Cazul fetitei ranite in timpul orei de sport a intrat in atentia ISJ Teleorman. Cerem demisia lui Gina S(tavarache)alteluta.

29 Noiembrie 2016, 14:47 | 4390 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Gina Stavarache.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman face verificări la o şcoală din Roşiorii de Vede, după ce o elevă din clasa a VI-a a ajuns la spital cu un traumatism la spate, fiind internată două zile şi având nevoie de două săptămâni de repaos, în urma unui incident produs în timpul orei de sport. Profesoara, care spune că îşi asumă responsabilitatea pentru incident, declară că abia ieşise din sala de sport împreună cu trei sferturi dintre copii, în timp ce câţiva elevi au rămas să strângă saltelele, iar o fată i-a pus unei colege o saltea în cap, s-a dezechilibrat şi a căzut peste ea.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeşean Teleorman, conducerea acestei instituţii a dispus verifcări la Şcoala "Zaharia Stancu", din Roşiorii de Vede, după ce, marţea trecută, o elevă din clasa a VI-a B a ajuns la spital cu leziuni în urma unui incident la ora de sport. Fetiţa a fost internată în spital din 22 până în 25 noiembrie, iar la externare medicii i-au recomnadat două săptămâni de repaos fizic.

Directorul şcolii "Zaharia Stancu", Gina Stăvărache, care este şi profesorul la ora căruia s-a petrecut incidentul, a declarat, marţi că este vorba despre un "incident nefericit produs între mai mulţi copii care s-au jucat la finalul orei", scrie News.ro.

Stăvărache a povestit că înaintea terminării orei, cu câteva minute, a ieşit din sala de sport cu trei sferturi dintre copii pentru a-i conduce pe aceştia către sala de clasă ca să-şi schimbe hainele.

"Ora de educaţie fiziză era pe sfârşite. Noi, de regulă, urcăm cu câteva minute înainte în clasă pentru ca elevii să se poată schimba fiindcă nu avem vestiare. Patru sau cinci dintre copii au răma în sală să-şi aşeze salteluţele pentru că ei le iau şi le aşează. Fetiţa a rămas pe salteluţă, iar colegi de-ai ei au tras salteluţa în joacă spunându-i să se ridice. Am înţeles că una dintre fetiţe i-a pus salteluţa în cap, s-a dezechilibrat şi a căzut peste ea", a spus Stăvărache.

Aceasta a adăugat că-şi asumă responsabilitatea pentru producerea acestui incident şi că nu-şi doreşte ca elevii despre care a spus că sunt "speriaţi de ce întorsătură au luat lucrurile" să aibă de suferit.

Gina Stăvărache a precizat că părinţii copilului nu au depus o reclamaţie scrisă în urma incidentului, aceştia înţelegând că a fost vorba despre o joacă, iar mama fetiţei, de profesie medic, a cerut toate investigaţiile necesare pentru a se asigura că fiica sa nu este în pericol.

Directoarea şcolii a precizat că, în condiţiile în care eleva are recomandarea de a sta în repaos fizic 15 zile, aceasta nu a venit la şcoală în ultimele două zile, dar că probabil de săptămâna voiitoare se va prezenta din nou la cursuri.

Reprezentaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleroman au precizat că instituţia a fost informată mai întâi verbal, apoi în scris despre incident şi că verifiăcările sunt în curs, astfel că nu pot furniza alte detalii despre împrejurările şi eventualele măsuri care vor fi luate în acest caz.

