Foto exceptional - Grup de angajati( calificare inalta in pupincurism) fericiti de la fabricile PSD din Alexandria.

02 Decembrie 2016 | 3638 vizualizări | 5 comentarii
Grup de angajati( calificare inalta in pupincurism) fericiti de  la fabricile PSD din Alexandria.
Grup de angajati( calificare inalta in pupincurism) fericiti de la fabricile PSD din Alexandria.

Intrebare: unde munceati daca nu era partidul? Pupincuristi nu se cauta pe piata muncii. Altceva ce stiti sa faceti? Nu va mai radeati in halul asta. Multi au calificari in acest judet, dar nu au norocul vostru. Mai bine somer decat pupincurist. Sa iesiti la pensie din aceasta meserie. Iata ce spune pupincuristul care a facut fotografia: 

"Pentru voi cei care ne jigniți!

Sunt membru PSD din 2004( nr avem dreptate). Activez în organizația de tineret. Am fost implicat activ in toate acțiunile și pot spune că nu au fost puține. De aici, din interior,( nr din exterior?) pot să depun mărturie că suntem normali la cap. Oameni obișnuiți.

Am urmat aproximativ același curs în viață, ne-am construit niște cariere profesionale( pesediste), am răzbit în viață, avem aceleași valori( nr valoarea voastra e Dragnea penalul) . Suntem, de fapt, voi. Voi sunteți noi. Noi suntem voi.

Asta nu înțelegeți, unii dintre voi, ( nr ne certi ca nu suntem ca tine?)temători să acceptați schimbarea. Viața s-a schimbat. PSD s-a schimbat. România s-a schimbat. Lumea s-a schimbat. Noi ne-am schimbat, pe dinăuntru.( Tu ori esti prost, ori te prefaci. Schimbarea inseamna plecarea lui Dragnea din fruntea judetului)"

sursa: pagina facebook PSD Teleorman

Comentarii (5) Adaugă comentariu
fara nume pe 03 Decembrie 2016, 19:08
#5
clarificari
Fratilor,va intreb:va e bine asa cum este si cum a fost?Traiti bine?

Daca da,tot inainte! Daca nu,vedeti ce e de facut? A cui e vina? Vrem sa muncim! Unde? De ce la noi nu se poate,de ce avem cel mai mare nr.de someri? Oare se mai poate face ceva? Daca nu luam atitudine cu totii,dupa parerea mea,nu mai putem face nimic! sI ASA E CAM TARZIU!
Nici iarna nu dorm - sunt conectat la tot pe 03 Decembrie 2016, 09:01
#4
Daca asta e viitorul,ne-am dus pe copca
Hopaaa,dar ce-am vazut in gramada de viitori bugetari cu funda rosie? Si o cwrva batrana.Cucoana asta mai are cativa ani pana la pensie si se arata ca un exemplu pentru tineri?Am auzit ca a terminat o facultate particulara pe la Craiova,pe la 40 de ani,iar fi-sa studiaza prin Anglia.Asa or face toti PSD-istii sau e doar sansa unora?Dragi tineri,schimbati-va cu adevarat,nu asta e viitorul vostru,nu cel indicat de oportunistii carora le-a dat PSD o paine alba,fara ca ei sa o merite.Treziti-va,altfel veti fi condusi tot de care ei,prin copiii lor.
baduna laviniu pe 03 Decembrie 2016, 06:35
#3
surpriza
Toti vor avea soarta lui claudiu balaban fost tsd acum cercetat de dna pentru dragnea. Asta e viitorul lor. Vor pieri pe rand .
P.S.D.-ist social liberal. pe 03 Decembrie 2016, 06:19
#2
Tanarului belit-pulist.
O buna parte a tineretului patriei noastre stie sa se exprime in limba romana, dar o alta parte, mai mare, din care faci parte si tu, nu are asemenea pretentii. Marea majoritate a cetatenilor judetului si cvasitotalitatea socialdemocratilor stiu de mult ceea ce spune Leonidas, numai idioti ca tine au alte pareri. Ha, ha, ha,ha.....ce spui Frantz, Dragnea social democrat??!! Hai, ca ma facusi sa ma rad! vampire grin LOL tongue rolleye
Leonidas pe 02 Decembrie 2016, 22:24
#1
Sinteti prost informati...!
Dragnea are sustinerea DNA,pt. ca sustinut guv.de neopropagandisti a lui Ciolos,si ordinele de la Bruxelles&SUA;.Numai daca dupa alegeri nu va executa ordinele acelorasi e pasibil de inchisoare..! Altfel nu!, tot el va conduce judetul indiferent de ce credeti si scrieti voi..!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.