Liviu Dragnea: In Teleorman sunt peste doua sute de locuri unde se vand carti. Proinvest ofera gratis manual de utilizare la un produs cumparat.

27 Octombrie 2016, 22:38 | 2484 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea: In Teleorman sunt peste doua sute de locuri unde se vand carti.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca nu este adevarat ca in judetul Teleorman nu exista spatii in care se vand carti, iar cei care au lansat aceste afirmatii au dorit "sa arunce cu noroi", informeaza Agerpres.

Declaratia liderului PSD vine dupa ce in ultimele zile in presa si pe retelele de socializare s-a discutat despre lipsa unei librarii in judet.

"Nu este adevarat ca in Teleorman nu sunt locuri unde se vand carti. Sunt peste doua sute si ceva de locuri unde se vand carti. Poate nu au codul CAEN asa cum trebuie cineva sa gaseasca sau poate trebuia sa se dea o hotarare de consiliu judetean sa fi obligati sa se cumpere anumite carti ca sa nu mai fie unii suparati. Le urez celor care au facut asemenea afirmatii sa vina sa cunoasca intai judetul inainte sa arunce cu noroi", a spus Liviu Dragnea, intr-o declaratie de presa la Alexandria, dupa depunerea listelor de candidati ale PSD Teleorman.

Discutiile pe marginea acestui subiect au aparut in urma cu cateva zile cand politistul Marian Godina a afirmat pe pagina sa de socializare ca in Teleorman nu se regaseste cartea sa 'Flash-uri din sens opus' deoarece nu exista nicio librarie care sa o expuna spre vanzare. In replica, fostul prefect al judetului, actual candidat la Senat, Carmen Daniela Dan, a postat un mesaj din care rezulta ca in judet sunt 255 de firme care au autorizatie pentru comertul cu carti, mentionand in acelasi timp ca "Teleormanul nu este un judet de inculti si agramati"

sursa: hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Proorocul. pe 05 Noiembrie 2016, 06:32
#6
Dezamagitului.
Eu nu sunt dezamagit, STIAM DE ATUNCI CA ACEST CRIMINAL, PROXENET, FALSIFICATOR DE ACTE, TRAFICANT DE DROGURI SI MASINI, NU VA PATI NIMIC. Acest asa zis "justitiar" este amic cu interlopii si el creaza diversiuni cu scopul de a nu se mai face comentarii,ci sa se astearna praful pe afacere, oamenii asteptand sa faca dreptate...justitiarul!. CRED CA VA MAI AMINTITI DE VESTITUL SNI, CARE DUPA CE A ARUNCAT PIATRA-N APA, S-A ASCUNS IN PADURE SI RADE DE PROSTII CARE-L CREDEAU!
Dezamagitul. pe 31 Octombrie 2016, 12:10
#5
"justitiarului"
De ce am folosit ghilimelele pentru pseudonimul tau, se va vedea imediat. Tin sa reamintesc cititorilor ca pe data de 30 august 2014 a fost publicat un articol despre o crima comisa cu cateva zile in urma si se prezentau doua comentarii foarte interesante ale unor cititori. Cel autointitulat "justitiarul" se lauda ca asasinul nu va ramane nepedepsit si GARANTA acest lucru. Am tras concluzia ca acest comentator trebuie sa aiba o functie importanta in Parchet sau in Politie. Cel autointitulat "Proorocul" spunea: SA VEDETI DVS-STIMATI REDACTORI-CA ACEST INTERLOP VA SCAPA DIN NOU!!! De atunci, nici "justitiarul", nici redactia n-au mai spus un cuvant si au pus "batista pe tambal". Concluzia: SI-AU PRIMIT ONORARIUL PENTRU TACERE SI MORTUL RAMANE MORT SI CRIMINALUL ISI FACE DE CAP! NICI MACAR NU SE SPUNE DACA PE DOSAR S-A PUS IZBAVITORUL "NUP".MORALA: AUTOMOBILISTI DIN TURNU MAGURELE, UCIDETI BICICLISTI FARA NICI O RETINERE INTRUCAT NU VETI PATI NIMIC, A VOASTRA VA FI IMPARATIA CERURILOR!
pesada mui todo pe 28 Octombrie 2016, 10:58
#4
vai ce bine-i sta asa
sa fie o premonitie sau isi doreste sa ne arate cat este de bun la scris.dumnezeu sa-l ajute sa poata scrie o suta de carti.dar numai acolo.sa vedeti ce inspiratie o sa aiba si ce de guverne o sa mai faca.pline de scriitori ca el.prima librarie din oras se va numi liviu dragnea.
. pe 28 Octombrie 2016, 10:13
#3
.
Cum este posibil ca un scriitor celebru, Godina marian, sa nu isi poata expune si vinde capodopera? "Flashuri din sens opus" este o carte capitala.Onoare tuturor agentilor de politie cu un an de scoala la Campina si cu pensii la 47 de ani.

Nu, serios, sunteti de-a dreptul idiotic sa faceti dintr-un amarat de subofiter o vedeta.

Apropo, exista puncte de vanzare a cartilor inclusiv in turnu Magurele, dar probabil autorul articolului se opreste direct in bar la Turci, nu merge mai departe. Sa va fie rusine.

justitiarul pe 28 Octombrie 2016, 09:19
#2
Poftiti in Teleorman!
Cine sa vina sa cunoasca judetul si ce sa vada acolo? Gaurile din asfalt, amaraciunea pensionarilor si a celor ce nu au un loc de munca, bodegile pline de betivi dis de dimineata care beau pe datorie, puzderia de masini parcate pe interzis cand se aduna sleahta de pupinc.uristi la venirea acestui nesimtit, ti**nii care au ajuns sa faca legea paziti de politisti corupti, un primar gen cuclea care n-are absolut nici o legatura cu functia pe care o detine, penali care in loc sa fie dupa gratii rad in nas oamenilor de rand lafaindu-se in agoniseala furata..., sa mai enumar? Cu siguranta se vor gasi multi s-o faca..., pacat insa ca fara folos. Imi pare rau ca trebuie s-o spun, dar ma doare sufletul de fiecare data cand vin in Turnu Magurele si vad toate astea, ce ma doare cel mai tare insa este plafonarea multora care se duc si voteaza ca robotii, fara a gandi..., macar la viitorul copiilor lor... Dormiti in pace, dragnea vegheaza pentru voi!
Greuceanu pe 28 Octombrie 2016, 07:13
#1
Miștocăreala p....
Treaba e că s-a ajuns la un trend să faci misto de Teleorman, cu toate că și în alte părți se iese la horă în trening si pantofi cu toc, vorba lui Mărgineanu. Numai dacă te uiti la locul de baștină al unor sfertodocți de la Kamikaze sau Cațavencu ori Times New Roman le-ați înțelege frustrarea lor că s-au născut în zone în care viața sexuală începe nu cu tipul sau cu tipa agățată, ci cu mami sau cu tati.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.