Directorii de scoala - test psihologic. Liceul Emil Racovita Rosiorii de Vede: Circul din Moscova - ne scriu cititorii.

26 Iunie 2017, 21:34 | 8874 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Liceul Emil Racovita Rosiorii de Vede

Doamna Inspector General. Inainte de orice concurs de directori, puneti-i pe unii maimutoi sa dea si testul psihologic in mod serios. Poate ca unii au sechele din copilarie, si imi asum ce spun.

Ne amintim de un presedinte care a spus cu subiect si predicat ca intra in fibrilatii cand vede profesori, deci exista tot felul de sociopati in lume iar acestia nu au ce cauta in functii de management educational. Asa sunt si unii directori pusi prin concursuri de imprejurari (am intalnit cu puctaj maxim care NU este in stare sa-si faca un discurs de o pagina a4, in limba romana, deci ma indoiesc profund ca acea persoana poate da vreun examen in vreun fel).

O sa va dau detalii in privat deocamdata cum devine cazul la asa zisul Liceu Emil si Racovita din Rosiorii de Vede. Circul din Moscova este nimic pe langa asa zisa institutie de invatamant. Daca ne vedem cumva in privat o sa aflati mai multe detalii.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Gica Contra pe 18 Iulie 2018, 20:38
#9
terminator
Cand iti da tact'o castane cand esti mic are sechele cand esti mare. Din nefericire,,modelul,, educational marca Joule a fost copiat de inca cel putin doi profesori de azi, probabil fosti elevi de ieri, de asemenea batuti in cap. Evident ISJTR nu stie nimic nu face nimic.
De bine pe 04 Iulie 2017, 10:40
#8
Un coleg
Ce să zicem de Manea ăsta barem pupa bine,la Preda numai din ăștia sunt, celalt de care ați scris anul trecut Ghinea Edi nu e tot acolo,la Preda, fost si ala ani buni director pe nota unu 1 Și alții cu note fff mari nu pot fi titulari din cauza la leprele astea nu e corect acu se laudă Ghinea că e finu lui Cuclea și că o sa.l pună Adi Gâdea iar director pe ce,pe prostie zice că primarul de la Ciuperceni i o s..ge că el e șmecher face ce vrea in scoala aia că are pile de Dna general inspector vorbește f urat peste tot de ăștia nu avem loc analfabeti,pupinc*riști.
Un profesor de moda veche ! pe 28 Iunie 2017, 16:30
#7
Replica.
Domnule draga,acest prof de sport are apucaturi de golan,un limbaj de birjar !Si mai zicem de ce a ajuns invatamantul in halul care se afla .Rusine,rusine,pe vremea mea nu ar fi predat .
Pro Ghe pe 27 Iunie 2017, 23:05
#6
Bravo,Ghe
Am sa ii scriu lui Basescu de ce se intampla in consiliul,cum acest profesoras isi bate joc de alegatori.Astia sunt de pus la zid ! Mai aveti sa ne vindeti la targul de sclavi,ca sa fie tabloul intreg .Sunt c*rios ce are sa spuna domnul fost presedinte .Ne ai inselat increderea stimabile profitor!
Ghe pe 27 Iunie 2017, 22:34
#5
Manea profitorul fara principii !
Te am votat si imi pare rau ca multi altii din oras,si tu ce ai facut ?In secunda doi ai batut palma cu dusmanul,pentru functia de director .Asa ca ce oare esti decat un mincinos si un profitor ?Mai ai constinta sau te au sterso alde Dragnea ?Mai esti si profesor,ce educatie dai elevilor?
Manea pe 27 Iunie 2017, 18:07
#4
Pentru Ghe
Mai avortonule, cum iti permiți tu să vorbesti de alții ? De unde pana mea stii tu cu cine colaborez eu ? Mai democratu' lu' pește prăjit! Mai ia tu puțină muiță măi căcatule.....
Ptr Bla pe 27 Iunie 2017, 07:31
#3
Replica.
Sa te pupe ciuma !Scuze ciuma rosie !Pe care o pupi tu la gaoz.Mai Maneo!
Ghe. pe 27 Iunie 2017, 07:19
#2
Astai,Manea slutu si uratu!
Halal director,sa ti fie de cap mai tradator al principiilor democratice.Ai promis in campanie ca nu vei colabora cu psdeul .Sa mai vezi voturi,tradatorule care esti !Meriti cate o flegma de la cei cate te au votat !Slugo !
Bla pe 26 Iunie 2017, 23:40
#1
Bla
Sunt director si sa ma pupati undeva
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.