Marian Godina se mira de judetul Teleorman.

23 Octombrie 2016, 11:14 | 4108 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Marian Godina se mira de judetul Teleorman.

Polițistul Marian Godină a povestit de ce nicio librărie din județul Teleorman nu a dorit pe raft cartea sa „Flash-uri din sens opus”. În urma unei discuții cu directorul de vânzări al editurii , polițistul a aflat că în județul Teleorman nu există nicio librărie.

„Uitându-mă pe nişte tabele, m-am mirat când am văzut că nicio librărie din județul Teleorman nu a dorit să aibă pe raft cartea „Flash-uri din sens opus” şi l-am întrebat pe directorul de vânzări al editurii care e explicația. Mi-a răspuns zâmbind:
„E simplu, în județul Teleorman nu există nicio librărie.”
Mi-a venit greu să cred, aşa că m-am interesat. Trist, dar adevărat.” a povestit Marian Godină într-o postare pe Facebook.

Anul 2011 a fost un an prost pentru vânzarea de carte în Alexandria. În consecință, după ce singura librărie și-a golit definitiv rafturile în ultima parte a lui 2011, nimeni nu mai pare interesat de deschiderea unei astfel de afaceri.

sursa: digi24.ro

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Marius pe 27 Octombrie 2016, 02:15
#16
Marian Godina
O alta javra cu chipi si saracul asta,vrea sa isi vanda cartile,ce atat a scris in ele munca pe care nu o face politia romana zi de zi.Multa m....e politia romana in frunte cu tantalaul asta marian cacat
franchestain pe 26 Octombrie 2016, 20:06
#15
ajunge pîn la 1 coeficentu tau de inteligenta otule de indentitati ?
ca sa devi credibil,schimba numele furat dupa cen prealabil îi ceri scuzele de rigoare onorabilului dom *Ilie de la scularie* si dupa ce,tot în prealabil,faci publica schimbarea.Sper sa nul schimbi n FRANCHESTAIN data fiind lipsa ta cronica de inspiratie cauzata de lipsa ta acuta de neuroni cauzata la rîndu ei de vro cadere n sfecla cînd erai sugaci presupun,si dupaia poate ca te ridic la rangu de hîndel ca sa te bag în sama,ca la hîndei lea cord mai multa importanta decît la dalde tine,ca sa nu ma mîngesc pe talpi,pe cînd tie niciuna ncepînd din momentu asta si pîna faci cei corect,adica ce tiam scris mai sus,asta daca cumva sti sa citesti ca den teles vaz ca esti batut rau n troaca comunista frate.Da nui mare bai,ca Dumnezeu îi mare si milostiv si iarta si anteii si farizeii si te iarta si pe tine ca pe mine si ca pe multi altii naintea noastra.Dumnezeu sati lumineze sufletu si mai ales mintea ce tia mai ramus si care se sbate neputincioasa ntrun întunerec profund rosu-loló.Amin!
ILIE DE LA SCULARIE. pe 26 Octombrie 2016, 17:42
#14
lui fleachestain- bembeleu.
Tu esti prea prost ca sa intelegi. Esti atat de prost incat nici nu stii sa scrii........prost!Iote-te, ma, unde era anticomunistul!! HA,HA, HA! LOL cheese cool grin vampire cool cheese snake
franchestain pe 26 Octombrie 2016, 15:47
#13
lu *ILIE DE LA SCULA(TO)RIE*,impostor si ot de imagine a onorabilului *Ilie de la scularie*
otarastete frate ca denoti o ambiguitate rusinoasa si o incertitudine nedemna de un specialist în ale moralitatii umane si mentalului uman : îs persoanele respetabile,itelectuale si eminente dupacolo cu care ma confundati? or îs cel mai incult,agramat,anal fabet si prost comentator dupa saitu asta bestial? Adevaru i dincolo de noi,dal poti detecta pìn arhiva de stiri.Ai sa ramui surprins cînd oi vedea ca multe din comentarile mele s opere de arta,mai ales celen versuri,cu rima sanatoasa de primele 2 grade si co coerenta admirabila si apreciabila.

Ce te deranjeaza cel mai mult la mine? cas ANTICOMUNIST or ANTIPESEDIST? ca respet,protegez si divinizez sexu femenin? cami iubesc SARACA TARA MEA BOGATA si SARMANI MEI ROMÂNI? cami pare rau de telermaneni cas legati de ochi si manipoulati de un partid veninos sun politician PENAL care dusera Telermanu pe ultimele loc*ri din Tara ca performanta si pe primele ca desastru? Dacai asa atunci mea culpa frate si te salut respetuos.Amin!



