Trei politisti au batut un cetatean din Moldoveni - ne scriu cititorii.

18 Iunie 2017, 10:26 | 9346 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Ambulanta.

Trei politisti au batut, in data de 15 .06,  un cetatean din Moldoveni.  Trei coaste rupte, timpane sparte, fractura craniana si tot corpu negru.  Politistii erau cu o masina nr tr 87 axl. Au rupt omului cartela telefonica sa nu sune la 112 amenintindu-l ca nu s-au intinlit in acea seara, altfel il omoara. La 300 merti era si un politist din Dracea, pe nume Mihai. Omul a facut plingere penala.

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
Xy.z pe 10 August 2017, 21:59
#17
Pol turnu magurele
Sunt niste je**si si imputiti.rusine pol.româna
juan pe 24 Iunie 2017, 13:02
#16
doom 2
invatati in plm sa scrieti romanaste si corect gramatical si apoi postati pe net.... sunteti toti niste taranusi... desi munca nu va place ..! iti recomand sa te apuci de videochat raciule,ai face bani frumosi cu trandafirashul ala....!
cetatean pe 24 Iunie 2017, 09:51
#15
moldoveni
pffffff ati batut pe prietenul Cristian?ati belito si o sa sugeti voi cariciu cu tot neamu vostru
gicu pe 21 Iunie 2017, 18:34
#14
deja
deja ne sugi cariciu raciule cu comentariile tale..! si cu trandafirul tau de pe tatze..! tu crezi ca toti sunt ca aceia carora le cari tu peste ?! afla ca nu prea ne.ai impresionat...! STOP BRACONAJULUI ! mai dute si la sapa,ca ai furat destul...!
fane pe 21 Iunie 2017, 14:23
#13
contra
huooooo militieni je**si
stiuca pe 21 Iunie 2017, 09:36
#12
...
acei politisti se aflau ilegal in acel moment la moldoveni,ei nu aveau pe ordinu de zi deplasarea la moldoveni, deja a inceput cercetarea,
Potrocu pe 20 Iunie 2017, 14:12
#11
tr87axl?
E smardoi tipu da bine cu pumnu.....
Pitrocu pe 20 Iunie 2017, 14:11
#10
tr87axl?
Tr87Axl ? Este un cielo verde ? Daca da este al unui politai gras Tufan Ciprian si este politai la Baneasa.
ion pe 20 Iunie 2017, 09:43
#9
gura de aur
je**si de militieni sa luat de cine nu trebuia un om de un metru,indiferent ce ar fi facut nu trebuia batut, acum vor raspunde penal dosar 277?militieni nenoraciti ati b....o
tinu pe 19 Iunie 2017, 18:41
#8
bravo
daca ieste asa ca era braconer omu ala batutu foarte bine ia facuy . de anii de zile isi fac de cap pe olt totii electricienii si nimeni nu sa louat deiei. graniceri dorm sau sunt mangiti cu iei nu am vazut o masina de la iei pe aici. acuma ca sau apaucat baieti acestea de la politia locala sa se ia de iei iar nu ie bine,se dau ca ia batut. da bine lea facut,noi oameni satului o sai sprijinim si o sai ajitam si o sa sunam la 112 ca sa vina poltia ca nu sr mai poate. neam saturat si vrem sa jutam militia. huuuo frontiera ca va areatat jumate ca ati fost cu ei fomistilor care nu sunteti buni de nimic
loj pe 19 Iunie 2017, 18:04
#7
adevarul
politia nu a procedat corect, dar cred ca acei oameni n-au mai suportat sau a fost o razbunare

cel batut si-a cam meritat-o, omul se ocupa cu pescuitul ilegal, la c*rent... e mana-n mana cu frontiera, le dau bani sau peste sau ce naiba le dau nu stiu ca nu se ia de ei niciodata, stiu cand vine frontiera in control, stau acasa atunci.

acesti oameni pregatesc drumul cu tot felul de cuie sa nu poata fi prinsi, destui si-au distrus cauciuc*rile din cauza lor, probabil si acesti politisti sau daca nu s-a intamplat asta nu s-au mai inteles la mita...

executor pe 19 Iunie 2017, 16:01
#6
question
poate ne spune victima si din cauza la ce a foat batuta ! poate asa putem trage o concluzie fireasca ! pana atunci pot sa spun si eu multe in calitate de anonim. sunt sigur ca daca este asa, nu a fost batut degeaba ! desi bataia nu este o solutie,nu cred ca i.a fost aplicata pentru distractie !
robin pe 19 Iunie 2017, 09:06
#5
hood
poate ne spune pistolarul de cristi neatu ce sa intimplat.pentru neatu nu exista lege?,umbla cu o barca pe un peridoc neinscris in circulatie fara revizie si asigurare,entru el de ce nu se ea masuri?,,,,dar lasai sa mai vina la moldoveni va veni tot satul sa le faca si lor ce au facut ei cetateanului,
cetatean pe 19 Iunie 2017, 07:03
#4
continuare
Cand stau pasivi ne luam de ei ca nu isi fac datoria. Cand sant fermi ne luam de ei ca fac abuz. De fapt ce vrem noi ? In alte tari cum actioneaza politia ? Toti romanij stiu asta si povestesc in tara ca acolo nu se discuta cu ei. In romanica ne batem joc de politie din toate pozitiile ca asa da bine in mass media. Pai cand santem corecti ?
turcu pe 18 Iunie 2017, 23:12
#3
hahaha
cititorii nu stiu sa scrie corect gramatical sau au parkinson? spune draga cititorule tot,daca esti corect !!! probabil ai facut si tu ceva ! desi nu asa se rezolva lucrurile....! dar te

oi fi crezut si tu vreun boureanu...!
cetatean pe 18 Iunie 2017, 18:22
#2
ma intreb
De ce nu spuneti tot? L-au batut asa degeaba sau au avut motiv. Politistii nu sant si ei cetateni ? Nu cumva cetateanul era turmentat si s- a luat de ei sau a facht scandal? Hai cu stirea sa intelegem sj noi ceva adevarat. Dar suna bine titlul : trei politisti au batut ........... Terminati mai cu basinile.
Micul taran pe 18 Iunie 2017, 11:21
#1
Politia trebuie sa-si faca datoria,dar nu in acest fel
Dar daca au facut abuz de putere si se constata ca a fost lovit de catre politisti,atunci sa fie lasati in chiloti și sa plateasca pentru faptele lor.Asta e valabil si pentru cetateanul din Moldoveni,ca banuiesc ca nu a fost confundat cu vreun infractor.Oricum,cine a gresit,trebuie sa platesca.Asemenea corectii trebuie sa fie aplicate si celor ce au alta culoare a pielii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.