Sfantul Petrisor Petrica Pârţâică, primarul orașului Zimnicea, conflict de interese cu Teldrum.

16 Ianuarie 2017, 15:02 | 5650 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Sfantul Petrisor Petrica Partaica, primarul orașului Zimnicea,  conflict de interese cu Teldrum.

Petre Pârvu, primarul orașului Zimnicea, a ajuns în vizorul Agenției Naționale de Integritate. Potrivit unui comunicat de presă emis de ANI, Petre Pârvu se află pe lista aleșilor aflați în conflict de interese administrativ. Edilul ar fi încheiat mai multe contracte cu Tel Drum în calitate de primar, în timp ce avea cu aceeași societate un contract de închiriere ca persoană fizică.

”PÂRVU PETRE, primar al orașului Zimnicea, județul Teleorman.CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV În perioada deținerii mandatelor de primar, a semnat mai multe contracte (de furnizare, de prestãri servicii și de lucrãri), precum și facturile aferente contractelor încheiate între Primãria orașului Zimnicea și S.C. Tel Drum S.A. Alexandria (societate comercialã care a avut încheiat un contract de închiriere și un contract de comodat (folosințã) cu persoana evaluatã, având ca obiect un imobil proprietatea acestuia). Astfel, persoana evaluatã a încãlcat dispozițiile art. 70, art. 71 și art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”, se arată în comunicatul ANI.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Tevi sudate pe 22 Ianuarie 2017, 08:16
#4
Petrica Butelie
Pirvu are de platit multe pentru prostiile facute. Dar ce sa-i ceri unui prapadit de incarcator descarcator de butelii care datorita conjucturii si numai conjucturii a ajuns primar fiind propulsat in aceasta functie in 2000 de Ioan Nicolae de la Interagro. Petre uiti cand ii duceai geanta lui Fane Rata ?!
X pe 16 Ianuarie 2017, 19:49
#3
Hai CHIMIA
Dar cu pârnaie ăla de sec*rist in dosarul cu gazele ieftine (matrasite) ce se mai aude, după iarna asta se dărâmă tot în fostul combinat
Coco pe 16 Ianuarie 2017, 18:36
#2
Cine este preotul ?
Alaturi de cine este domnul Pirvu Petre in pictura?
Lnbrino pe 16 Ianuarie 2017, 17:12
#1
ANI sa-si faca datoria !!!!!
Sa speram ca sfarsitul domnului Pirvu Petre,acesta creatura a greselii umane, se apropeie de sfarsitul carierei din fruntea orasului Zimnicea.Sa speram ca cumatrii sai Ioan Nicole si Liviu Dragnea il vor lasa sa-si rupa gatul sc*rt si gros
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.