De ce mama nu ai incredere in copilul tau? De ce taci tata?

30 Ianuarie 2017, 22:53 | 4500 vizualizări | 26 comentarii
Car Universal
De ce mama nu ai incredere in copilul tau? De ce taci tata?

Tocmai voi, cei care ati suferit pe vremea comunismului, tocmai voi ma urati acum. Si de ce? Pentru ca asa va spune trustul Intact (antenele) si Dragnea. Da mama, da tata, am fost la protest. Nu am primit niciun ban, nu am fost trimis de niciun partid, nu am avut niciun contact cu Soros.

Am mers linistit alaturi de ceilalti oameni, am mers pasnic, am mers in formatie si am scandat. Nu impotriva guvernului, nu pentru a destabiliza tara, cu atat mai putin pentru a da o lovitura de stat. Sunt fiul vostru si imi iubesc tara, de aceea am protestat. Am protestat impotriva penalilor care au pregatit o bresa legislativa pentru ei, dar pe care voua v-au prezentat-o ca fiind o solutie impusa de CEDO. Ce sa fac dragi parinti, cum sa va determin sa aveti incredere in mine? Nu protestez impotriva voastra, nu voi protesta impotriva tarii mele, dar o voi face impotriva hotilor. Hotii care au furat prezentul si viitorul nostru, al tuturor.

Nu crezi mama? Hai sa iti aduc aminte. Mai stii cand te-ai imbolnavit si ai fost internata? Sigur, nu vei uita prea curand. Vreau sa inchizi ochii o clipa, vreau sa vizualizezi imaginea gandacilor de pe peretii spitalului, vreau sa iti aduci aminte de paturile de fier unde stateau si cate doi bolnavi, vreau sa iti reamintesti de mirosul pestilential.Nu am vrut sa te supar, am vrut doar sa iti arat ca acolo era o problema foarte grava, o problema pe care o au toti romanii care nu au furat, romanii care trebuie sa traiasca dintr-un salariu. Stii mama de ce sunt spitalele infecte? Pentru ca se fura mama, s-a furat si se fura incredibil de mult. De asta mama am protestat, vreau ca hotii sa stea in puscarie, acolo e locul lor.

Copil fiind, v-am intrebat de ce nu ati protestat cand traia Ceausescu, mi-ati spus ca era riscant si ne aveati pe noi, copiii vostri. Cum crezi mama ca trebuie sa procedez, sa tac sau sa lupt pentru viitorul copilului meu? E nepotul tau mama. Pentru el te rog, pe tine, pe tata, aveti incredere in mine! Vreau doar sa stiu ca lucrurile intra pe fagasul normal, hotii in puscarie iar oamenii cinstiti sa prospere in libertate.
Sunteti turneni, il stiti pe Dragnea, mi-e greu sa inteleg cum de nu stiti cat de hain e omul asta. Toata viata lui a fost bugetar, acum are o avere fabuloasa, nu se chinuie ca noi. Voi stiti cum a facut avere?
A furat de la noi dragi parinti, a furat din banii publici. Acum e judecat pentru un mizilic, a folosit oameni platiti de noi pentru partidul lui. E furt mama, e furt tata, e furt dragi cetateni ai orasului.

Voi stiti cat a platit familia Dragnea pentru hotelul orasului? 50 mii de euro.Da, am scris bine CINCIZECI DE MII de euro. Cat inseamna asta? Doua apartamente bune din oras, atat inseamna. Este tot un furt.
Cine are casa aia frumoasa de dupa bariera, spre Banciu, cine are hanul Diligentei? Tot Dragnea. Cu ce bani le-a cumparat? Vila din Alexandria o stiti? Da, aia care se intinde pe doua strazi, o stiti? De fapt, cred ca toti stiti ce avere are infractorul asta, dar v-ati obisnuit cu el, mai rau, cred ca suferiti de sindromul Stockholm. Ati ajuns sa il apreciati tocmai pe cel care v-a furat, cel care va tine prizonieri in saracie.
Acum ati inteles de ce am protestat? Am protestat impotriva ordoanantei care il face scapat pe acest infractor, am protestat impotriva unor propuneri legislative ce promoveaza infractorii.

