l duceți în derizoriu.Iar munca de investigare și informare pentru care ați înfințat acest site,să fie luată în bășcălie de părelologii de ocazie și de cei cu frustrări și complexe.Este mai mult decât evidentă apărarea hoților și mincinoșilor,de către persoane care asteaptă veșnic pomana promisă de către hoți.Acestea sunt persoane slab pregătite și cu un nivel de înțelegere mult sub medie.
Alt elev. pe 09 Iulie 2017, 17:40
#8
Bunicule.
Poti fi linistit, mai ramasese o jumatate de pomisor, azi a fost rupt complet! Bravo Politie, se vede ca esi in greva!
Pensionarul. pe 09 Iulie 2017, 14:41
#7
Iubite nepoate #3
Precis ai stofa de mare politician! Esti cumva elev la Sfantul Haralambie? Probabil tu ai rupt pomisorii de langa biserica si din c*rtea bisericii, in semn de protest impotriva banditilor pesedisti.
2017 pe 09 Iulie 2017, 07:19
#6
ăsta e anul
Când Dragnea va avea cătușe pe mâini.
anghel pe 09 Iulie 2017, 01:09
#5
i
si 20 de ani de zile de puscarie sa faca e putin ptr, cat rau a facut in jud.Teleorman
Florin pe 08 Iulie 2017, 22:51
#4
De kkt
Asotiatiile de pamant de la Lita;ferma Dona;loc*rile de incarcat barje din portul Turnu Magurele;restaurantul Briza Dunarii unde se fumeaza in interior tot timpul......
elev pe 08 Iulie 2017, 22:13
#3
pentru toți pensionarii
Dacă vreți ca nepoții voștri să aibă o șansă în viață, nu mai votați PSD! Sunt criminali.
Noi pe 08 Iulie 2017, 18:21
#2
Voi
De Petre Pitiş nimic nimic, ca doar el e mina dreapta la Teldrum .
Ilie Neamtu. pe 08 Iulie 2017, 18:13
#1
Nimic concret pentru D.NA.
Singurul lucru cert este ca cel din fotografie are tot o figura de mafiot si ceea ce vedem si citim este, de fapt, o incaierare intre hiene, pe u cadavru i descompunere.Acest domn "justitiar" AR FI MAI CREDIBIL DACA NE-AR PREZENTA IN COPIE DENUNTUL (PLANGEREA, SESIZAREA) FACUT LA D.N.A.Ceea ce vedem acum se cheama caca-maca!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.