DNA - al treilea dosar pe numele lui Dragnea.

08 Iulie 2017, 14:05 | 7863 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
DNA - al treilea dosar pe numele lui Dragnea.

O parte dintre aspectele continute in investigatia jurnalistica publicata joi de RISE Project fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul DNA, precizeaza vineri Directia Nationala Anticoruptie, intr-un raspuns la o solicitare HotNews.ro.

"In acest dosar, constituit pe baza de sesizare din oficiu, procurorii au dispus, la data de 19 februarie 2016, inceperea urmaririi penale in rem (fata de fapte) sub aspectul savarsirii unor infractiuni de coruptie si asimilate coruptiei", potrivit sursei citate.

DNA mai precizeaza ca, dupa inceperea urmaririi penale in rem, au fost administrate mijloace de proba constand in audieri de martori, ridicari de documente, solicitari de relatii de la autoritatile nationale si de la autoritatile din Brazilia.

Totodata, jurnalistul Ondine Ghergut a anuntat vineri ca a depus o sesizare la DNA privind dezvaluirile Rise Project.
Jurnalistul Ondine Ghergut a scris vineri, pe Facebook, ca a sesizat DNA cu privire la dezvaluirile jurnalistilor de la Rise Project privind "fluxurile financiare de sute de milioane de euro din bani publici catre firma controlata de (Liviu) Dragnea".

"Am sesizat DNA cu privire la dezvaluirile jurnalistilor de la Rise Project legate de fluxurile financiare de sute de milioane de euro (numai un singur contract e de 400 milioane de euro) din banii publici catre firma controlata de Dragnea, SC TEL DRUM SA, asa cum rezulta din nota DGIPI publicata in facsimil. Trebuie sa ne implicam direct in ce se intampla cu banii publici, adunati din taxele si impozitele noastre din ce in ce mai mari si mai multe. Sifonarea a sute de milioane de euro din banii nostri este subiect de interes public", a scris aceasta.

sursa: hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Mama Omida pe 09 Iulie 2017, 13:29
#3
MULTE ÎNAINTEEEE,LIVIULE !!
Sa c*rga belele si problemele asa cum le-ai facut si le-ai aruncat tu peste noi.Fara mila si prea multe regrete.
Altfel de cetățean pe 09 Iulie 2017, 12:27
#2
Cetățene,nu te grăbi!
Sunt suficiente probe,trebuie doar un proc*ror onest să fie pus la treabă,și un judecător c*rajos să dea o sentință meritată.Și va fi,asta în mod sigur,cu sau fără voia unora.Și corect ar fi și o confiscare a întregii averi ce nu poate fi justificată.
cetatean pe 09 Iulie 2017, 07:44
#1
parere
Dosarele lui draqnea se vor finaliza si judeca peste 50 - 100 de ani. Pana atunci citim stiri hot.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.