Citeşte şi
Comentarii (26) Adaugă comentariu
NU VA FIE FRICA. TREBUIE SA NE UNIM pe 05 Martie 2017, 12:52
#26
NU VA FIE FRICA. TREBUIE SA NE UNIM
VOR SA DEA ALTE LEGI CA SA NU MAI IESIM IN STRADA??? DE CE LE ESTE FRICA, DACA SUNT CORECTI??

SA INCERCE, CA POATE, PRIMII CARE VOR MURI,VOR FI CEI CARE VOR INDRAZNI SA DEA ASTFEL DE LEGE...

VA VOM LUA JUGULARA, ATAT VOUA, CAT SI CELOR CARE VOR INDRAZNI SA NE OPREASCA....

NU MAI INDURAM JUGUL ASUPRITORILOR...NU SUNTEM IN EPOCA FEUDALA...
FITI CURAJOSI... pe 24 Februarie 2017, 20:03
#25
NU VA FIE FRICA...
Au furat padurile si pamantul l-au incarcat in vagoane,pentru ca este bio,au furat fabricile,uzinele,combinatele,au furat cupru,inox,wolfram,uraniu;au furat sistemele de irigatii,au furat apa,au furat pamaturile si casele,au plecat tinerii in exil,in afara tarii,departe de familie,au distrus viata batranilor care ne-au fost alaturi de cand ne-am nascut...

TREZIREA FRATI ROMANI....
Ioan Voda Cel Cumplit pe 17 Februarie 2017, 16:08
#24
Jos hotii!
Asta se striga! J O S H O T I I ! ! !

Vreti sa strigati, voi care v-ati spurcat la o marire, altfel?



Nu jos Parlamentul, nu jos guvernul, disperatilor! Mai ganditi si cu mintea proprie, cata v-o mai fi ramas... Repetati ca papagalii ce vi se transmite, vorbiti de parca cititi titlurile de pe burtiere, nu ssunteti in stare sa raspundeti calm la nicio intrebare. Dar stiti sigur ca manifestantii sunt hipnotizati!



Guvern fara corupí se striga! Daca se trage concluzia ca nu ai de unde alege din partide oameni care nu sunt corupti, e altceva.



La fel sta treaba si cu Parlamentul.



Deci? Voi ce va doriti, de fapt, in timpul in care foarte multi oameni din Romania, dintre vecini Romaniei si restul lumii cer sustinerea luptei impotriva coruptiei?



Aveti onoarea sa spuneti adevarul. "Sustinem guvernul Grindeanu, chiar daca apara hotia la nivel mare, fiindca ne da si noua o marire"



In Codul Penal (nemodificat) se pedepseste si intentia...
franchestain pe 02 Februarie 2017, 21:58
#23
fraere,io merg pe sabia mea singur, nu distrug destinele la oameni,
ca cînd îi vorba de revolte se lasa cu oase rupte,ochi vineti si cu troace crapate, hapleo, satuncea io prefer sa plec singur ca sa nu sufere frati mei, ca multi din ei nus obijnuiti nici cu carcera si nici cu cafteala,

Cacus daca nai priceput nimica, apai afla de la mine ca PSDu comunist, la comanda din Est, provoaca intentionat o situatie de criza politica ca sa se creeze o stare de anarhie pîn care sa distruga ekilibru institutilor statului si bazele statului de drept, dupa care Armata Rosie poa sa bata pas de defilare de la ceafa pîn la frunce pe sub maretu nostru Arc de Triumf, ca cam suntem ultimu bastion pro ocidental din zona si pîn jur sia rata coltii toate hienele pro ruse, calfel petru ce cucerira uni Crimeia daca nu petru dominarea Marii Negre si recîstigarea teritorilor vasale ale fostei URSS?.

Ai priceput, tolomacule ca suntem în plin Rasboi Mondial de culise si cai kestiune de timp sa sen ceapa macelu alor peste 7,5 miliarde de fraeri?

