VIDEO Perchezitii DIICOT la traficanti de droguri din Teleorman si Olt. Rosiorii de Vede, Troianul si Maldaeni, localitatile din Teleorman unde au descins oamenii legii.

09 Noiembrie 2016, 22:50 | 7065 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Perchezitii DIICOT la traficanti de droguri din Teleorman si Olt.

O grupare infracţională, specializată în trafic de droguri de risc, a fost destructurată, miercuri dimineaţă, în urma unor percheziţii desfăşurate de procurorii DIICOT din Olt şi poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, peste două kilograme de cannabis fiind ridicate în urma celor zece descinderi.

Cele 10 percheziţii au fost efectuate, în județele Olt şi Teleorman, la locuinţele a 13 persoane bănuite de trafic şi consum de droguri. În judeţul Olt au fost efectuate percheziţii în Slatina, Caracal, Rusăneşti şi Fălcoiu, în timp ce în Teleorman, poliţiştii şi procurorii au descins în Măldăeni, Roşiori de Vede şi Troianul. La activități au participat și luptători de la acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, precum și jandarmi.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, în urma percheziţiilor, au fost ridicate 117 pachete de cannabis și trei pungi de cannabis (aproximativ 1,5 kilograme), 19 doze din muguri de cannabis (aproximativ 9,5 grame ), şapte pliculeţe cu material vegetal uscat, un plic transparent cu muguri de cannabis (aproximativ trei grame), cântare, telefoane mobile, precum și 60 lire sterline și 850 de lei.

Au fost puse în executare 37 de mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. Potrivit anchetatorilor, 10 dintre cei ridicaţi au calitatea de suspect, în timp ce restul de 27 sunt consumatori,

„Din cercetări a reieşit că, din septembrie 2015, cei în cauză au comercializat aproximativ 10 kilograme de droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, în valoare de 57.000 de lei, către diverse persoane din județele Olt și Teleorman. Membrii grupării sunt cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic şi consum de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive”, se mai arată în comunicatul citat.

Elevi din Slatina şi Caracal, printre consumatori

Potrivit procurorilor, liderii grupării sunt Florin Alexandru Caraiman, zis Alex, din Caracal, Marius Vasilică Cheroiu, zis Timy, din Drăghiceni, Alin Răduţ Grigore, zis Reno, din Slatina, şi Dobre din Troianul, Teleorman, aceştia comercializând drogurile la preţul de 35-60 lei pe gram, la diferite persoane din judeţele Olt şi Teleorman. Drogurile se vindeau de la Fălcoiu şi Troianul şi ajungeau apoi la Caracal şi Slatina.

Printre consumatori se numără şi elevi de la licee din Slatina şi Caracal.

sursa: gazetanoua.ro 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Idm pe 11 Noiembrie 2016, 21:19
#4
DN teddy
Sa le mănânci p***a la țiganii ca tot ii mușcați de c*r ...nu am văzut atâta răutate....
Infractor pe 11 Noiembrie 2016, 01:44
#3
Ptr Politista blonda
Forta rau otrava asta ...
Teddy pe 10 Noiembrie 2016, 07:09
#2
Rosiori de Vede, interlopi...
Clanurile interlope au incalecat de mult Rosiori de Vede. Orasul se zbate in saracie si somaj, ti**nii fura, camataresc, sfideaza bunl simt din masini ultra scumpe.Ajunge!Pana cand????Vrem lege, ordine, siguranta!Jos Mafia, sus Patria!
Alin Ciubotaru. pe 10 Noiembrie 2016, 06:19
#1
Care este explicatia??
Actiunile importante pentru combaterea activitatilor de crima organizate sunt desfasurate,CU PRECADERE, de catre DIICOT Olt, pe cand cei din Teleorman sunt pe post de martori la caratul apei! PRIETENII STIU DE CE??!! Poate o oficialitate ne serveste o explicatie PLAUZIBILA. Multumim anticipat!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.