Teleormanenii il stiu pe Serban Marinescu. Targul de la Smardioasa si Alexandria au fost vizitate de echipa USR.

27 Noiembrie 2016, 19:41 | 2922 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Serban Marinescu.

Am fost de dimineața la târgul din Smârdioasa, județul Teleorman, și apoi în centrul Alexandriei. Pe cât de încurajator a fost la începutul campaniei că oamenii știau de Nicușor Dan și USR, pe atât de copleșitor mi se pare acum când oamenii mă recunosc de la televizor și vin ei către mine și-mi spun că mă vor vota.

Din târg am aflat că soluția PSD-ului pentru susținerea micilor fermieri, acela de a le da bani dacă produc roșii sau cresc porci, e pe atât de populistă pe cât e ruptă de realitate. Fermierul din Teleorman nu are nevoie de stimulente fiscale pentru a crește mai mulți porci sau mai multe roșii ci are nevoie de un abator pentru procesare sau de o fabrică unde să facă bulion.
La 10 ne-am întors în Alexandria și am împărțit pliante și scrisoarea către Liviu Dragnea prin centru cateva ore. Aș mai fi stat dar trebuia să pornim spre București căci în seara asta mă duc la Antena 3.

sursa: pagina facebook Serban Marinescu

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.