Salutare, frate CUCU le. Amin!
.. pe 02 Februarie 2017, 08:34
#22
..
Tovarășe Dragnea, poți fi liniștit, vând software. Există posibilitatea ca pensia ta sa fie plătită din taxele mele.
Dragnea pe 01 Februarie 2017, 16:41
#21
de plans
COPILE ..sa ii multumesti mamei si tatalui tau ca iti da de cheltuiala din pensia lor si te lasa sa pierzi timpul pe la demonstati
strul pe 01 Februarie 2017, 10:23
#20
Pentru 19
Postează pe pagina ta de Facebook! Așa vom ști cum arată o jagardea. Normal, la tine mă refer.
NOI. pe 01 Februarie 2017, 07:07
#19
pentru "eu=nimic"
Drum bun, cale batuta!Germania te asteapta cu bratele deschise si cu usile inchisorilor date la perete! Dar pentru niste idioti ca tine cele mai nimerite loc*ri de munca sunt in ISIS si AL QAEDA. La fel pentru autorul articolului si redactorii acestui site bestial (adica cu bestii) BAI, CRETINI TERORISTI, VOI STITI CA LA "marele meeeeeeting" iohannisto-liberalo-sorosist au fost prezenti 5(cinci)!!!!!! teleormaneni, condusi de inegalabilul dobitoc tembel franchestain??? Daca redactia acestui site este de acord eu pot prezenta o poza cu ei-fara sa le dau numele, ramanand ca cititorii sa-i recunoasca. Spre stiinta voastra, pot sa va spun ca spre Buc*resti AU PLECAT 62 DE INSI, DAR PANA SA INCEAPA" CHERMEZA" 57 S-AU RATACIT! PROBABIL AU ASCULTAT INDEMNUL LUI eu SI AU PLECAT LA CARCIUMA!
eu pe 01 Februarie 2017, 01:12
#18
la revedere!
La revedere dragi părinți! Contrar legilor firești, voi veți moșteni țara, noi plecăm.
Tânăr european pe 01 Februarie 2017, 00:04
#17
Lui 16
Ești un basinos ramolit care freacă menta pe centru și iei pensie doar pentru că ai avut noroc s-o apuci.Taci dracu,comunist împuțit!
Eu pe 31 Ianuarie 2017, 21:48
#16
În democrație parlamentul ne reprezintă!
Cei care ies la proteste sunt manip**ați in scopul destabilizării țării. Eu știu o zicală veche care spune,, cine nu are bătrâni, să-și cumpere". Tinerii ăștia frumoși și liberi au ajuns să-si disprețuiască părinții pentru că au altă părere. Au ajuns să se creadă mai înțelepți decât părinții și să-i blameze. Dar au uitat un lucru esențial: suntem o țară democratică și ne reprezintă parlamentul, nu câteva mii de bezmetici care ies la ca hipnotizați la proteste.