sursa: romaniatv.net

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Gogu, budiguard pe 04 Decembrie 2016, 22:21
#16
gina moo..sta
hai Gina, vino si soo.e, aia lui Chirita este rezerva ta tongue rolleye
Marian Branzoi pe 04 Decembrie 2016, 21:19
#15
Nobila meserie de ku.wa
Doamna c*r larg!Tot targul stie ca esti kurwa lui Duica alcoolistul, ca sora lu mata este p***da lui Nicolescu dintaru, de ce nu va asumati faptele?Avem fete, Dana koor de fier-Economic, Florinela veceul lui Floce Axe.........
Kone pe 04 Decembrie 2016, 14:37
#14
Gina, stai calma
Tu singura ai ales sa devii veceul lui Duica alcoolistul, de ce te supei?cand ii sugeai madularul, nu te suparai, tu ai ales sa fii zdreanta pesedului, ca toate blondele de acolo...
Cineva de la ZS pe 04 Decembrie 2016, 14:24
#13
Gina amanta lui Duica
Ne-am plictisit noi in cancelarie de cate ori vene jeepul cu CRD, sa o babardeasca pe directoarea cu**a si vagaboanda, apropos, jandarmul sot, angajat la parnaie, stie ce sucrsura esti, Gina-klitoris?
Stana de la colt pe 04 Decembrie 2016, 13:20
#12
Fufa mooista
Daaa, a dat conc*rs cu mooia si fofoloanga cu nea crity Duika la saltea!!!!
De ce va ascundeti identitatea? pe 30 Noiembrie 2016, 22:48
#11
sunteti doar LĂTRĂI
până una alta directoarea asta si.a câştigat acum funcția prin conc*rs chiar daca voua vi se pare ca orice om care intra cumva in politica sau are vreo legatura cu asta,trebuie sa fie neaparat c*rvă,mai ales dacă este femeie!!..catalogați fara sa va documentați.!!..şi daca ar fi fost prezentă la oră si copilul se lovea,ce era???..era la fel..un accident nefericit..bine ca e ok copilul ..bine ca ati găsit incă un motiv sa lătrați dar nu aveți de fapt "nimic a spune".. .mare păcat ca nu realizați macar ca sunteti niste frustrați...doar aruncați cu pietre pentru că aşa" dă bine"..una doua facem reclamație,una doua arătăm cu degetul..
ela pe 30 Noiembrie 2016, 17:22
#10
Tot eu
Sunteti niste sc*rsuri la mine ati blurat la ei nuu, vai viata ta de obsedat care scrii sub mai multe nume..ai grija, daca nu ai ce face dute la balamuc
DUIKA Alcoolistul pe 30 Noiembrie 2016, 13:56
#9
Soogacea
Bah!!!!Ciocu mic, ia mai lasa-ti soogacea in pace, io la cine ii mai dau clanta, in gaurika cui mai ma revars?????
Pyru Proxenetul pe 30 Noiembrie 2016, 10:18
#8
Da telefonul!
Sunt Pyru, ala cu disco si casa de toleranta la Vedea, cu primarul mafiot Draghici Gaurele, Gino, baga telefonul, ca vrem sa ne vedem, sa te dam la poola bine!nu zunt zarac, am porci, gaini, si o rala da porumb.
Mecanic de tren pe 30 Noiembrie 2016, 08:49
#7
Gina Klitoris
Ie boona Gina Klitoris, sa jtiiti ka Duika Damblagiul nu este singurul titular la fofoloanga zdrentuita a pizdooresei, i-o trage ji budigardul de la scoala, muschilosul acela anlafabet, de ie combinat si cu aia lui Khirita, le foote ala de le kanta kukul!!
Carlanaru pe 30 Noiembrie 2016, 08:05
#6
Unde???
Unde fraqu gaseste PSD toate mooistele sa le poona mari jefe de scoli???Asta este o gaozareasa amarata de la Papa, daca ii sooge scula lui Duika, ji sora-sa la detistul Nicolescu, ce ie iele>?Doua koorwe pesediste!!!Huideo, purceao!!!!
ela pe 29 Noiembrie 2016, 23:17
#5
niste j**uri
Ce j**uri de oameni sunteti frate astia care comentati unde traiti? O sa platiti !Sa va ia dracu de handicapati!
Agramati si frustrati pe 29 Noiembrie 2016, 23:15
#4
.
Faceti niste afirmatii nefondate si dati dovada de incultura si prostie.Voi nu aveti bani sa treceti strada si comentati niste cacaturi,imi e scarba de voi
Domide pe 29 Noiembrie 2016, 22:00
#3
Mai jos...
Da-o in mortii masii de rapanula,,,,,,la gunoiu cu ea

Tedy chitaristu, zis si PMP-istul pe 29 Noiembrie 2016, 20:21
#2
Cu koorul
Bagaboanda este directoare cu koorul, i-a rupt pulengherul porcului Duica Cristian...
Mama de copil pe 29 Noiembrie 2016, 20:14
#1
Imorala,
Imorala, inculta, k..wustina lui Duika alcoolistul, afara rapandula...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.