ILIE DE LA SCULARIE. pe 26 Octombrie 2016, 06:49
#12
Lui ilie de la scularie.
De la un timp scrii mai rar, dar MAI RATIONAL-ca un om civilizat si cult. Ar trebui sa-i dai cateva lectii si lui franchestain, cu care te-au confundat unii mult timp, desi mai degraba acest individ are nevoie de catuse, nu de sfaturi.Despre militian ai spus exact adevarul.Si, in fond, de ce este nevoie de biblioteci? CEI CARE VOR SI LE PLACE SA CITEASCA SI LE-AU FACUT ACASA, IAR ANALFABETII NU AU NEVOIE DE ELE!
franchestain pe 25 Octombrie 2016, 17:41
#11
lu mon fr(ai)ere *Fantoma lui Mary Shelley*,prostu nombar uan dupa saitu asta bestial
afla fraericiule,care te crezi eminent,ceia ce nu esti si tio demostrez acus,de la un prost ca mine ca Frankensteinu creat de Mary Shelley nui Frankensteinu carel crezi tu tînpitule si ca Frankenstein de fapt nui Frankenstein ci creatia,adica ca Frankenstein nui nasolu Frankenstein care papa la micu dejun prosti ca tine ci doctoru,creatoru care la creat pe Frankensteinu care zici tu cai Frankenstein,dan realitate nui Frankenstein ci facatoru lu babau Frankenstein care zici tu cai Frankennstein,da nui Frankenstein ci un urît facut de Frankenstein din bucati de fraeri ca tine ca sa pape prosti cu diplome de Ghica.

Capisi acus mon fr(ai)ere cinei Franchestain si de cei nevoe de librarii pîn Telerman? Si ca sa mai afli una tare,orcine are dreptu la opinie,iar cin io publica da dovada de profesionalism,obiectivitate si corectitudine,ceia ce caracterizeaza din plin redactia asta bestiala dupa saitu asta bestial unde si tu tiai spus parerea pe sleau fara sa fii censurat.QED.

Amin!
Ilie de la scularie pe 25 Octombrie 2016, 16:36
#10
Aia e...
Măi oameni buni, ce pretenții aveți de la un milițian? Să facă diferența între o librărie, de unde cumperi cărți, și o bibliotecă, unde te duci să împrumuți cărți? Nu credeți că cereți prea mult de la un tip care are tot atâtea clase câte are trenul?
Fantoma lui Mary Shelley. pe 25 Octombrie 2016, 06:56
#9
Idiotului de franchestain.
Cand l-am conceput pe Frankenstein nici in cele mai urate visuri nu mi-a aparut un bandit de talia ta! Esti intruchiparea suprema a dementei si ticalosiei!RUSINE ACESTEI REDACTII CARE TE PUBLICA!
franchestain pe 24 Octombrie 2016, 18:42
#8
voi slugariti umiliti, nu cititi si nu gînditi: deviza PSDisto-comunista
mentinel tînpit pe calic sil ai de sluga pe vecie frate. Taiei craca cu cultura si cun vatamîntu sil ai supt papuc toata viata ta de scîrnavie canceroasa rosie-lolo. Telermanu se pare ca petru ei îi teren fertil si propice unde sclavagismu si idiotenia prinde radacini vîrtoase. Vai de capu vostru de descreerati PSDizati frate. Nu va mai reveniti nici cu americani si nici cu germani dear fi sa vien locu vostru. Amin!
Politist bun pe 24 Octombrie 2016, 17:17
#7
Om de treaba
Asa trebuie sa fie toti....
Cel de la 4 pe 24 Octombrie 2016, 16:28
#6
Mi e mila de tine 4
Imi este foarte mila de tine cel de la 4 care ai dat comentariul.pentru ca esti foarte frustrat smile smile smile smile
Prostul de la 4 pe 24 Octombrie 2016, 12:36
#5
Esti chiar prost ca nu stii sa scrii
Se pare ca esti chiar analfabet tu de la postarea 4...
CARTAREANU pe 24 Octombrie 2016, 11:11
#4
BRAVO - UN POLITIST CU BILE
DACA TOTI POLITISTII AR GANDI SI S-AR COMPORTA CA MARIAN GODINA,VIATA CETATENILOR AR FI ALTA,UNA MULT MAI BUNA.PROSTUL DE LA 3 NU NUMAI CA NU CITESTE,DAR,NICI SA SCRIE NU STIE.POSTAREA AIA,PARCA E PROCES VERBAL DE CONTRAVENTIE.DEH,ADEVARUL DERANJEAZA INTOTDEUNA.CE SA-I FACI,GANDIRE DE VECHI MILITIAN.
Pai te crezi important.??!!! :))))) pe 24 Octombrie 2016, 01:23
#3
Nu esti atat de important pe cat crezi :)))))
Nu esti atat de important pe cat te crezi incat sa doreasca toata lumea sa citeasca prostiile tale...te miri cum sa faci sa iesi in evidenta smile))) stai cuminte,ca sunt multi politisti care te depasesc cu mult insa nu au iesit in fatza cum ai facut o tu.asa ca mai stai si parcat politae smile))))
doina pe 23 Octombrie 2016, 21:26
#2
eu o am
eu am cartea.am facut comanda pe net!Felicitari!

Moraru Cosmin. pe 23 Octombrie 2016, 17:44
#1
Nu-nteleg!
Nu exista librarii in judetul Teleorman????? Pai ceea cevedem noi cum se cheama, deasemeni chiosc*rile de difuzarea presei nu vand si carti??!!Fiti mai clari.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.