teleormanean pe 31 Ianuarie 2017, 18:55
#15
gratierea lui Dragnea
Felicitari autorului articolului ! Acesta este un semnal dat de tinerii care nu se lasa prostiti de Dragnea si de gasca PSD-ista. Deci,se poate ..... Ceva, ma face sa cred ca s-a spart gheata si in Teleorman. Nu mai suntem considerati prostii Romaniei, cei care suporta umilintele si saracia,pe care condamnatul penal Dragnea le-a semanat in acest judet. Haideti sa intram si noi in randul lumii, sa-i aratam puscariasului ca nu ne e frica de el si nu mai credem in minciunile lui.
Cucu din padurea inghetata pe 31 Ianuarie 2017, 17:07
#14
Acord
Foxy are perfecta dreptate, subscriu la opinia exprimata. Astept pareri, Franky si Ilie.
Libenstrampf. pe 31 Ianuarie 2017, 16:50
#13
Bai, labariari.
Ce destepti avem prin targul nostru!. Ei se socotesc capabili sa-i judece pe ministri si sa le dea lectii de limba romana, dar nici macar nu-si dau un nume ca sa stim ca la viitoarele alegeri sa-i propunem pe ei in Guvern.Ia sa te-auzim pe tine, hartman analfabet, poti sa ne prezinti 20 de nume de cetateni pe care-i socotesti capabili sa fie ministri? Sa nu-ncepi cu cracea ti**nul, ca-ncep sa rad!Sunt convins ca habar n-ai, dar vei revarsa un torent de insulte.
Elias Steigen. pe 31 Ianuarie 2017, 15:00
#12
O presupunere.
Toate aceste actiuni pot fi interpretate ca avand scopul sa destabilizeze tara, Statele Unite sa-si inchipuie ca este mana rusilor, sa faca intelegeri secrete cu Putin, sa-si mute bazele de aparare in Ungaria si sa-i lase pe rusi sa imparta Romania intre ei si unguri. In Ucraina cum a inceput?. Parerea mea este ca problema celor doua decrete care INCA NU EXISTA ESTE O FALSA PROBLEMA! ASTA CU ATAT MAI MULT CA MAREA MAJORITATE A CETATENILOR NU LE CUNOSC PREVEDERILE, NIMENI NU VREA SA VINA CU PROPUNERI DE IMBUNATATIRI, CI SE UITA LA CEI CATEVA MII DE ANONIMI CARE URLA LA LUNA, DAR NIMENI NU INITIAZA INTOCMIREA DE LISTE CU SEMNATURI PENTRU BLOCAREA INITIATIVEI GUVERNAMENTALE. ASA, CEI CARE TIPA IN STRADA SUNT TOT ATAT DE "CURAJOSI" CA CEI CARE SCRIU PE ACEST SITE SI-ACCENTUIEZ!!!!- LA FEL DE ANONIMI. EI POT FI MILITANTI ISIS, AL QIEDA, COSA NOSTA, GARDA DE FIER, PCR, ETC.
Hartman pe 31 Ianuarie 2017, 13:15
#11
Gunoi de guvern...
Soferul lui Dragnea este secretar de stat, o streeparita secretar general al guverului, ministrul justitiei vorbeste cu dezacorduri...Doctor in cretinisme!!!!Mai este ceva de comentat???Marsh la tribunal, guvern penal!!!!
Elena pe 31 Ianuarie 2017, 12:27
#10
avem incredere in tineri
dar ROMCIP SALCIA al cui este, fostul IAS cu sediul la Lita, ferma Dona,

Sile pe 31 Ianuarie 2017, 11:54
#9
Bravo!!
Bravo autorului articolului! Ar trebui să fie ca un manifet al turnenilor și nu numai. Incă odată B R A V O !!!
Bratianu. pe 31 Ianuarie 2017, 10:56
#8
Si ce daca?
Nici in comunism nu se intampla ca toti oamenii sa fie cu aceleasi pareri. In timpul regimurilor naziste si fasciste, da! Dupa alegeri libere si democratice se formeaza un nou Parlament si un nou Guvern. Dupa unii, daca dupa aceea ies in strada 30000 de oameni- dintre care marea majoritate, daca ii intrebi de ce striga, habar nu au!- si striga "jos guvernul", guvernul cade si se numeste altul. Dupa o saptamana ies in strada 35000 de oameni- dintre care multi au iesit si prima data- si striga" jos guvernul" si se repeta scenariul. Si uite-asa, ca la Ciuleandra! Concluzia ar fi ca cea mai pura forma de democratie ar fi aceea ca in romania( intentionat scriu cu litera mica ca sa nu se creada ca e vorba de ROMANIA) sa se formeze cateva mii de guverne, dupa principiul "fiecare cu p***da masii!", cu un presedinte la fiecare suta de oameni. Vreti sa scriu mai mult? Ajunge, mi-e scarba!
foxy pe 31 Ianuarie 2017, 10:05
#7
Crudul adevar
Cata dreptate si adevar reiese din acest articol!Ar trebui citit tuturor parintilor si pensionarilor care, in 11 dec. 2016, au votat cu bale la gura, ca la guvernarea tarii, sa vina acest partid constituit in mare parte numai din penali. Felicitari autorului!
Pinochhio pe 31 Ianuarie 2017, 09:41
#6
Escrocul Drak-Nea!
Ce senin declara marele ESCROC DRAK-NEA, ca nu o cunoaste pe betonista Floarea ALESU care l-a turnat in dosarul penal in care este judecat pentru abuz in serviciu!!!Dar de mega escrocul Ionel MARINECI, omulu care a nenorocit RDV!????Fira-ti ai dreaqu de ciorditori si nenorociti!!!
Marcel pe 31 Ianuarie 2017, 08:59
#5
PSD abuz
DOUA FAMILII DE LA UDA SUNT FAVORIZATE DE PRIMARITA PE STOIAN MARIN ÎL TINE CA PAZNIC FĂRĂ CARTE DE MUNCA AVÂND PENSIE DE HANDICAP EL CU SOȚIA STOIAN NICULINA AU LUAT SPRE ADOPȚIE UN BĂIAT PE NUME MARIUS ACEST COPIL ESTE ABUZAT DE STOIAN NICULINA PE CARE ÎL PUNE LA DIFERITE MUNCI GRELE ÎN GOSPODĂRIE ȘI PE LA ALȚI VECINI PENTRU BANI

