SURSE Dragnea ar avea o avere de 500 milioane de euro în proprietăți, investiții și cash! Bombonica știeee!

28 Martie 2017, 06:20 | 7053 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dragnea ar avea o avere de 500 milioane de euro în proprietăți, investiții și cash! Bombonica știeee!

 Surse din anturajul familiei Bombonicăi Prodana(fostă Dragnea) spun că actualul președinte al PSD ar avea o avere de peste o jumătate de miliard de euro în proprietăți, investiții și cash! Cel mai vehement este Florinel Marinaș, despre care s-a spus că este soțul Gabrielei, sora Bombonicăi. Marinaș vorbește și despre o proprietate la Snagov, în paradisul bogătașilor. Dar și despre clădiri, multe, în București. Dealtfel, Florinel Marinaș, despre care în Turnu Măgurele se știe că ar fi soțul surorii Bombonicăi, Gabriela, a fost și el unul dintre interpușii folosiți de-a lungul vremii în afacerile lui Dragnea. El a fost, în 2002, administrator ales al S.C. Hotel Turris. Care, ulterior, via Teldrum, a intrat în proprietatea totală a familiei Dragnea...

sursa: comisarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
.. pe 05 Mai 2017, 11:55
#2
..
TOT CE SE OBTINE PRIN ACTE FALSE SI MUNCA NECINSTITA,SE VA DUCE PE APA SAMBETEI...
Grigore dupa ureche pe 28 Martie 2017, 11:05
#1
SE STRINGE LATUL !
Se stie totul la nivel informativ + dovezi strinse de 20 de ani.E doar o chestiune de timp pina la final.Iar cine crede ca vor scapa,ori e prost ori e PSD-ist.Astea care vor urma sunt dosare grele,nu alea cu referendumul si cu Protectia Copilului(DGASPC).
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.