BANI DE COMPLEMENTARA SUNT LUAȚI DE STOIAN NICULINA PENTRU BAUTURA

ROG PROTECȚIA COPILULUI SA SE SESIZEZE CA ACEST COPIL SA NUMAI FIE TRIMIS LA MUNCA

AL DOILEA CAZ DIN FATA CASEI LOR ESTE MULT MAI GRAV

STOIAN CRISTI UN BEȚIV PRIN FAVOAREA NASULUI VICE PRIMAR LA UDA RIDICA BANI COPIILOR ȘI II BEA SEARA LA BARUL DIN SAT ÎN TIMP CE COPII TRĂIESC DIN PENSIA LUI TASO MARE STOIAN CRISTIAN STA ÎNCHIS ÎN CAMERA LUI CU FRIGIDER ȘI MĂNÂNCĂ ȘI BEA BANI COPIILOR ROG AUTORITĂȚILE SA SE SESIZEZE CA PRIMĂRIA NU FACE NIMIC PENTRU ACEȘTI COPII !

ACEST STOIAN CRISTI ESTE FOARTE VIOLENT
NOI CEI MULȚI pe 31 Ianuarie 2017, 08:48
#4
Pentru NIMENI de la #1
Asaltul final tot poporul îl va da,măi gunoiule.Ești unul din produsele sc*rsurilor comuniste,a celor ce și-au bătut joc de țara asta și de cetățenii ei.După 1989,a ieșit la suprafață toată pleava și prostia societății.Uitați-vă la cei numiți în funcții de conducere,la așa zișii revoluționari,la toți cei care au intrat în posesia unor diplome de facultate pe la 40-45 de ani,făcute la fără nicio frecvență.Oameni care înntr-o țară normală,nu reușeau să obțină un bacalaureat,sau o diplomă de vreo meserie.Nu ne este frică și nici nu ne va fi vreodată!Cei ce au greșit,sigur vor plăti.
Spiru HARET pe 31 Ianuarie 2017, 02:25
#3
In atentia ISJ...
Daca chiar se vrea binele scolii teleormanene, cum este posibil la Rosiori de Vede, sa functioneze doua licee fantoma, cu elevi fictivi, fara niciun reusit la examenele nationale, Racovita si Saligny?De ce nu sunt desfintate sau unite!????Se doresc posturi artificiale de profesori, sinec*ri pesediste!???Aici se irosesc banii statului!!!
Robin HOOD pe 31 Ianuarie 2017, 01:24
#2
Pesedist=Nenorocit
Toti pesedistii sunt niste nenorociti si sc*rsuri ordinare!!!!Koorwele, hotii, criminalii, sutzii sunt stransi in acest partid blestemat!!!
carmazarilor pe 31 Ianuarie 2017, 00:01
#1
klaus mamaiul
asaltul final a dat gres. Va spulbera Dragnea. va da temelie LOL LOL . Sa va vedem atunci si pe administratorul siteului si pe Cracea LOL LOL
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.